Оголошення, повідомлення (2023 рік) – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Оголошення, повідомлення (2023 рік)

2023 рік

Тимчасове припинення водопостачання в м.Виноградів (13.12.2023 р.)

Як повідомило ВУЖКГ, у зв’язку з поривом на міському водопроводі по вул. Лучкая – Перемоги сьогодні, 13.12.2023 р., буде тимчасово припинено водопостачання вул. Перемоги, М.Лучкая, Героїв Майдану, Шкільна, Сонячна, пл.Миру (від вул.Перемоги до вул.Гандери – сторона біля дуба).

Виноградівська міська рада


                 Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів с.Олешник та с.Онок на 15 грудня 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 15 грудня 2023 р. з 9.00 – 16.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

с.Олешник – вул. Українська

с.Онок – вул. Волошина

Причина відключення: технічні роботи

Виноградівська міська рада


 

      Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів с.Широке, с.Олешник, с.Онок на 14 грудня 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 14 грудня 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

с.Широке – повністю (з 9.00 – 15.00 к.ч.)

с.Олешник – вул. Українська (з 9.00 – 16.00 к.ч.)

с.Онок – вул. Пасічна, Червона, Шевченказ (9.00 – 16.00 к.ч.)

Причина відключення: технічні роботи

Виноградівська міська рада


                            Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів  м.Виноградів на 13 грудня 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго» 13 грудня 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м.Виноградів – вул. Лермонтова, Тюльпанів, Гички

Причина відключення: технічні роботи

Виноградівська міська рада


 

Повідомлення

Оприлюднюємо ЗВІТ стратегічної екологічної оцінки Стратегії розвитку Виноградівської міської територіальної громади до 2027 року та Плану заходів на 2024-2027 роки з реалізації Стратегії розвитку Виноградівської міської територіальної громади до 2027 року.

ЗВІТ

Виноградівська міська рада


Добірка енергоефективних кроків від Центру екологічних ініціатив “Екодія”

Із настанням холодного сезону українці та українки активно звертаються до енергоефективності задля збереження тепла у домівці та зменшення використання електроенергії. Та що робити, якщо між стіною та батареєю вже прилаштовано тепловідбиваючий екран, а на вікнах натягнуто додаткову плівку?

Наступний крок — розповісти про енергоефективні заходи своїм друзям, родичам, колегам та сусідам.

Ознайомитись детальніше із нашими Енергоефективними порадами, які допоможуть вам краще зрозуміти що ви вже робите або що можна покращити:

https://ecoaction.org.ua/oblashtuvaty-hnizdechko.html

Цей матеріал створено за фінансової підтримки «Друзів Землі Норвегії» (Naturvernforbundet). Зміст публікації не обов’язково відображає офіційну позицію «Друзів Землі Норвегії» або їх донорів.

За матеріалами Центру екологічних ініціатив “Екодія”


Тимчасове припинення водопостачання в м.Виноградів (18.12.2023р.)

Як повідомило ВУЖКГ, у зв`язку з проведенням робіт по реконструкції  магістрального водопроводу (переключення з старої мережі на нову) по вул.Канківська (колишня Добролюбова) 18.12.2023 р. близько з 09:00 к.ч. буде припинено водопостачання частини міста терміном на 3 доби.   А саме: (більше…)

 

 


   Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів м.Виноградів на 12 грудня 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 12 грудня 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м. Виноградів – вул. Карпатська, Міська, Кухаренка, Ловги, Об’їзна, Нова, провулок Новий, Капістряна, Рощахівського, Каденюка (колишня Гагаріна), Закарпатська

Причина відключення: технічні роботи

Виноградівська міська рада


До уваги представників місцевих організацій  громадянського суспільства, волонтерських груп, активних громадян у громадах-партнерках Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

У період із грудня 2023 р. по червень 2024 р. Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» організовує серію навчальних заходів Школи підтримки організаційного розвитку активних громадян та лідерів організацій громадянського суспільства громад, які співпрацюють з Проєктом USAID «ГОВЕРЛА» (далі – Школа ОГС).

Навчання відбудеться у форматі онлайн та складається з 13 навчальних модулів.

(більше…)


Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів м.Виноградів на 11 грудня 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 11 грудня 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м. Виноградів –  вул. Мала Польова, Водяна, Андрія Гріги (колишня Островського)

Причина відключення: технічні роботи

Виноградівська міська рада


Національний портал з імунізації

У квітні 2023 року розпочав роботу Національний портал з імунізації vaccine.org.ua, створений ГС “Коаліція за вакцинацію” в рамках проєкту USAID “Розбудова стійкої системи громадського здоров’я“, який реалізується на підтримку Міністерства охорони здоров’я України та Центру громадського здоров’я МОЗ України.

Портал має на меті покращити інформування населення, популяризувати щеплення серед дітей і дорослих та покликаний стати національним джерелом інформації про імунізацію для медичних працівників та пацієнтів за прикладом подібних ресурсів у США, Канаді, Австралії та країнах Європи. (більше…)


Всеукраїнський конкурс наукових есе для молоді

Недержавний аналітичний центр «Українські студії стратегічних досліджень» оголосив Всеукраїнський конкурс наукових есе для молоді «Світ без росії: нові виклики та перспективи».

До участі запрошуються молоді військовослужбовці, студенти вищих навчальних закладів, магістранти, аспіранти, молоді вчителі та науковці віком до 32 років.

Захід проводиться як прелюдія до науково-практичної конференції «Бандерівські читання».

Метою Конкурсу є залучення молодих інтелектуалів до осмислення викликів і перспектив в геополітичній площині в умовах розпаду російської імперії як завершальної точки російсько-української війни. (більше…)


 

Молодь з дев’яти громад їде ділитися досвідом у Виноградів на “Ніч в музеї”

9 грудня до Виноградова з дружнім візитом приїдуть представники дев’яти громад з 6 областей: Житомирської, Рівненської, Одеської, Волинської, Миколаївської та Івано- Франківської областей.
У межах цього візиту молодь Виноградівської громади організує захід “Ніч в музеї”. Захід передбачає знайомство молоді 9 громад-учасниць проєкту “Впливові” з представниками ОМС, молоддю Ужгорода та громадськістю. Під час візиту буде організовано робочу зустріч для обміну досвідом та ідеями, воркшопи та майстер-класи.
Заходи, що відбуватимуться в межах Виноградова, будуть доступні для зареєстрованих учасників. Жителі та гості міста зможуть доєднатися до “Ночі в музеї”, попередньо зареєструвавшись та обравши цікавий для них майстер-клас.

(більше…)


 

Заборона піротехнічних виробів та інших засобів піротехніки

Виноградівська міська рада повідомляє:

рішенням виконавчого комітету Виноградівської міської ради №374 від 28 листопада 2023 р. на території Виноградівської міської територіальної громади ЗАБОРОНЕНО:
продаж і використання будь-яких піротехнічних засобів.
Поліція здійснюватиме контроль та реагуватиме на порушення, а громадян буде притягнуто до адміністративної відповідальності.
З рішенням виконавчого комітету можна ознайомитись на офіційній вебсторінці Виноградівської міської ради за посиланням:

Виноградівська міська рада


                                           Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів  м.Виноградів на 8 грудня 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго» 8 грудня 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м.Виноградів – вул. Заводська, Перені, Б.Хмельницького, Золтана Балажа (колишня  Писарєва), Кубікова, Журавлина, Залізнична, Канківська, Ардовецька

Причина відключення: технічні роботи

Виноградівська міська рада


Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів м.Виноградів та с.Підвиноградів на 7 грудня 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 7 грудня 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м.Виноградів – вул. Лейзмана, Тюльпанів, Лікарняна, Мала, 128 бригади (колишня вул. Чайковського), Млин №2

с.Підвиноградів – вул. Шевченка, Ардовецька

Причина відключення: технічні роботи

Виноградівська міська рада


Тимчасове припинення водопостачання в м.Виноградів (6.12.2023р.)

Як повідомило ВУЖКГ, у зв’язку з ремонтними роботами на міському водопроводі по вул.Шевченка – Маяковського   6.12.2023 р. з 09:00 к.ч. буде тимчасово припинено водопостачання частини комерційних приміщень від фонтану до вул. Маяковського по вул. Миру та Шевченка, також буд. 29, 35, 37, 33/А по вул.Миру, Шпар, Укрпошта, Будинок побуту, ЦУМ, будівля бібліотеки по вул.Борканюка та прилеглі до вказаних споживачі.

Виноградівська міська рада


 

                              Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів м.Виноградів на 6 грудня 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 6 грудня 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м. Виноградів – вул. Промислова, Меліоративна

Причина відключення: технічні роботи

Виноградівська міська рада


 

Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів м.Виноградів на 5 грудня 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 5 грудня 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м. Виноградів – вул. Шевченка

Причина відключення: технічні роботи

Виноградівська міська рада


До уваги власників автомобільного транспорту

 

У зв’язку з проведенням ремонту залізничного переїзду 56 км 7пк (Підвиноградів) рух автомобільного транспорту через переїзд Підвиноградів – Дротинці буде припинено з 04 грудня 2023 р. по 08 грудня 2023 р. з 8:00 до 18:00 к.ч.

 

Виноградівська міська рада

 


                             Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів м.Виноградів на 4 грудня 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 4 грудня 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м. Виноградів – вул. Меденція

с.Олешник – вул. Українська

Причина відключення: технічні роботи

Виноградівська міська рада


Гідрологічне штормове попередження (2-3.12.2023 р.)

Як повідомив Закарпатський обласний центр з гідрометеорології, 2-3 грудня на річках Закарпатської області очікується підвищення рівнів води (над рівнями 30 листопада на 8 год): – на більшості приток на 1.0-2.0 м, в межах корінних берегів, без негативних наслідків; – в нижніх течіях приток та на Верхній Тисі – 1.5-2.0 м, в межах корінних берегів, без негативних наслідків; – на р.Тиса, ділянці Великий Бичків-Вилок та в нижній течії р.Боржава – 2.0-3.0 м, з виходом води на заплаву р.Тиса-м.Тячів, р.Боржава-с.Верхні Ремети (І рівень небезпеки – жовтий).

Виноградівська міська рада

 


Буде проводитись діагностичний відстріл лисиці на території Виноградівської міської територіальної громади

Як повідомив Виноградівський відокремлений підрозділ УТМР, Радою оборони Закарпатської області надано дозвіл філіям ДП «Ліси України» спільно з користувачами мисливських угідь із залученням працівників Нацполіції  для проведення діагностичного відстрілу лисиці звичайної з метою подальшого діагностування органами Держпродспоживслужби на предмет виявлення фактів зараження тварин на сказ.

Отже, заходи будуть проводитись 03.12.2023 р., 17.12.2023 р., 24.12.2023 р., 31.12.2023 р. на території Виноградівської міської територіальної громади, а саме: за межами м.Виноградів, с.Велика Копаня, с.Фанчиково, с.Дротинці, с.Онок, с.Олешник, с.Великі Ком’яти в угіддях Виноградівського РВП УТМР з 9.00 до 16.00 год.

Виноградівська міська рада


                                Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів с.Онок на 1 грудня 2023 р.                                                               

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 1 грудня 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м.Виноградів – вул. Лермонтова, Тюльпанів, Гички, Репіна, Володимира Івасюка (колишня Висоцького), Довженка, Затишна

с.Онок – вул. Миру, Українська, Дмитра Поповича (колишня Борканюка)

Причина відключення: технічні роботи

Виноградівська міська рада


Повідомлення

Відповідно до звернень 73-го окремого батальйону 101 Окремої бригади територіальної оборони та добровольчого розвідувального батальйону «Сонечко» просимо небайдужих мешканців Виноградівської міської територіальної громади долучитись до надання благодійної допомоги та забезпеченні даних підрозділів технічним оснащенням, наданих у переліку.

ПЕРЕЛІК

Виноградівська міська рада


Попередження про небезпечні метеорологічні явища (30.11 – 1.12.2023 р.)

Як повідомив Закарпатський обласний центр з гідрометеорології, у другу половину дня 30 листопада та протягом доби 1 грудня по області очікуються значний мокрий сніг та сніг – вдень 1 грудня на низинній та передгірній частині території з переходом в дощ.

На дорогах ожеледиця.

Місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, туман, на високогір’ї паморозь (І рівень небезпечності, жовтий).

Виноградівська міська рада


                                                      Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів м.Виноградів, с.Олешник на 30 листопада 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 30 листопада 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м.Виноградів – вул. Північна, Митний термінал, Кінний центр, Київська, Митна, Ловги, Лесі Українки

с.Олешник – вул. Зелена

Причина відключення: технічні роботи

Виноградівська міська рада


Можливе пониження тиску води в м.Виноградів (30.11.2023р.)

Як повідомило ВУЖКГ, у зв’язку з аварійною ситуацією на міському водогоні по вул.Сечені   30.11.2023 р. можливе пониження тиску води в цілому місті протягом дня.

Перебої у водопостачанні.

Виноградівська міська рада


Тимчасове припинення водопостачання в м.Виноградів (29.11.2023р.)

Як повідомило ВУЖКГ, у зв’язку з аварією на міському водопроводі в мікрорайоні по вул. Корятовича сьогодні, 29.11.2023 р., з 11:00 к.ч. буде тимчасово припинено водопостачання мікрорайону по вул. Корятовича, вул.Лікарняна, І.Франка (від Корятовича до вул. Вл. Івана Маргітича (колишня Некрасова), будинки  по вул.Миру, №№ 72, 74, 76 та вул.П.Тичини.

Виноградівська міська рада


 

Просимо долучитись до супроводу Героя

Колона супроводу формується 29.11. 2023 р. біля Виноградівської райлікарні о 10.00 к.ч.

Тіло загиблого героя – ТОКАЧ Сергія Васильовича з села Веряця Королівської громади буде доставлено до рідного дому. Близько 10:30 к.ч. формується колона автомобілів біля кільца в селі Теково.
Всіх бажаючих просимо створити “живий” коридор для віддачі шани загиблому воїну.
За повідомленням Королівської територіальної громади

 


Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів  м.Виноградів, с. Великі Ком’яти, с. Онок  на 29 листопада 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго» 29 листопада 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

Виноградів – вул. Персикова, урочище «Виннички», геріатричний будинок-інтернат

с. Великі Ком’яти – вул. Волошина

с. Онок – вул. Українська, Польова

Причина відключення: технічні роботи

Виноградівська міська рада


Відбудеться Міжнародний молодіжний форум «Державотворець: Дії заради майбутнього»

Міністерство молоді та спорту України спільно з партнерськими організаціями з метою активізації участі молоді у процесах реформування та творення держави у 2018 році ініціювали національну програму особистісного та професійного розвитку молоді «Державотворець».

Мета національної програми «Державотворець» – створення системи особистісного та професійного розвитку молоді в Україні віком від 18 до 35 років, розвиток відповідального лідерства та підвищення рівня громадянської активності молоді. Випускниками програми стали сотні молодих людей з різних регіонів України, що вже створили проактивну всеукраїнську спільноту.

У липні 2023 року відбувся Всеукраїнський молодіжний форум «Державотворець: молоді на варті змін». Доброчесні урядовці, відомі підприємці, журналісти та волонтери разом із понад 1000 студентами з усієї України обговорили можливості реалізації молоді в Україні та необхідність єднання зусиль для успішної відбудови держави.

(більше…)


Оперативна інформація про ускладнення погодних умов по території Закарпатської області     (28 – 29.11.2023 р.)

Як повідомив Закарпатський обласний центр з гідрометеорології,  протягом доби 28-го та вночі 29-го листопада по області очікуються значні опади у вигляді снігу та мокрого снігу, вдень на низовині з переходом в дощ.

Місцями налипання мокрого снігу, туман та ожеледь. На дорогах ожеледиця (І рівень небезпечності, жовтий).

Виноградівська міська рада


До відома мешканців Виноградівської міської територіальної громади

Відповідно  до рекомендації Міністерства культури та інформаційної політики України та Українського інституту Національної пам’яті щодо пам’ятних об’єктів, пов’язаних з історією і культурою росії і срср та з метою декомунізації

 завтра, 25 листопада 2023 р., на центральній площі  Миру  в м.Виноградів розпочнуться пошукові роботи на території пам’ятки місцевого значення «Пам’ятник на братській могилі» з метою виявлення ймовірного місця поховання.

Роботи буде проводити спеціалізована організація КП «Пам’ять» (м.Івано-Франківськ).

Виноградівська міська рада


                                                                                  Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів м.Виноградів на 28 листопада 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 28 листопада 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м. Виноградів – вул. Персикова, урочище «Виннички», геріатричний будинок-інтернат

Причина відключення: технічні роботи

Виноградівська міська рада


                                                                                                                                                             Повідомлення


До уваги надавачів соціальних послуг приватної форми власності

Департамент соціального захисту населення Закарпатської ОДА-ОВА повідомляє щодо здійснення моніторингу надання соціальних послуг – відповідно до листа Уповноваженого Верховної Ради з прав людини від 13.11.2023 р. №10151.2/23/39.2 щодо врегулювання діяльності геріатричних пансіонатів для людей похилого віку приватної форми власності, а також надавачів недержавної форми власності.

Відповідно до вимог Закону України «Про соціальні послуги», який набув чинності з 1 січня 2020 року, постанови Кабінету Міністрів України від 27.01.2021 № 99 «Про Реєстр надавачів та отримувачів соціальних послуг» всі юридичні та фізичні особи-підприємці, які надають соціальні послуги, повинні бути внесені в зазначений Реєстр та відповідати Критеріям діяльності надавачів соціальних послуг (постанова Кабінету Міністрів України від 03.03.2020 №185). (більше…)


                                                          Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів м.Виноградів на 27 листопада  2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 27 листопада 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м. Виноградів – вул. Меліоративна, Ардовецька, Велика Садова, Меденція

с.Онок – вул. Українська

Причина відключення: технічні роботи

Виноградівська міська рада


Перший відділ Берегівського РТЦК та СП запрошує на військову службу за контрактом чоловіківкі готові боронити нашу державу в лавах Збройних Сил України

Проводиться набір громадян до бойових військових частин (механізованих, танкових, артилерійських, протиповітряної оборони, морської піхоти, Десантно-штурмових, аеромобільних, спеціального призначення, зенітно-ракетних та радіотехнічних, надводних кораблів) Сухопутній військ, Десантно-штурмових військ, Повітряних сил, Сил спеціальних операцій, Військово-Морських сил ЗС України на посади екіпажів, розрахунків (послуг) бойових машин, артилерії, протитанкових ракетних комплексів, розвідки, кораблів.

Після проходження базової військової підготовки у Навчальному центрі в подальшому військовослужбовці будуть вибувати навчатись за кордон для набуття навичок за фахом.

Військовослужбовець – це одна з найбільш популярних та необхідних професій на сьогоднішній день. (більше…)

 


Долучайтесь до лав штурмової бригади «Лють»

«Лють» – це воєнізований підрозділ поліції нового зразка. Основні завдання — відсіч та стримування збройної агресії проти України, проведення штурмових дій, знешкодження диверсійно-розвідувальних груп і незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій ворога та знищення противника.

До лав штурмової бригади запрошують вмотивованих, рішучих та патріотично налаштованих людей. На кандидатів, які пройдуть спеціальний відбір, чекає високоякісна підготовка.

Якщо ви готові долучитися до лав штурмової бригади «Лють» та захищати Україну, звертайтеся за телефоном 097-725-25-13 або до найближчого центру зайнятості.

Анкету кандидата можна також заповнити на сайті https://nabir.np.gov.ua/

Виноградівська міська рада


Відбудеться меморіальний захід


Щодо проведення заходу “Як розвинути локальне виробництво та бути готовим до виходу на європейський ринок”

Форум для українських фермерів Local Ukraine націлений на посилення уваги іноземних інвесторів і партнерів та формування сталої платформи для розвитку локального виробництва фермерів і виробників аграрної продукції та тваринництва, а також майбутньої співпраці з європейським ринком – через розвиток унікального українського бренда.

Захід відбудеться за участі представників Верховної Ради України, центральних органів виконавчої влади, спікерів Auchan Україна та Auchan Польща, представників плодоовочевого ринку України «АПК-Інформ», а також власників фермерських господарств, які поділяться історіями успіху локального виробництва та європейським досвідом. (більше…)

 


                             Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів с.Онок на 24.11.2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 24 листопада 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

с.Онок –  вул. Миру, Шевченка, Українська, Вчительська, Молодіжна

Причина відключення: технічні роботи

Виноградівська міська рада


Відбудеться круглий стіл в рамках громадських обговорень Стратегії

Виноградівська міська рада інформує про те, що 28 листопада 2023 року о 10 год. к.ч. у великому залі засідань міської ради відбудеться круглий стіл в рамках громадських обговорень Стратегії розвитку Виноградівської міської територіальної громади до 2027 року та Плану заходів з її реалізації.

Запрошуємо депутатів Виноградівської міської ради, представників органів влади та органів місцевого самоврядування регіонального, районного та обласного рівнів, громадських активістів, інших стейкхолдерів, експертів, активних мешканців громади долучитися до публічного обговорення Стратегії розвитку громади та комплексного плану дій з її реалізації.

Виноградівська міська рада


                                            Що змінилося для споживачів з переходом АТ «Закарпатгаз» під контроль держави?

Як інформує пресслужба АТ «Закарпатгаз» –  із 13 листопада 2023 року організація працює в складі НАК «Нафтогаз України» та надає відповіді на найпоширеніші питання.

Що змінилося для споживачів з переходом АТ «Закарпатгаз» під контроль держави? Чому відбувся перехід?

Закарпатгаз — не єдине газорозподільне підприємство, яке інтегрувалось до Групи Нафтогаз. Воно є 19-им, а відповідний крок має стратегічно важливе значення для національної безпеки країни. Підставою для таких змін є розпорядження Кабінету Міністрів України від 28 травня 2022 року №429-р “Деякі питання управління активами, на які накладено арешт у кримінальному провадженні, у виняткових випадках”. (більше…)


До уваги громадян, які планують поїздки до Румунії – щодо обмеження руху транспортних засобів через р.Тиса

На підставі ст.6 Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Румунії про пункти пропуску через українсько-румунський кордон введено обмеження руху автомобільно-пішохідним мостом через р.Тиса через пункт пропуску «Солотвино – Сігету-Мармацієй» на пропуск транспортних засобів, вага яких перевищує 2,5 тонни.

З урахуванням рішення румунської сторони 27 прикордонним загоном імені Героїв Карпатської Січі Державної прикордонної служби України забезпечено прикордонний контроль і пропуск через державний кордон транспортних засобів у пункті пропуску «Солотвино» відповідно до вимог міжнародних угод та законодавства України.

За матеріалами 27 прикордонного загону імені Героїв Карпатської Січі Державної прикордонної служби України


                                                                                                        Можливе пониження тиску води в м.Виноградів (23.11.2023 р.)

Як повідомило ВУЖКГ,  у зв’язку з аварійною ситуацією на міському водогоні по вул.Сечені  завтра,  23.11.2023 р., можливе пониження тиску води в цілому місті протягом дня. Перебої у водопостачанні.

Виноградівська міська рада

   

 


Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів м.Виноградів, с.Онок на 23 листопада 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 23 листопада 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м.Виноградів – вул. Промислова, Виноградна, Ілляшколва, Шандолівська, Полкова

с.Онок – вул. Миру, Шевченка, Волошина

Причина відключення: технічні роботи

Виноградівська міська рада


Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів  м.Виноградів, с. Онок  на 22 листопада 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго» 22 листопада 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м.Виноградів – вул. Тюльпанів, Лікарняна, Борканюка, Мала, Лейзмана,

128 бригади (колишня Чайковського), Персикова

с. Онок – вул. Миру, Шевченка, Андрія Глеби (колишня Гагаріна)

Причина відключення: технічні роботи

Виноградівська міська рада


Тимчасове припинення водопостачання в м.Виноградів (21.11.2023р.)

Як повідомило ВУЖКГ, у зв`язку з поривом на міському водопроводі по вул.Станційній 21.11.2023 р. з 09:00 к.ч. буде припинено водопостачання (від  вул. Станційна,1 – до пташиного ринку), вул. Вчительська, Тюльпанів, Базарна, провул.Партизанська, вул.Тюльпанів в бік вул. Борканюка.

Виноградівська міська рада

 


        До уваги представників бізнесу Виноградівської міської територіальної громади

Запрошуємо вас взяти участь в онлайн-засіданні Міжміської робочої групи з покращення місцевого бізнес-клімату у співпраці з Рада бізнес-омбудсмена України, яке впроваджується ГО “Електронна Республіка” за підтримки Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України”.

Дата: 22 листопада (середа)

Час: 14:00 (тривалість 1 година)

Платформа: ZOOM

Тема зустрічі: «Відкритий та відвертий діалог між бізнесом та владою через Раду бізнес-омбудсмена». (більше…)


                                                                         Захід до Дня Гідності та Свободи


Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів м.Виноградів на 21 листопада 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 21 листопада 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м. Виноградів – вул. Меденція, Персикова, Канківська

с. Онок – вул. Миру, Шевченка

Причина відключення: технічні роботи

Виноградівська міська рада


                                                  Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів м.Виноградів на 20 листопада  2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 20 листопада 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м. Виноградів – вул. Миру

с.Онок – вул. Миру, Шевченка

с.Підвиноградів -вул.Ардовецька

Причина відключення: технічні роботи.

Виноградівська міська рада


                            Очікуємо всіх зацікавлених  мешканців Виноградівської міської територіальної громади на громадському обговоренні з формування завдання на розроблення                              Комплексного плану

Нагадуємо, що в рамках процедури громадських обговорень з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Виноградівської міської територіальної громади 24 листопада 2023 року заплановане проведення Стратегічної сесії – обов’язкового публічного заходу громадського обговорення з формування завдання на розроблення Комплексного плану, метою проведення якого є визначення перспективи розвитку громади.

Результати напрацювань у ході Стратегічної сесії будуть враховані при формуванні завдання на розроблення Комплексного плану.

Проведення заходу планується об 11:00 24 листопада 2023 р. за адресою: м. Виноградів, вул. Комунальна, буд. 21, приміщення ресторації «Версаль». Початок реєстрації о 10:00. Очікувана тривалість заходу 3-4 години.

До участі у стратегічній сесії запрошуються всі зацікавлені мешканці Виноградівської міської територіальної громади!

Заявку на участь у Стратегічній сесії з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Виноградівської міської територіальної громади можна оформити у період до 22 листопада 2023 р. за посиланням: http://surl.li/mqqtl, або подати заяву особисто чи поштою на адресу Виноградівської міської ради (90300, м. Виноградів, вул. Миру,38/А або м. Виноградів, пл. Миру, 5).

Виноградівська міська рада


Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів м.Виноградів на 17.11.2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 17 листопада 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м. Виноградів – вул. Лермонтова, Тюльпанів, Гички, Репіна, Довженка, Затишна, Меліоративна, ПМК-78, Володимира Івасюка (колишня Висоцького), П.Скунця, Гандери, Кубикова, Цілинна

Причина відключення: технічні роботи

Виноградівська міська рада


                             Можливе пониження тиску води в м.Виноградів (16.11.2023 р.)

Як повідомило ВУЖКГ,   у зв’язку з аварійною ситуацією на міському водогоні по вул.Персикова  завтра, 16.11.2023 р., можливе пониження тиску води в цілому місті протягом дня.

Перебої у водопостачанні.

                            Виноградівська міська рада


                                      Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів м.Виноградів, с.Онок на 16 листопада 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 16 листопада 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м. Виноградів – вул. Меденція,  Б.Хмельницького, Чеська (колишня Достоєвського), Золтана Балажа (колишня Писарєва), Гандери, Руська

с.Онок – вул. Українська, Ярова

Причина відключення: технічні роботи

Виноградівська міська рада


                                                         Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів  м.Виноградів, с. Онок, с.Широке, с.Олешник на 15 листопада 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго» 15 листопада 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м.Виноградів – вул. Адальберта Ерделі (колишня Ломоносова), Пиврянська, Локоти, пл.Миру, готель «Виноградів»

с. Онок – вул. Українська, Ярова

с.Широке -вул. Миру, Гагаріна, Молодіжна

с.Олешник – вул. М.Любки, Зелена

Причина відключення: технічні роботи.

Виноградівська міська рада


                                      Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів м.Виноградів на 14 листопада 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 14 листопада 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м.Виноградів – вул.Ардовецька, Велика Садова, Північна, Комунальна, оптовий ринок, Б.Хмельницького, Заводська, Перені

с. Онок – вул. Миру, Українська

Причина відключення: технічні роботи.

Виноградівська міська рада


                                                                                  Можливе тимчасове припинення водопостачання та пониження тиску води в м.Виноградів (13.11.2023р.)

Як повідомило ВУЖКГ, у зв’язку з поривом на міському водопроводі по вул.Маяковського сьогодні,13.11.2023 р., з 09:30 к.ч. можливе тимчасове припинення водопостачання вул.Шевченка (від вул.Пушкіна до І.Франка), Станційна, Тюльпанів, Студентська, Учительська, Партизанська, Базарна, мікрорайон «Промінь», вул.Маяковського, Миру, І.Франка (від вул.Шевченка до Українська).

У мікрорайоні по вул. Корятовича та на вул. Армійська можливе пониження тиску.

Також нагадуємо, що після обіду, 13.11.2023 р., буде проведено профілактичне хлорування води.

Виноградівська міська рада


 

Профілактичне хлорування води в м.Виноградів (13.11.2023 р.)

Як повідомило ВУЖКГ, у понеділок, 13.11.2023 р., з 13:00 год. к.ч. буде проводитися профілактичне хлорування питної води цілого міста.

Виноградівська міська рада

 

 

 


                                      Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів м.Виноградів на 13 листопада  2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 13 листопада 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м. Виноградів – вул. Адальберта Ерделі (колишня Ломоносова), Пиврянська, Локоти, Меденція,  Кухаренка, Міська, Довженка, Репіна, Володимира Івасюка (колишня Висоцького), Гички, Персикова, Королівська, Залізнична, Лісова, Копанська.

Причина відключення: технічні роботи

Виноградівська міська рада


              Повідомлення

Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Стратегії розвитку Виноградівської міської територіальної громади до 2027 року та Плану заходів на 2024-2027 роки з реалізації Стратегії розвитку

 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Стратегії розвитку Виноградівської міської територіальної громади до 2027 року та Плану заходів на 2024-2027 роки з реалізації Стратегії розвитку Виноградівської міської територіальної громади до 2027 року

Виноградівська міська рада


До уваги підприємців Виноградівської міської територіальної громади

За підтримки програми EU4Business Всеукраїнська Асоціація ОТГ та Новоукраїнська міська територіальна громада продовжують роботу над проєктом Бізнес-Акселератору за темою: «Адаптивні стратегії бізнесу в умовах військового стану».

У рамках реалізації проєкту триває індивідуальна робота над проєктами для підприємців. (більше…)

 


Щодо можливості розвитку ділового співробітництва з країнами Південно-Східної Азії

Український союз промисловців і підприємців (УСПП) в часи війни особливу увагу приділяє пошуку нових ринків та відновленню роботи на традиційних для України ринках.

Одним з таких регіонів є Південно-Східна Азія, куди Україна завжди постачала продукцію з високою доданою вартістю: машино-  та приладобудування, суднобудування, енергетичне й транспортне обладнання та ін. (більше…)


Із першого січня 2024 року – заборонено вивезення відходів у сміттєвих чи подібних до них пакетах з центральної частини м.Виноградів

Виноградівська міська рада нагадує: з 01 січня 2024 року буде заборонено вивезення відходів у сміттєвих чи подібних до них пакетах з центральної частини м.Виноградів, а саме з вулиць: вул.Миру, пл.Миру, вул.Шевченка, вул.Станційна, вул.Партизанська.

З метою покращення санітарного стану центральної частини м.Виноградів виконавчий комітет прийняв відповідне рішення, з яким можна ознайомитись на офіційному вебсайті Виноградівської міської ради у рубриці “Нормативно-правові документи/Рішення виконкому”.

Виноградівська міська рада


 До відома агровиробників Виноградівської міської територіальної громади

          Програма USAID АГРО надасть мінеральні добрива для 7 000 українських агровиробників  на весняну посівну 2024 року.

           Кожен учасник зможе отримати до 2 тонн мінерального добрива (карбамід) на господарство.

          За підтримки Міністерства з аграрної політики та продовольства України реєстрація на отримання допомоги пройде в Державному аграрному реєстрі (ДАР) у розділі «Доступні програми» – USAID АГРО_ карбамід під ярі зернові та олійні сезонні 2024 року.

           Подача заявок по 14 листопада 2023 року(більше…)


Гідрологічне штормове попередження (8- 9.11.2023 р.)

Як повідомив Закарпатський обласний центр з гідрометеорології, 8 – 9 листопада на річках Закарпатської області очікується підвищення рівнів води (над рівнями на 8 год. 07.11) на 0.3 – 1.2 м, переважно в межах корінних берегів, без негативних наслідків.

Виноградівська міська рада

 

 


                                                     
                                   Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів м.Виноградів, с.Підвиноградів на 10.11.2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 10 листопада 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м.Виноградів – вул. Петефі, І.Франка, Онуфрія, Комунальна,  Вакарова, Григорія Сковороди (колишня Чкалова)

с. Підвиноградів – вул. Ардовецька, Шевченка, Вайди, Миру, Сонячна, Спортивна, пр. Незалежності, Л.Українки, Садова, Партизанська, Каштанова, Табірна

Причина відключення: технічні роботи.

Виноградівська міська рада


                                  Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів м.Виноградів, с.Підвиноградів, с.Боржавське на 9 листопада 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 9 листопада 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м.Виноградів – вул. Комунальна

с. Підвиноградів – вул. Вайди

с. Боржавське -вул. Маргітича, Підлісна

Причина відключення: технічні роботи.

Виноградівська міська рада


                                            Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів  м.Виноградів, с. Онок, с.Широке на 8 листопада 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго» 8 листопада 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м.Виноградів – вул. Лікарняна, Виноградівська РЛ

с. Онок – вул. Миру, Шевченка, Волошина

с.Широке – вул. Миру

Причина відключення: технічні роботи.

Виноградівська міська рада


                                                                                Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів м.Виноградів на 7 листопада 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 7 листопада 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м.Виноградів – вул. І.Франка, Петефі,  «Платі Україна», пл. Миру, готель «Виноградів»

с. Онок – вул. Червона, Миру, Шевченка

с.Підвиноградів – вул. Горького

Причина відключення: технічні роботи.

Виноградівська міська рада


                                                                                                                                 Шановні мешканці Виноградівської міської територіальної громади!

Запрошуємо Вас долучитися до громадського обговорення проєкту Стратегії розвитку Виноградівської міської територіальної громади до 2027 року та Плану заходів на 2024-2027 роки з її реалізації, які розроблені в співпраці Робочої групи з розробки Стратегії розвитку Виноградівської міської територіальної громади та  експертів проєкту «Стратегічний аналіз і рекомендації з розширення можливостей органів місцевого самоврядування і громад за допомогою відповідних стратегічних документів» (завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА»).

Свої пропозиції можна подати  до 1 грудня 2023 р. за адресою: 90300, м. Виноградів, пл. Миру, 5, Виноградівська міська рада, а також на електронну пошту: meriya1@vin-rada.gov.ua або eko-rda@ukr.net

(більше…)


 

Повідомлення про оприлюднення проєктів документів державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

                                 

                                                  Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів м.Виноградів, с.Онок, с.Підвиноградів на 6 листопада  2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 6 листопада 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м. Виноградів – вул. Миру,  №№29-39

с. Онок – вул. Шевченка, Пасічна, Сонячна

с.Підвиноградів – вул.Духновича

Причина відключення: технічні роботи.

Виноградівська міська рада


                                               Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів м.Виноградів, с. Онок, с.Підвиноградів на 3.11.2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 3 листопада 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м.Виноградів – вул. Станційна

с. Онок – вул. Шевченка

с. Підвиноградів – вул. Ардовецька

Причина відключення: технічні роботи.

Виноградівська  міська рада


                                                                                                                                 Повідомлення

Відповідно до Закону України “Про охорону атмосферного повітря” оприлюднюємо повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди для виробничого майданчика АЗС в м.Виноградів, вул. Комунальна, б/н.

Відповідно до Закону України ,,Про стратегічну екологічну оцінку” оприлюднюємо:

заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки ,,Детального плану  житлової забудови для будівництва та обслуговування житлового будинку, з можливістю зміни цільового призначення із земель «для ведення особистого селянського господарства» у землі «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Букове, вул.Незалежність, 6, Берегівського району Закарпатської області”;

заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки ,,Детального плану території для будівництва та обслуговування будівель та споруд для переробки та реалізації сільськогосподарської продукції  в м.Виноградів, вул.Копанська, б/н, Берегівського району Закарпатської області”;

заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки ,,Детального плану план громадської та житлової забудови для реконструкції в цілому житлового будинку під магазин в с. Підвиноградів, вул. Ардовецька, 1, Берегівського району Закарпатської області”.

Виноградівська міська рада


                                                                                                                       

                                                                                                                                             Можливе пониження тиску води в м.Виноградів (2.11.2023р.)

Як повідомило ВУЖКГ,  у зв’язку з аварійною ситуацією на міському водогоні по вул.Персикова сьогодні,   02.11.2023р., з 09:00 к.ч. можливе пониження тиску води в цілому місті протягом дня.

Перебої у водопостачанні.

                      Виноградівська міська рада

 

 

Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів м.Виноградів, с.Підвиноградів, с.Дротинці на 2 листопада 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 2 листопада 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м.Виноградів – вул. Лермонтова, Тюльпанів, Гички, Репіна, Довженка, В.Івасюка (колишня Висоцького), Затишна, Ардовецька

с. Підвиноградів – вул. Яблунева, Виноградна, Ардовецька

с. Дротинці – вул. В.Білака.

Причина відключення: технічні роботи.

Виноградівська міська рада


                                                                                     

  Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів  с. Олешник на 1 листопада 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго» 1 листопада 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

с. Олешник – вул. Українська, Садова.

Причина відключення: технічні роботи.

Виноградівська міська рада


Із 01 листопада 2023 р. запроваджується односторонній рух

Виноградівська міська рада повідомляє, що відповідно до розробленого та погодженого Управлінням патрульної поліції в Закарпатській області проєкту «Організація дорожнього руху на перехрестях вулиць Шевченка, Миру та площі Миру в м.Виноградів Закарпатської обл.»,  з 01 листопада 2023 р. запроваджується односторонній рух з вул.Копанська до вул.Шевченка та продовжується односторонній рух по вул.Миру (від перехрестя з вул.Партизанська до вул.Копанська) в м.Виноградів.

Наразі завершується  робота щодо встановлення відповідних дорожніх знаків та нанесення дорожньої розмітки для позначення межі окремих місць для паркування транспортних засобів (з лівої сторони дороги).

(більше…)


Відбудеться спільна молитва-панахида за загиблими воїнами

У день вшанування пам’яті померлих, 1 листопада 2023 р., о 10.00 год. за к.ч. у м.Виноградові на центральній площі Миру біля пам’ятного знаку відбудеться панахида за загиблими Герями – Захисниками України.
Просимо мешканців Виноградівської міської територіальної громади долучитись до спільної молитви-панахиди за загиблими воїнами в російсько-українській війні та віддати шану пам’яті нашим землякам-Героям.

Виноградівська міська рада


 

Тимчасове припинення водопостачання в м.Виноградів (30.10.2023р.)

Як повідомило ВУЖКГ, у зв’язку з поривом на міському водопроводі по вул. Карпатська (колишня М.Гречки), сьогодні 30.10.2023 р. тимчасово припинено водопостачання вул. Карпатська, Тиха, Народна, Квіткова, Леоніда Каденюка  (колищня вул.Гагаріна), Космонавтів, Гінцака, Закарпатська (колишня вул.Терешкової), Зелена, Нова.

Виноградівська міська рада


 

Просимо мешканців Виноградівської міської територіальної громади та внутрішньо переміщених осіб взяти участь в анонімному анкетуванні

У Науково-дослідному інституті вивчення проблем злочинності ім. акад. В. В. Сташиса за  підтримки Національного фонду досліджень України проводиться наукове дослідження “Захист прав людини в концепції перехідного правосуддя: українська модель”.

Просимо мешканців Виноградівської міської територіальної громади та внутрішньо переміщених осіб взяти участь в анонімному анкетуванні. Позначте варіант відповіді, який у найбільшій мірі відображає Ваше ставлення до досліджуваної проблеми. (більше…)


 

 

 

                 Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів м.Виноградів на 31 жовтня 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 31 жовтня 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м.Виноградів – вул. І.Франка, Комунальна,  ФОП на колишньому сирзаводі

Причина відключення: технічні роботи.

Виноградівська міська рада


   Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів м.Виноградів, с.Онок на 30 жовтня  2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 30 жовтня 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м. Виноградів – вул. Копанська, Мала Польова, Цегельна, А.Ковача, В.Стуса, Б.Хмельницького, Заводська, Перені

с. Онок – вул. Миру, Шевченка

Причина відключення: технічні роботи.

Виноградівська міська рада


 

                                                   Попередження про стихійні метеорологічні явища ІІ рівня небезпечності по Закарпатській області (27 -28.10.2023 р.)

Як повідомив Закарпатський обласний центр з гідрометеорології, вранці та вдень 27 жовтня по території Закарпатської області та по м. Ужгороду очікуються сильні дощі, місцями надзвичайні дощі, ввечері подекуди з грозою.

У другій половині дня 27 жовтня та вночі 28 жовтня посилення вітру 15-20, в горах місцями до 25 м/с. (ІІ рівень небезпечності, помаранчевий).

(більше…)


    Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів м.Виноградів, с. Онок, с.Підвиноградів на 27.10.2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 27 жовтня 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м.Виноградів – вул. Миру,  Укрпошта, Укртелеком

с. Онок – вул. Шевченка, Миру

с. Підвиноградів -вул. Миру, Спортивна, Незалежності

Причина відключення: технічні роботи.

Виноградівська  міська рада


                                            Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів м.Виноградів, с.Онок на 26 жовтня 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 26 жовтня 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

 м.Виноградів – вул. І.Франка,  АЗС «Укранфта»,  ТЗОВ «Перлюкс»,  СТО «Виноградів авто»

с. Онок – вул. Шевченка, Миру.

Причина відключення: технічні роботи.

Виноградівська міська рада


                                           Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів  м.Виноградів, с. Онок на 25 жовтня 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго» 25 жовтня 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м.Виноградів – вул.  Персикова,  геріатричний будинок-інтернат, урочище «Виннички»

с. Онок – вул. Шевченка, Миру.

Причина відключення: технічні роботи.

Виноградівська міська рада


 

                                                                        Тимчасове припинення водопостачання в м.Виноградів – оновлено (24 жовтня 2023 р.)

Як повідомило ВУЖКГ, у зв’язку з поривом на міському водопроводі по вул.Персикова ремонт відтерміновується – 24.10.2023 р. з 09:00 к.ч. буде тимчасово припинено водопостачання цілого міста.

Виноградівська міська рада


 

 
Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів м.Виноградів, с.Олешник, с.Онок на 24 жовтня 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 24 жовтня 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м. Виноградів – вул. Меденція

с.Олешник – вул.Залізнична, Виноградівська, пров.Щастя

с.Онок – вул. Миру, Шевченка

Причина відключення: технічні роботи.

Виноградівська міська рада


                              Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів м.Виноградів, с.Онок, с.Підвиноградів на 23 жовтня  2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 23 жовтня 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м. Виноградів – пл. Миру, готель «Виноградів»

с. Дротинці – вул. Спортивна, Молодіжна

с. Підвиноградів – вул. Українська

Причина відключення: технічні роботи.

Виноградівська міська рада


                       Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів с.Онок  та с.Великі Ком’яти  на 20 жовтня 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 20 жовтня 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

с. Онок  – вул. Шевченка, Миру

с.Великі Комяти – вул. Миру

Причина відключення: технічні роботи.

Виноградівська міська рада


                              Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів  с. Онок, с.Підвиноградів на 19 жовтня 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго» 19 жовтня 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

с. Онок – вул. Шевченка, Миру

с. Підвиноградів – вул. Ардовецька, Шевченка

Причина відключення: технічні роботи.

Виноградівська міська рада


                                                           Можливе пониження тиску води в м.Виноградів (18.10.2023 р.)

Як повідомило ВУЖКГ,  у зв’язку з аварійною ситуацією на міському водогоні по вул.Персикова 18.10.2023 р. з 09:00 к.ч. можливе пониження тиску води в цілому місті протягом дня. Перебої у водопостачанні.

Виноградівська міська рада

 

 

 


               
                                      Інформація про тимчасове припинення електричної енергії для споживачів м.Виноградів, с.Онок, с.Підвиноградів на 18 жовтня 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 18 жовтня 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м.Виноградів – вул.  Копанська, Полкова, Ілляшкова, Шандолівська, Терасна, Виноградна

с. Онок –  вул. Шевченка, Миру

с. Підвиноградів – вул. Польова, Миру, І.Франка

Причина відключення: технічні роботи.

Виноградівська міська рада


До уваги платників

За інформацією Акціонерного товариства «Укрпошта», з метою покращення якості обслуговування клієнтів у частині приймання платежів, а саме: різного виду податків та зборів, батьківської плати, комунальних та  адміністративних платежів –  найпростіший та найкомфортніший спосіб сплатити  платіж, це скористатися сервісом Укрпошти.

По-перше, компанія має багаторічний досвід приймання платежів до бюджету, що є гарантією зарахування грошових коштів за призначенням.

По-друге, сплатити платіж платник може вдома через листоношу або у найближчому відділенні поштового зв’язку.

По-третє, вартість послуг Укрпошти з приймання платежів є цілком прийнятною та конкурентоспроможною на ринку фінансових послуг і наразі складає від 10,00 грн. за один платіж.

За інформацією Акціонерного товариства «Укрпошта»


Із 01 січня 2024 р. буде заборонено вивезення відходів в сміттєвих чи подібних до них пакетах з центральної частини м.Виноградів

З метою покращення санітарного стану центральної частини м.Виноградів, враховуючи протокол засідання робочої групи з вивчення питання заборони вивозу в пакетах твердих побутових відходів від населення та підприємців з центральної частини міста Виноградів, виконавчий комітет прийняв відповідне рішення:

з 01 січня 2024 року буде заборонено вивезення відходів в сміттєвих чи подібних до них пакетах з центральної частини м.Виноградів, а саме з вулиць: вул.Миру, пл.Миру, вул.Шевченка, вул.Станційна, вул.Партизанська.

Оприлюднюємо рішення №276, прийняте виконавчим комітетом  29 вересня 2023 р. “Про заборону вивозу з центральної частини м.Виноградів твердих побутових відходів в сміттєвих чи  подібних до них пакетах”

Виноградівська міська рада


Можливе пониження тиску води в м.Виноградів (16.10.2023р.)

Як повідомило ВУЖКГ,  у зв’язку з аварійною ситуацією на міському водогоні по вул.Персикова сьогодні,  16.10.2023 р., можливе пониження тиску води в цілому місті протягом дня.

Перебої у водопостачанні.

                            Виноградівська міська рада

 

 


       Повідомлення про тимчасове обмеження руху автотранспорту та паркування по вул. Шевченка з 16 жовтня 2023 р.

У зв’язку з проведенням ремонтних робіт з 16 жовтня 2023 р. на відрізку дороги по вул.Шевченка – від фонтану до вул. Маяковського буде тимчасово обмежено рух автотранспорту та паркування.

Виноградіська міська рада

 


 

Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів м.Виноградів, с.Підвиноградів на 17 жовтня 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 17 жовтня 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м.Виноградів – вул. Копанська, Мала Польова, В.Стуса, Ковача, Цегольна, Водяна, Андрія Гріги (колишня вул. Островського), Закарпатська,  Олександра Сергеєва (колишня Зелена), Леоніда Каденюка (колишня Гагаріна)

с.Підвиноградів – вул. Садова

Причина відключення: технічні роботи

Виноградіська міська рада


 

                  Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів м.Виноградів, с.Дротинці, с.Підвиноградів на 16 жовтня  2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 16 жовтня 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м. Виноградів – вул.  Тюльпанів, Лермонтова, Гички, Довженка, Володимира Івасюка (колишня Висоцького), Репіна, Затишна, Гінцака,  Закарпатська, Чкалова, Ардовецька, Велика Садова

с. Дротинці – вул. Спортивна, Молодіжна

с. Підвиноградів – вул. Яблунева, Виноградна

Причина відключення: технічні роботи

Виноградівська міська рада


 

Просимо молодь Виноградівської міської територіальної громади долучитись до опитування

Вивчити потреби та інтереси молоді, сприяти розвитку молодіжної політики в громадах і регіоні загалом покликане спеціальне опитування, яке розробила Молодіжна рада при Закарпатській ОДА.

Дане анкетування допоможе дізнатись про проблеми, що турбують молодь не лише в обласному центрі, а й в усіх територіальних громадах.

(більше…)

 

                                     

                                                              Тимчасове припинення водопостачання в м.Виноградів (10, 11. 10.2023 р.)

Як повідомило ВУЖКГ, у зв’язку з ремонтними роботами на каналізаційній мережі в мікрорайоні по вул. Корятовича сьогодні, 10.10.2023 р., з 11:00 к.ч. буде тимчасово припинено водопостачання буд. 4 та 7 по вул. Корятовича.

Роботи продовжено 11.10.2023 р.

Виноградівська міська рада


 

 
                                                           Повідомлення щодо оприлюднення заяв про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки                           

                                  Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів   м. Виноградів на 13 жовтня 2023 р.

 

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 13 жовтня 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м.Виноградів – вул. Комунальна (частково), І.Франка (частково).

Причина відключення: технічні роботи.

Виноградівська міська рада


 

                                            Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів   м. Виноградів на 11 жовтня  та 12 жовтня 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 11 та 12 жовтня 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

11 жовтня: м.Виноградів – вул. Мала Польова, Маяковського

11 жовтня та 12 жовтня:  м.Виноградів – вул.Вакарова, автошкола, центр зайнятості.

Причина відключення: технічні роботи.

Виноградівська міська рада


 

Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів   м. Виноградів на 10 жовтня 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 10 жовтня 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м.Виноградів – вул. Персикова, Заводська, Б.Хмельницького, Перені, Балажа.

Причина відключення: технічні роботи.

Виноградівська міська рада

 


 

Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів м.Виноградів та с.Дротинці на 9 жовтня  2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 9 жовтня 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м. Виноградів –  вул. І.Франка, пров. І.Франка, Копанська, Гірна, В.Стуса, Першотравнева

с.Дротинці – вул. Молодіжна, Спортивна. Відключення у с. Дротинці (вул. Молодіжна, Спортивна) також будуть відбуватись протягом тижня – 10, 11, 12, 13 жовтня.

Причина відключення: технічні роботи.

Виноградівська міська рада


Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів  м.Виноградів, с. Дротинці  та с.Олешник на 20, 21, 22 вересня 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго» 20, 21, 22 вересня 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м.Виноградів: 20 вересня – вул. Кооперативна, Армійська, урочище Виннички

                   21 вересня – вул. Лермонтова, Гички, Тюльпанів

                   22 вересня – вул. Лейзмана (більше…)

 


Тимчасове припинення водопостачання в м.Виноградів (19, 20 вересня 2023 р.) – уточнено

Як повідомило ВУЖКГ, у зв’язку з проривом на міському водопроводі по вул. Карпатська сьогодні, 19.09.2023 р. буде тимчасово припинено водопостачання вул.Карпатська, Тиха, Народна, Квіткова, Леоніда Каденюка (колишня Гагаріна), Космонавтів, Гінцака, Закарпатська, Зелена, Нова.

Водопостачання буде відновлено з 18:00 к.ч. до 21:00 к.ч., тимчасово. Надалі постачання води відновиться тільки після усунення аварії – роботи розпочнуться завтра 20.09.2023 р.

 

Виноградівська міська рада

 

 


Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів  с. Дротинці  та с.Олешник на 18 та 19 вересня 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго» 18 та 19 вересня 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

18, 19 вересня с. Дротинці – вул. Молодіжна, Спортивна

18 вересня  с. Олешник – вул. Борканюка, Першотравнева

19 вересня с. Олешник – вул. Миру, Виноградівська, Гренджі-Донського, Соломіна

Причина відключення: технічні роботи.

Виноградівська міська рада


Тимчасове припинення водопостачання в м.Виноградів (18 вересня 2023 р.)

 

Як повідомило ВУЖКГ, у зв’язку з проривом на міському водопроводі по вул. Карпатська сьогодні, 18.09.2023 р. з 09:30 к.ч. буде тимчасово припинено водопостачання вул.Карпатська, Тиха, Народна, Квіткова, Леоніда Каденюка (колишня Гагаріна), Космонавтів, Гінцака, Закарпатська, Зелена, Нова.

Виноградівська міська рада

 

 

 


Повідомлення

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку детального плану території громадської забудови для реконструкції адмінбудинку, позначеного літерою Б під кафе-магазин та реконструкції складу з навісом, позначеного літерою Д під торгово-офісні приміщення в м. Виноградів, вул. Борканюка, 63-Б, Берегівського району Закарпатської області.

 

Виноградівська міська рада


Оголошення про завершення приватизації

Виноградівська міська територіальна громада відповідно до ст. 10  та  ст.21 Закону України “Про приватизацію державного та комунального майна”  повідомляє про результати приватизації  об’єкта комунального майна, який продано шляхом проведення електронного аукціону   в електронній торговій системі  “Prozorro Продажі”:

  1. Будівля амбулаторії, загальною площею 231,4 кв.м з надвірними спорудами, гараж площею 92,7 кв.м та сарай за адресою: 90352, Закарпатська область, Берегівський район, село Фанчиково, вулиця Степана Кутлана, будинок 58.

(більше…)


Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів м.Виноградів, с. Дротинці, с.Великі Ком’яти  на 13 вересня  2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 13 вересня 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м. Виноградів – вул. Копанська, Гірна, В.Стуса, Заводська, Персикова, Канківська

с. Дротинці – вул. Молодіжна, Спортивна

с.Великі Ком’яти – вул. Партизанська

Причина відключення: технічні роботи.

Виноградівська міська рада


До уваги військовослужбовців-мешканців Виноградівської міської територіальної громади

Виноградівське відділення комунальної реабілітаційної установи «Обласний центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю» (м.Виноградів, вул. Кривуляка, 5, колишній хоспіс) відповідно до нового положення буде надавати реабілітаційні послуги воїнам ЗСУ, які отримали інвалідність внаслідок бойових дій по захисту незалежності та суверенітету України, починаючи з 2014 року, а також тих, хто не має інвалідності, але потребує реабілітації.

На реабілітацію приймаються особи, які здатні самообслуговуватися та не потребують супроводу. Курс реабілітації – 21 день.

(більше…)


Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів с. Боржавське на 12.09.2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 12 вересня 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

с. Боржавське – вул. Добровольців, Сонячна.

Причина відключення: технічні роботи

Виноградівська міська рада

 


 

Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів  с. Дротинці на 11 та 12 вересня 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго» 11 та 12 вересня 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

с. Дротинці – вул. Молодіжна, Спортивна

Причина відключення: технічні роботи.

Виноградівська міська рада

 


Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів м.Виноградів на 7 вересня  2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 7 вересня 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м. Виноградів – вул. Станційна.

Причина відключення: технічні роботи.

Виноградівська міська рада


 

Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів  с. Олешник на 6 та 7 вересня 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго» 6 та 7 вересня 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

6 вересня с. Олешник – вул. І. Франка, Борканюка

7 вересня с.Олешник – вул. І. Густи, Миру, Соломіна

Причина відключення: технічні роботи.

Виноградівська міська рада

 


Виноградівське ВУЖКГ повідомляє, що з 01.10.2023 року вводиться плата за абонентське обслуговування

 

ПОВІДОМЛЕННЯ від 01.09.2023 р. про публічну пропозицію (оферту) Виноградівського ВУЖКГ про укладення ПУБЛІЧНОГО ІНДИВІДУАЛЬНОГО ДОГОВОРУ ПРИЄДНАННЯ про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення 

 

ТИПОВИЙ ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ДОГОВІР про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення

 


ДПУ «Міжнародний дитячий центр «Артек» запрошує на роботу педагогічних працівників в Інноваційний освітній центр

Вакансія: завідувач кабінету навчального (викладач освітніх дисциплін)

Вимоги: вища освіта, не нижче рівня бакалавра

Оклад:  12 185 грн. (без вирахування податків, на руки 10 000), можливі премії, надбавки (для викладача)

Вакансія: асистент, тютор

Вимоги: без вищої освіти

Оклад: 7 – 10 тисяч грн. (за результатами роботи)

Місцезнаходження: Київ, Пуща Водиця, 14-та лінія (7 місць) або с.Березники Закарпатської області (3 місця)

(більше…)

 

 

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсу на заміщення

вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування  Виноградівської міської ради

Виноградівська міська рада Закарпатської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування:

– завідувача сектору оренди та обліку земель комунальної власності відділу комунального майна територіальної громади.

Документи приймаються протягом 30-ти календарних днів з дня опублікування оголошення до 11 вересня  2023 року 12.00 к.ч. за адресою: 90300, Закарпатська обл, м.Виноградів, пл.Миру, 5, каб.10.

З інформацією щодо основних вимог, кваліфікаційних вимог до кандидатів,  переліку документів та конкурсних питань можна ознайомитися на офіційному вебсайті Виноградівської міської ради за наступним посиланням: vin-rada.gov.ua

Інформація щодо порядку проведення іспиту, режиму роботи та прийому документів, а також додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається службою управління персоналом Виноградівської міської ради за адресою: м. Виноградів, пл.Миру, 5, каб.10, тел.: 2-20-98.

Умови конкурсу

на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого

самоврядування Виноградівської міської ради

Вимоги до кандидатів: знання Конституції України, законів України «Про  місцеве самоврядування в Україні», «Про запобігання корупції», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про оренду землі», Земельний кодекс України, Податковий кодекс України та інших нормативно-правових актів з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування,  практика застосування чинного законодавства в сфері  земельних відносин; знання  та використання правил ділового етикету; правил охорони праці та протипожежної безпеки; інструкції з діловодства; основні програми роботи на комп’ютері.

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів на посаду:

 

завідувача сектору оренди та обліку земель комунальної власності відділу комунального майна територіальної громади:

  • вища освіта за напрямком підготовки не нижче ступеня спеціаліста, магістра, вільне володіння державною мовою; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування, на державній службі або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років.

Особи, які бажають взяти участь у Конкурсі, подають до конкурсної комісії міської ради такі документи:

  • заяву про участь у Конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби в органах місцевого самоврядування;
  • заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;
  • дві фотокартки розміром 4х6 см;
  • копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • копію документу про повну загальну середню освіту або державний сертифікат про рівень володіння державною мовою;
  • копію документа, який посвідчує особу;
  • копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних).

Особи, які працюють у апараті міської ради чи її виконавчих органах і  бажають взяти участь у конкурсі, зазначених документів до  заяви не додають.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку визначеному Законом України «Про запобігання корупції».

Особи можуть  подавати додаткову інформацію  стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і  репутації (характеристики,  рекомендації, наукові публікації тощо).

Документи приймаються протягом 30-ти календарних днів з дня опублікування оголошення до 11 вересня  2023 року 12.00 к.ч. за адресою: 90300, Закарпатська обл, м.Виноградів, пл.Миру, 5, каб.10.

З інформацією щодо основних вимог, кваліфікаційних вимог до кандидатів,  переліку документів та конкурсних питань можна ознайомитися на офіційному вебсайті Виноградівської міської ради за наступним посиланням: vin-rada.gov.ua

Інформація щодо порядку проведення іспиту, режиму роботи та прийому документів, а також додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається службою управління персоналом Виноградівської міської ради за адресою: м. Виноградів, пл.Миру, 5, каб.10, тел.: 2-20-98.

 

ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ на перевірку знання Конституції України, законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про запобігання корупції», «Про службу в органах місцевого самоврядування» та функціональних повноважень структурних підрозділів Виноградівської міської ради


Тимчасове припинення водопостачання в м.Виноградів (07.08. 2023 р.)

Як повідомило ВУЖКГ, у зв’язку з проривом по вул.Соборності, сьогодні, 07.08.2023 р,. з 13:00 к.ч. буде тимчасово припинено водопостачання вулиць Вишнева, Соборності, Кузьми Скрябіна (колишня вул. Макаренка).

Виноградівська міська рада


Оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок комунальної власності 

 

Відділ комунального майна міської ради інформує про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок комунальної власності.

Мета проведення оцінки   – визначення ринкової вартості для продажу земельних ділянок.

В якості подібного буде враховуватись практичний досвід з оцінки земельних ділянок відповідної категорії земель.

Конкурсна документація подається у запечатанному конверті, в який вкладено окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією.   На конверті необхідно зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи-підприємця, який подає конкурсну документацію.

Конкурс відбудеться 22.08.2023 р. о 10.00 к. ч.у Виноградівській міській раді за адресою: м. Виноградів, пл. Миру, 5

Документи на участь в конкурсі подаються до Виноградівської міської ради за адресою: м. Виноградів, пл. Миру,5, приймальня міської ради за чотири календарних дні до оголошеної дати проведення конкурсу.

Місце знаходження комісії, робочої групи, їх контактний номер телефону: м.Виноградів, пл.Миру,5, тел. (03143) 2-41-30.

Виноградівська міська рада


Розпочався проєкт «Впливові»

 

ГО «Українська академія лідерства» та EasyBusiness спільно з Центром економічного відновлення в межах Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») розпочали проєкт «Впливові», спрямований на комплексну співпрацю між представниками громад, громадськими активістами та місцевою молоддю задля сталого розвитку.

Проєкт передбачає проходження молодими лідерами курсу, який допоможе вдосконалити навички, необхідні для реалізації важливих для громади проєктів та забезпечення місцевого економічного розвитку.

У липні відбувся конкурс, де серед 90 громад-претендентів Виноградівська міська територіальна громада  пройшла відбір і стане однією з 20 громад, які братимуть участь у проєкті.

Виноградівська міська рада


Державна служба України з питань праці розпочала інформаційну кампанію «Виходь на світло!»

 

З метою формування у суспільства розуміння важливості оформлення
трудових відносин, особливо у воєнний період, з 1 серпня 2023 року
Державна служба України з питань праці розпочала інформаційну кампанію
«Виходь на світло!».

Кампанія спрямовується на працівників і роботодавців, які продовжують працювати, але при цьому уникають належного оформлення трудових відносин та сплати податків.

Інформаційна кампанія реалізується за підтримки проекту ЄС-МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні» в т.ч. з використанням візуальних матеріалів.

За матеріалами Державної служби України з питань праці


Інформація про тимчасове припинення електричної енергії для споживачів м.Виноградів та с.Широке на 04 серпня 2023 р.

 

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 04 серпня 2023 р. з 9.00 – 16.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м.Виноградів – вул. Гінцака

с.Широке – вул. Борканюка

Причина відключення: технічні роботи.

 

 

Виноградівська міська рада


До уваги мешканців с. Боржавське

 

Як повідомило Виноградівське відділення АТ «Закарпатгаз», 03 серпня 2023 р. будуть проводитись роботи по технічному обслуговуванню відключаючого пристрою в с. Боржавське.

При цьому, часткововід газопостачання будуть відключені абоненти в с. Боржавське.

Пуск газу в газову мережу буде проводитись після закінчення робіт, при 100% наявності всіх абонентів та вільному доступі до всіх газових приладів і газопроводів домоволодінь.

Виноградівська міська рада


Можливе пониження тиску води м.Виноградів (02.08.2023 р.)

 

Як повідомило ВУЖКГ, у зв’язку з аварійною ситуацією на міському водогоні по вул.Персикова завтра, 02.08.2023 р., можливе пониження тиску води в цілому місті протягом дня, перебої у водопостачанні.

 

 

 

Виноградівська міська рада

 


Програма „Розвиток сімейного бізнесу ветеранів/ок”

Громадська організація „ПРО Вімен ЮА” реалізовує проєкт з організації безкоштовної програми розвитку сімейного ветеранського бізнесу, в тому числі діючих військових та їх родин.

Проєкт реалізується ГО „ПРО Вімен ЮА” та ГО „Номад” за підтримки Українського Ветеранського Фонду. Він дає змогу зняти з учасників програми стигму сприйняття „повернення з війни та неможливості себе знайти в цивільному житті”.

Програма „Розвиток сімейного бізнесу ветеранів/ок” складається з наступних блоків:

– бізнес-табір в Карпатах протягом 7 днів;

– менторські сесії;

– робота з психологом;

– допомога з подачами проєктних заявок на грантові та інвестиційні конкурси.

Реєстрація на програму за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSey6ynhPexn5lMhdzzmCG-_gpLmvJMU1XZy8r2bJGN0-znB-g/viewform

Соціальні мережі:

https://www.facebook.com/prowomenua

https://www.facebook.com/veteranfundua

https://www.facebook.com/nomad.today

https://instagram.com/pro.women.ua

https://instagram.com/veteranfundua

https://www.instagram.com/nomad.live.today

Відділ економіки міської ради


Відбудуться тренінги „Молодіжна робота, інформована про травму”

В рамках програми „Молодіжний працівник” інформуємо, що 8 – 10 серпня та 5 – 7 вересня 2023 року з метою посилення компетентностей молодіжних працівників і працівниць впроваджувати освітні та просвітницькі заходи в контексті молодіжної роботи, інформованої про травму, Міністерством молоді та спорту України спільно з Державною установою „Всеукраїнський молодіжний центр” у партнерстві з проєктом Ради Європи „Молодь за демократію в Україні: Фаза ІІІ” буде проведено спеціалізовані тренінги „Молодіжна робота, інформована про травму”.

До участі запрошуються особи віком від 18 років, які працюють безпосередньо з молодими людьми, які поєднують роботу з молоддю з адміністративно-організаційною діяльністю у сфері молодіжної політики, є випускником чи випускницею тренінгів базового рівня програми „Молодіжний працівник”.

Для участі необхідно зареєструватися за посиланням:

на 8 – 10 серпня 2023 року: https://forms.gle/MhrkfDXKMp3UAYpBA;

на 5 – 7 вересня 2023 року: https://forms.gle/3ys7sZfbh6AEaAQU9 до 21 серпня 2023 року.

За результатами навчання випускники тренінгу отримають знання, уміння, навички та компетентності щодо організації молодіжної роботи в контексті прав людини з огляду на інформованість про травму; особливостей організації та проведення освітніх та просвітницьких заходів з молодими людьми з урахуванням підходу, інформованого про травму.

Виноградівська міська рада

 


До уваги родин полонених, зниклих безвісти та загиблих Захисників 

Українську Фундацію “Мрія” заснувала військовослужбовець, парамедик та волонтер Тайра – Юлія Паєвська після повернення з російського полону.

Місія благодійного фонду – підтримувати родини полонених, зниклих безвісти та загиблих Захисників. Також не залишаються без уваги запити військових.

Основні напрями діяльності фонду:
● онлайн-освіта для дітей;
● гаджети для навчання та побутова техніка для родин;
● гуманітарна допомога;
● відпочинок для дітей;
● психологічна реабілітація Захисників та членів їх родин.

За час існування команда:
● забезпечила побутовою технікою та гаджетами близько 150 родин – на суму більше мільйона гривень;
● відправила на відпочинок до Греції, Болгарії та в літні табори Закарпаття майже 400 наших підопічних, з них – 300 дітей;
● надала можливість пройти курси програмування та отримати сертифікати 81 дитині;
● забезпечила близько 200 дітей курсами англійської мови;
● провела благодійні заходи, майстер-класи, екскурсію в головний офіс УАФ;
● надала гумдопомогу 500 родинам (продукти, дитяче харчування, підгузки, одяг, засоби гігієни, посуд);
● втілила мрію 300 підопічних дітей, вони отримали подарунки, які просили у Святого Миколая (велосипеди, гаджети, іграшки). Також здійснили мрію дівчинки – записали для неї відеопривітання з її кумиром Олею Поляковою;
● спільно з фондом «Подільська громада» доставили на південь України потужні генератори, паливо, понад 600 портативних газових п лит, понад 1000 газових балонів та термосів;
● передала військовим – автомобіль, машину швидкої допомоги та медичне устаткування для лікарень.

Наразі фонд планує реалізацію благодійної програми щодо допомоги родинам, у яких є діти, що цього року йдуть в перший клас. Планується надати до 1 вересня дітям рюкзаки, зошити, канцелярію тощо.

Контакти організації для залишення заявки за посиланням: https://forms.gle/tQfZTtFWmGhRe76J8
Ми в соціальних мережах: https://www.facebook.com/mriya.foundation/
Посилання на сторінку РП: https://www.facebook.com/mriyazakarpattia/
Контактна особа: Пригара Владислава.
Телефон:067-410-61-53.

За матеріалами БО Українська Фундація “Мрія”

 


Тимчасове припинення водопостачання в м.Виноградів (31.07.2023 р.)

 

Як повідомило ВУЖКГ, у зв’язку з проведенням аварійно-відновлювальних робіт на розі вул.Гандери-Руська, сьогодні 31.07.2023 р. з 09:00 к.ч. можливе тимчасово припинено водопостачання вул. Чеська (колишня Достоєвського), Гандери, Руська, Заводська, Залізнична, Цілинна, Петра Скунця (колишня Чехова), Кубикова, Балажа (колишня Писарєва), Карпатської України (колишня Суворова), Журавлина (колишня Кутузова), Б.Хмельницького, Королівська.

Також можливе пониження тиску води в цілому місті.

Виноградівська міська рада

 


Попередження про небезпечні метеорологічні явища (31.07.2023 р.)

 

Як повідомив Закарпатський обласний центр з гідрометеорології, в найближчу годину та протягом ночі 31-го липня переважно в центральній та західній частині території Закарпатської області та в м. Ужгороді очікуються грози.

Під час грози місцями шквалисте посилення вітру 15-20 м/с та значні дощі (І рівень небезпечності, жовтий).

 

Виноградівська міська рада


Попередження про небезпечні метеорологічні явища  (26-27.07.2023 р.)

Як повідомив Закарпатський обласний центр з гідрометеорології, у найближчі 1-3 години протягом дня 26 липня та в першій половині ночі 27 липня на більшій частині території Закарпатської області та по м. Ужгород очікуються грози та значні короткочасні дощі.

Під час грози – шквалисте посилення вітру 17-22 м/с, подекуди – сильні зливові дощі, в окремих пунктах град (І рівень небезпечності, жовтий).

Виноградівська міська рада


Міністерство соціальної політики України інформує про нові підходи надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам (ВПО)

З метою осучаснення умов надання допомоги для внутрішньо переміщених осіб Уряд 11.07.2023р. ухвалив постанову № 709 „Деякі питання підтримки внутрішньо переміщених осіб”, якою уточнено параметри надання цієї підтримки (далі – Постанова).

Постанова запроваджує концептуально новий підхід до надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам (далі – Допомога).

 

Відтепер з метою посилення адресності, зокрема: (більше…)


Тимчасове припинення водопостачання в м.Виноградів (19.07.2023р.)

Як повідомило ВУЖКГ, у зв’язку з ремонтними роботами на міському водопроводі по вул. Мальовнича (колишня Нахімова) 19.07.2023 р. з 09:00 к.ч. можливе тимчасове припинення водопостачання вул. Робоча, Пилипа Орлика (колишня Декабристів), Молодіжна, Возз’єднання, Мальовнича (колишня Нахімова), Дружби, Конституції, Північна, Св.Іштвана, Гренджі-Донського, Кошута, Духновича, Ягідна, Ракоці, Героїв Маріуполя (колишня Герцена), Романа Головка (колишня Огарєва), Харківська (колишня Бєлгородська).

Виноградівська міська рада

 

 


Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів м.Виноградів, с.Букове та с.Широке на 19 липня 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 19 липня 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м.Виноградів – вул. Копанська

с.Букове – повністю

с.Широке – вул. Миру, Шевченка

Причина відключення: технічні роботи.

Виноградівська міська рада


До уваги ветеранів війни та членів їх сімей

Стартує реєстрація на участь у проєкті «Територія відновлення та розвитку»,  де будуть проводитися безкоштовні онлайн тренінги з працевлаштування та відкриття власного бізнесу.

Мета проєкту – стимулювання підприємницької діяльності, підвищення навичок у пошуку роботи та працевлаштування, надання допомоги щодо соціальної адаптації ветеранів війни та членів їх сімей, які втратили роботу внаслідок вторгнення росії в Україну.

Тренінги починаються у серпні і триватимуть до листопада. (більше…)


Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів м.Виноградів на 18 липня  2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 18 липня 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

м.Виноградів – вул. Слов’янська, Акацієва.

Причина відключення: технічні роботи.

Виноградівська міська рада


Дослідження “Існуючі форми локальної демократії та механізми їх правового регулювання”

Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування в рамках здійснення контрольної функції, що полягає, зокрема, в аналізі практики застосування законодавчих актів у діяльності державних органів, органів місцевого самоврядування, їх посадових осіб, підготовці та поданні відповідних висновків та рекомендацій на розгляд Верховної Ради України, проводить дослідження ефективності використання існуючих форм локальної демократії та їх правового регулювання шляхом опитування представників органів місцевого самоврядування.

Текст опитувальника для дослідження «Існуючі форми локальної демократії та механізми їх правового регулювання» знаходиться за посиланням: https://forms.gle/o3Tit25GK17PNwqC8.

Дослідження триватиме  до 5 серпня 2023 року включно.

Виноградівська міська рада


Запрошуємо до активного обговорення Профілю Виноградівської міської територіальної громади

Запрошуємо громадськість та мешканців Виноградівської міської територіальної громади до активного обговорення Профілю Виноградівської міської територіальної громади – Додаток до Стратегії розвитку Виноградівської  міської територіальної громади до 2027 р.

Даний профіль розроблено спільними зусиллями створеної в громаді робочої групи з розробки Стратегії розвитку Виноградівської громади та експертів проєкту «Стратегічний аналіз і рекомендації з розширення можливостей органів місцевого самоврядування і громад за допомогою відповідних стратегічних документів».

(більше…)

 


 

Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів с.Великі Ком’яти  та с. Олешник  на 14 липня 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 14 липня 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергіїс.Великі Ком’яти  – вул. Волошина 121-157, 1-30-49, 59-77, 119-121 с.Олешник – вул. Зелена. Причина відключення: технічні роботи.

 

Виноградівська міська рада


 

Виноградівська міська рада інформує про початок громадського обговорення щодо:

  • проведення дослідження та перепоховання останків, які, ймовірно, поховані на території меморіального комплексу “Братська могила підпільників-партизан та радянських воїнів”, що знаходиться на центральній площі Миру м. Виноградів;

 

  •  ексгумації та перепоховання останків з центральної площі міста (при наявності) на місцеве кладовище з перенесенням меморіального комплексу загиблим у Другій світовій війні;

 

  • демонтажу меморіального комплексу з подальшим влаштуванням паркової зони  центральної частини площі Миру міста.

(більше…)


Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів  с.Великі Ком’яти на 13 липня 2023 р.

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго 13 липня 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

 

с. Великі Ком’яти – вул. Волошина 98-110

 

Причина відключення: технічні роботи.

Виноградівська міська рада


Можливе пониження тиску води (11.07.2023 р.)

Як повідомило ВУЖКГ, у зв’язку з аварійною ситуацією на міському водогоні по вул. Персикова завтра, 11.07.2023 р., можливе пониження тиску води в цілому місті протягом дня.

 

Перебої у водопостачанні.

Виноградівська міська рада

 

 


 

Інформація про тимчасове  припинення електричної енергії для споживачів  с.Широке на 11 липня 2023 р.

Причина відключення: технічні роботи

 

Відповідно до інформації ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», 11 липня 2023 р. з 9.00 – 17.00 к.ч. відбудеться тимчасове  припинення електричної енергії:

 

с.Широке – повністю (частково вул. Миру, Шевченка

 


До уваги мешканців м.Виноградів

Як повідомило Виноградівське відділення АТ «Закарпатгаз», 11 липня 2023 р. будуть проводитись роботи по заміні  ШГРП (шафового газорегуляторного пункту) в м.Виноградів по вул. І.Франка.

При цьому,  частково від газопостачання будуть відключені абоненти по вулиці  І.Франка.

Пуск газу в газову мережу буде проводитись після закінчення робіт, при 100% наявності всіх абонентів та вільному доступі до всіх газових приладів і газопроводів домоволодінь.

 


 

Повідомлення про початок громадського обговорення проекту державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

 

Повідомлення про початок громадського обговорення проекту державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту до документа державного планування «Детального плану території громадської забудови для розміщення та експлуатації закладів з обслуговування відвідувачів об’єктів рекреаційного призначення на земельній ділянці площею 0,3 га в місті Виноградів, урочище «Виннички», Берегівського району, Закарпатської області».


Фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни

та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України на конкурсній основі

Український ветеранський фонд надаватиме фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України на конкурсній основі.

Останній день прийому заявок – 13 липня 2023 року (до 23:59 за к. ч.).

Сума фінансування проєктів:

  • мінімальна запитувана сума на проєкт – 500 000 грн.;
  • максимальна запитувана сума на проєкт – 3 000 000 грн.

(більше…)

 

 

Підбірка нових актуальних грантів

 

Команда експертів ГО “Електронна республіка” за підтримки Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України” в рамках реалізації ініціативи Покращення регіонального/місцевого бізнес-клімату провела підбірку нових актуальних грантів та систематизувала їх в зручну інфографіку.

Грантові програми та програми підтримки для українського бізнесу

У сучасних умовах розвитку бізнесу особливо важливо мати доступ до фінансової підтримки, особливо для малого та середнього бізнесу, а також для стартапів. Грантові програми, які пропонуються різними організаціями, можуть стати суттєвим ресурсом для вашого розвитку або відновлення бізнесу. (більше…)


 Навчання у рамках практично-освітньої програми Export Consultants Mastery

 

Державна установа “Офіс з розвитку підприємництва та експорту”  спільно з Visionest Institute (Естонія) запрошують осіб, зацікавлених розпочати або розвинути власну професійну консультаційну діяльність у сфері експорту та які мають на меті допомагати українським підприємцям опановувати закордонні ринки і посилювати експортну спроможність українських компаній на практично-освітню програму Export Consultants Mastery. (більше…)

 

 

 


Повідомлення щодо оприлюднення заяв про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

 

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки “Детального плану території громадської забудови для реконструкції адмінбудинку, позначеного літерою Б під кафе-магазин та реконструкції складу з навісом, позначеного літерою Д під торгово-офісні приміщення в м.Виноградів, вул. Борканюка, 63-Б, Берегівського району, Закарпатської області”;

 

заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки “Детального плану території житлової забудови для будівництва та обслуговування житлового будинку в с. Великі Ком’яти, вул. Івана Франка, 218, Берегівського району, Закарпатської області”;

 

заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки “Детального плану території житлової забудови для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Великі Ком’яти, вул. Івана Франка, 259, Берегівського району, Закарпатської області”;

 

заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки ,,Детального плану території для будівництва та обслуговування садового будинку в м. Виноградів (на території Виноградівської міської ради, Закарпатської області) на земельній ділянці з кадастровим номером 2121210100:07:009:0087, площею 0,35 га та з можливістю зміни цільового призначення земельної ділянки із земель «для ведення товарного сільськогосподарського виробництва» на землі «для індивідуального садівництва» та призначення обсягів досліджень, методів екологічної оцінки, рівня деталізації інформації, що має бути включена до звіту про стратегічну екологічну оцінку.

 

Виноградівська міська рада


 

Повідомлення щодо оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки 

 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки ,,Детального плану території житлової забудови для будівництва та обслуговування релігійної будівлі, будинку священника, релігійної організації «Релігійна громада церкви євангельських християн-баптистів села Підвиноградів» в с.Підвиноградів, вул. Миру, 46 Берегівського району Закарпатської області”;

заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки ,,Детального плану території громадської забудови для реконструкції господарської будівлі (літера Б) під магазин в с.Підвиноградів, вул. Ардовецька, 272 Берегівського району Закарпатської області.

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки ,”Детального плану території житлової забудови для будівництва та обслуговування житлового будинку в с. Букове, вул. Миру, 6, Берегівського району, Закарпатської області”

 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки “Детального плану території житлової забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в м. Виноградів, контур 421, Берегівського району, Закарпатської області” 

 

Виноградівська міська рада


Формується група для проходження курсу базової підготовки до національного спротиву

Із метою формування патріотичної свідомості та стійкої мотивації, набуття знань та практичних вмінь для захисту України у Виноградівській міській територіальній громаді формується група громадян для проходження навчального курсу базової підготовки до національного спротиву.
Базова підготовка проходитиме з громадянами призовного віку, військовозобов’язаними та резервістами, які не проходили військову службу, іншими громадянами, які не забезпечують виконання військового обов’язку в запасі.
Усіх громадян, які бажають пройти курс базової підготовки до національного спротиву, просимо звертатися до Виноградівської міської ради в кабінет № 30 або телефонувати за номером (095) 4805609.

Виноградівська міська рада


Повідомлення щодо оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Детальний план території житлової забудови для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Велика Ком’яти, вул. Молодіжна, 84, Берегівського району, Закарпатської області»

 


 

До уваги суб’єктів підприємницької діяльності та мешканців вул. Станційна в м.Виноградів

Повідомляємо, що міською радою виготовлено проєктно-кошторисну документацію на реконструкцію тротуарів по вул. Станційна в м. Виноградів.

Очікується, що до кінця поточного року відповідні роботи будуть виконані.

Виноградівська міська рада


                                   

                   Повідомлення про прийом кандидатур  на участь в робочій групі з формування завдання на  участь в робочій групі з формування завдання

                   на розроблення комплексного плану

На виконання вимог чинного законодавства та рішення Виноградівської міської ради «Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Виноградівської міської територіальної громади» № 1303 від 31 травня 2023 р. розпочато процедуру проведення громадських обговорень з формування завдання на розроблення Комплексного плану Виноградівської міської територіальної громади.

Процедурою формування Завдання на розроблення Комплексного плану, визначеною Постановою КМУ №926 від 01.09.2021 р., передбачено створення Робочої групи – тимчасового консультативно-дорадчого орган виконавчого органу, що забезпечує проведення та опрацювання результатів громадського обговорення з формування Завдання на розроблення Комплексного плану.

Робоча група формується з представників міської ради, виконавчого комітету міської ради, органів державної влади, державних та комунальних підприємств, установ та організацій, органів самоорганізації населення, громадських організацій, інших зацікавлених сторін у складі не менш як 5 осіб і не більш як 21 особа, з непарною кількістю членів.

У персональному складі Робочої групи частка членів, що представляють міську раду та виконавчий орган відповідної міської ради, не повинна перевищувати половину складу робочої групи плюс одна особа.

До персонального складу Робочої групи має входити принаймні один представник від кожного з населених пунктів Виноградівської міської територіальної громади, який не є співробітником виконкому, допускається представлення одним членом робочої групи інтересів кількох суміжних сіл територіальної громади.

Заяви на включення до Робочої групи з формування Завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Виноградівської міської територіальної громади приймаються до 22.06.2023 р. за адресою: м. Виноградів, вул Миру, 38/А, або м. Виноградів пл. Миру, 5, або електронною поштою: ar_vin@ukr.net

Виноградівська міська рада


Генеральний штаб Збройних сил України затвердив Довідник з прав, обовязків та алгоритму дій військовослужбовця

у разі поранення травми чи захворювання

Довідник розроблено для військовослужбовців Збройних Сил України, які отримали поранення, травми чи захворювання під час військової служби.

У довіднику зібрано інформацію щодо механізму отримання направлення на лікування, реабілітацію, оздоровлення, проходження військово-лікарської та медико-соціальної експертної комісії, грошового забезпечення військовослужбовців.

У довіднику зібрано найбільш поширені запитання серед військовослужбовців, які отримали поранення/травму чи захворіли під час виконання службових обов’язків.

У випадку запитань, які не передбачені даним Довідником, телефонуйте на номер гарячої лінії Міністерства оборони України 0 800 500 442.

Посилання на Довідник з прав, обов’язків та алгоритму дій військовослужбовця у разі поранення травми чи захворювання.

Виноградівська міська рада


До уваги керівників підприємств, установ та організацій усіх форм власності

На виконання Конституції України, Законів України «Про оборону України», «Про військовий обов’язок і військову службу», «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», постанови Кабінету Міністрів України від 28.12.2000 №1921 «Про затвердження Положення про військово-транспортний обов’язок» (далі – Положення) просимо надати першому відділу Берегівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки відомості про наявність і технічний стан транспортних засобів і техніки.

Відповідно до п. 15 Положення, керівники підприємств, установ та організацій подають щороку до 20 червня інформацію про наявність транспортних засобів і техніки, їх технічний стан, а також про громадян, які працюють на підприємствах, установах та організаціях на таких транспортних засобах і техніці згідно з додатком 1 Положення про військово-транспортний обов’язок.

Звертаємо увагу на достовірність та своєчасність надання інформації.

Виноградівська міська рада


Інформація про прийняття рішення про доповнення переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні

Інформація про прийняття рішення про  передачу майна комунальної власності в оренду без проведення аукціону

Інформація про прийняття рішення про надання дозволу на приватизацію шляхом продажу на аукціоні об’єктів комунальної власності 

Інформація про прийняття рішення про надання дозволу на приватизацію шляхом викупу об’єктів комунальної власності 


Повідомлення про початок громадського обговорення проєкту державного планування та Звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту до документа державного планування:

«Детальний план території громадської забудови для будівництва та обслуговування магазину в місті Виноградів, вулиця Вакарова, 9 Берегівського району Закарпатської області»

«Детальний план території житлової забудови для будівництва та обслуговування житлового будинку в місті Виноградів, садове товариство «Біолог», урочище «Чорна Гора» Берегівського району Закарпатської області на земельній ділянці з кадастровим номером: 2121210100:07:009:0024 площею 0,1060га, зміни цільового призначення земельної ділянки з земель «для індивідуального садівництва» на цільове призначення землі «для будівництва та обслуговування житлового будинку»

«Детальний план території житлової забудови для будівництва та обслуговування житлового будинку в місті Виноградів, товариство «Шовкова Косиця», б/н, урочище «Чорна Гора»  Берегівського району Закарпатської області»

«Детальний план території житлової забудови для будівництва та обслуговування житлового будинку в селі Боржавське, вулиця Шевченка, 106 Берегівського району Закарпатської області»

«Детальний план території громадської забудови для реконструкції будівель для зберігання сільськогосподарської продукції в селі Підвиноградів, контур №348 Берегівського район, Закарпатської області».


Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту «Детальний план території громадської забудови для будівництва та обслуговування магазину в м.Виноградів, вул. Вакарова, 9 Берегівського району Закарпатської області»


Оприлюднюємо повідомлення про початок громадського обговорення проєктів державного планування та звітів про стратегічну екологічну оцінку проєктів до документів державного планування:

“Детальний план території для реконструкції житлового будинку з вбудованими торговими та офісними приміщеннями в м. Виноградів, вул. Копанська, 225 Берегівського району Закарпатської області»

«Детальний план території громадської та житлової забудови для будівництва магазину в м. Виноградів, вул. Тюльпанів, 12 Берегівського району Закарпатської області»

 «Детальний план території громадської та житлової забудови для будівництва магазину в м. Виноградів, вул. Шевченка, 40/3 Берегівського району Закарпатської області»

«Детальний план території громадської та житлової забудови для реконструкції житлового будинку під молитовний будинок з вбудованим житлом служителя церкви та надвірними господарськими будівлями в м. Виноградів, вул. Борканюка, 51 Берегівського району Закарпатської області»

 «Детальний план території громадської забудови для реконструкції магазину в м. Виноградів, вул. Комунальна, 20/Б Берегівського району Закарпатської області»

«Детальний план території громадської та житлової забудови для будівництва торгово-офісної будівлі в с. Велика Копаня, контур №257 Берегівського району Закарпатської області»

«Детальний план території житлової забудови для будівництва індивідуального садибного будинку в с. Тросник, вул. Олімпійська, №б/н Берегівського району Закарпатської області»

«Детальний план території громадської забудови для ведення комерційної діяльності будівництва магазину в с. Фанчиково, вул. Головна, 116 Берегівського району  Закарпатської області»

 «Детальний план території громадської забудови для будівництва магазину в с.Великі Ком’яти, вул. Ватутіна, 263 Берегівського району Закарпатської області»


Інформація щодо прийняття рішення про доповнення переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації шляхом викупу у 2023 році

Інформація щодо прийняття рішення про доповнення переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні

Департамент екології та природних ресурсів Закарпатської обласної державної адміністрації повідомляє про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності експлуатації автозаправної станції по вул. Комунальна б/н, м.Виноградів Берегівського р-ну Закарпатської обл.

До уваги власників земельних ділянок та землекористувачів:  про індексацію нормативної грошової оцінки земель за 2022 рік

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту “Детальний план території для реконструкції частини садибного житлового будинку під магазин в м.Виноградів, вул. Вишнева, 76 Берегівського району Закарпатської області”

Заява про визначення обсягу стратегічної  екологічної оцінки проєкту детального плану території житлової забудови для будівництва та обслуговування житлового будинку  в м.Виноградів, вул. Копанська, 267 Берегівського району Закарпатської області 

Заява про визначення обсягу стратегічної  екологічної оцінки “Коригування детального плану території для будівництва та обслуговування станції для зупинки громадського транспорту приміського сполучення по вул. Борканюка, 12 в м.Виноградів для уточнення схеми руху автобусів та будівництва адміністративної та громадської будівлі”

Виноградівська міська рада оголошує про основний етап розробки проєкту державного планування “Детальний план території забудови земельної ділянки для будівництва садибного житлового будинку з вбудованим магазином та навісом в м.Виноградів, вул. Павлова, б/н Берегівського району Закарпатської області”

Заява про визначення обсягу стратегічної  екологічної оцінки “Детального плану території  житлової забудови для будівництва індивідуального садибного житлового будинку в с.Фанчиково, вул. Шевченка, №55  Берегівського району Закарпатської області”

Виноградівська міська рада оголошує про основний етап розробки проєкту державного планування “Детальний план території громадської забудови для реконструкції котельні під навчально-спортивний зал та сауну в м.Виноградів, вул. Вакарова, 13 Берегівського району Закарпатської області”

Виноградівська міська рада оголошує про основний етап розробки проєкту державного планування «Детальний план території громадської забудови для будівництва обє’ктів торгівлі в м.Виноградів вул. Островського, б/н Берегівського району Закарпатської області», а саме про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у розгляді проєкту містобудівної документації та Звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту документа державного планування.


2022 рік

Відділ комунального майна територіальної громади інформує

Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди (ТОВ “АВЕ Виноградово”)

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки “Детального плану території громадської та житлової забудови для будівництва магазину за адресою м. Виноградів, вул. Копанська, 284, Берегівського району Закарпатської області

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки “Детальний план території громадської для будівництва об’єктів торгівлі в м. Виноградів, вул. Островського, б/н, Берегівського району Закарпатської області”


Оголошення ТОВ “АВЕ Винонградово” стосовно проведення вимірювання кількості твердих побутових відходів

Інформація про оприлюднення текстів публічних договорів ТОВ “АВЕ Виноградово”

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для  проведення робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок комунальної власності 

Інформація Виноградівської міської ради про результати  конкурсу від 12.09.2022 року  з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок комунальної власності


Повідомлення про оприлюднення документа  державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку Детальний план території земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Великі Ком’яти, вул. І.Франка, 208 Берегівського району Закарпатської області

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки детального плану території земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Великі Ком’яти, вул. І.Франка, 208 Берегівського району ЗАкарпатської області

Повідомлення про оприлюднення документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку Детальний план території громадської забудови для будівництва закладів освіти в м.Виноградів, вул. Заводська, 2

Повідомлення про оприлюднення щодо перейменування вулиці Партизанська на вулицю Олександра Чорного в селі Великі Ком’яти Виноградівської міської територіальної громади

Перелік об’єктів комунальної власності Виноградівської міської територіальної громади,  які підлягають приватизації шляхом викупу у 2022 році

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (м. Виноградів, вул. Полкова, 32)

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (м. Виноградів, вул. Шевченка, 84)

Оприлюднюємо інформацію щодо можливості вступу до Державного податкового університету

Відповідно до доручення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 29.12.2021 р. №14 інформуємо щодо місць розташування фонду захисних споруд –  Перелік  захисних споруд цивільного захисту

Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру повідомляє про значення коефіцієнта індексації нормативної грошової оцінки земель за 2021 рік


2021 рік

Роз’яснення Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

Уряд ухвалив рішення про зростання мінімальної пенсії рідним загиблих в АТО/ООС

До уваги роботодавців 

Щорічна перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку

Берегівське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Закарпатській області (Виноградівський підрозділ) інформує

До уваги мешканців с.Широке

Інформування про затвердження переліку об’єктів, які підлягають  приватизації шляхом продажу на аукціоні

Інформаційне повідомлення щодо зміни власника земельних ділянок

Інформація щодо правил перебування та проведення робіт у прикордонній смузі та контрольованому прикордонному районі

Відповідь на електронну петицію з питання “Будівництво скейт-паку по вулиці Корятовича у місті Виноградів”

До уваги мешканців вулиць Бєлгородська, Герцена та Огарєва м. Виноградів

Електронні листки непрацездатності

Повідомлення про відкриття провадження в адміністративній справі

Можливе  зниження напруги та знеструмлення споживачів

Відповідь на електронну петицію з питання «Влаштування покриття бігової доріжки в парку «Перені» Виноградів»

До уваги побутових та непобутових споживачів газу сіл Велика Копаня, Мала Копаня, Широке

Оприлюднюємо перелік побутових та непобутових споживачів, яким буде припинено газопостачання  на період проведення ремонтних робіт   31.08.2021 р. (додається)


Оголошення про проведення заходів з пероральної вакцинації диких м’ясоїдних тварин проти сказу

Інформаціно-роз’яснювальні повідомлення від Головного управління ДПС у Закарпатській області

Запрошуємо до участі у міжнародному фотоконкурсі об’єктів культурної спадщини «Вікі любить пам’ятки»

Отримувати пенсію можна у відділенні Укрпошту або через листоношу

Тимчасове припинення водопостачання в м.Виноградів (28.07.2021р.)

Роз’яснення щодо поетапного впровадження електронної форми листків непрацездатності

Інформаційні матеріали


19.07.2021р. у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на газорозподільчій станції «Виноградів», управлінням магістральних газопроводів буде частково припинено подачу газу в м.Виноградів

 Перелік вулиць та комунально-побутових об’єктів, де буде відсутнє газопостачання


Формування листків непрацездатності в електронному вигляді

Мінімальний страховий стаж

Про деякі питання набуття страхового стажу

До відома суб’єктів господарювання, які використовують вантажну техніку

Легалізація заробітної плати – спільна мета державних органів

26, 27 червня 2021 р. у міському будинку культури буде проводитись вакцинація (щеплення) від коронавірусної хвороби COVID-19

Відповіді на запитання щодо призначення субсидій 

Мінсоцполітики розробляє нові стимули для працевлаштування осіб з інвалідністю у пілотному проєкті «Працюй вільно»

Результати дослідження щодо проблем працевлаштування осіб з інвалідністю        Інформаційні матеріали

До уваги   активістів жіночих, молодіжних та інших громадських організацій, які займаються наданням допомоги вразливим групам населення та людям в кризових ситуаціях в умовах пандемії COVID-19

До уваги мешканців територіальної громади

До уваги мешканців Виноградівської міської територіальної громади

До уваги експортерів сільськогосподарської та харчової продукції

Із 01 січня наступного року в Україні починає діяти державна програма, яка перетворюватиме малозабезпечених і довготривалих безробітних на підприємців

Міністерство культури та інформаційної політики України закликає активно використовувати візуальну символіку до святкування 30-річчя Незалежності України

До уваги  мешканців сіл Олешник та Підвиноградів

До уваги платників податків – юридичних та фізичних осіб

Новий закон про ЖКГ: відповідальність за газові труби в будинках — на мешканцях


Із 1 червня 2021 р. відновлюються пільгові перевезення окремих категорій громадян на території Виноградівської міської територіальної громади. Безоплатний проїзд пенсіонерів та громадян окремої пільгової категорії  здійснюється щотижня у вівторок та четвер.

Перелік відправлень на  регулярних  автобусних  маршрутах  загального  користування, на яких будуть здійснюватися пільгові перевезення за рахунок коштів місцевого бюджету  (ДОДАЄТЬСЯ).


До уваги  непобутових споживачів газу сіл Олешник, Дротинці, Підвиноградів, Фанчиково, Тросник (відсутність газу 1.06.2021)

Оприлюднюємо перелік непобутових споживачів, на об’єктах яких у період проведення робіт 1.06.2021 р. буде припинено газопостачання 


До уваги представників бізнесу

До відома суб’єктів господарювання у сфері відновлювальної енергетики та адаптації до змін клімату – Оприлюднюємо лист Державного агентства енергоефективності та енергозбереження України щодо реалізації інвестиційних проєктів

Легалізація заробітної плати – соціальні гарантії  і майбутня пенсія

Повідомлення про відсутність електропостачання у с. Широке (26.05.2021 р.)

Головне управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області інформує


ПРОПОЗИЦІЯ ЩОДО СПІВПРАЦІ З ВИРОБНИКАМИ ВІД РИНКУ “ШУВАР”

Презентація


Державні сервіси та цифрові можливості  в Україні (постери)

Міністерство розвитку громад та територій проводить Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади»  з метою залучення регіональних ЗМІ до всебічного висвітлення процесів децентралізації

Поширення соціальної реклами “Тільки не мовчи” (постери)

Прийом заявок на конкурсний відбір “ТОП-100 проєктних ідей Закарпаття”

До уваги працюючих пенсіонерів

Платники Виноградівщини можуть отримати ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами через ЦОП

Доступ до онлайн-послуг та електронного документообігу

ЗМІНИ В ОРГАНІЗАЦІЇ ВИПЛАТИ І ДОСТАВКИ ПЕНСІЙ ТА ГРОШОВОЇ ДОПОМОГИ

Закарпаття долучається до інформаційної кампанії «Не дай домашньому насильству шанс!»

«Закарпатгаз» проводитиме повну інвентаризацію показань лічильників

Повідомлення про діючий у 2021 році Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті за програмою «Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників»

Гідрологічне штормове попередження (14-15.04.2021 р.)

Про ускладнення погодних умов по території Закарпатської області (14-16 квітня 2021 р.)

План заходів із відзначення Дня охорони праці в Україні у 2021 році

До уваги орендарів комунального майна  Виноградівської міської територіальної громади           РОЗ’ЯСНЕННЯ

Про ускладнення погодних умов по території Закарпатської області (9.04.2021 р.)

Тимчасове припинення водопостачання в м.Виноградів (8.04.2021р.)

Перелік першого  типу об’єктів комунальної власності територіальної громади    Виноградівської міської ради  для передачі майна в оренду на аукціоні     Рішення сесії з додатками

Повідомлення щодо включення об’єкту в Перелік другого типу об’єктів комунальної власності  для передачі майна в оренду без проведення аукціону           Рішення сесії з додатком

Про затвердження нового порядку реєстрації пасік

До уваги депутатів Виноградівської міської ради (практичний онлайн-курс)

Тимчасове припинення водопостачання в м.Виноградів (30.03.2021р.)

Попередження про небезпечні метеорологічні явища (18.03.2021 р.)

Тимчасове припинення водопостачання в м.Виноградів (18.03.2021р.)

Інформування громадськості про існуючу проблему торгівлі людьми    ПОСТЕРИ

Оголошення щодо добору громадян України на військову службу  за контрактом у Державну прикордонну службу

Тимчасове припинення водопостачання в м.Виноградів (17.03.2021 р.)

Лист Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг  щодо можливих ризиків виникнення проблемної ситуації з газопостачанням установам та організаціям, що фінансуються з місцевих бюджетів, пов’язаних з реформою адміністративно-територіального устрою України

Створюються сім’ї патронатних вихователів (фото, пам’ятка)

Повідомлення про відсутність електропостачання у м. Виноградів (15.03.2021 р.)

Тимчасове припинення водопостачання в м.Виноградів (26.02.2021р.)

Попередження про небезпечні метеорологічні явища (20.02.2021 р.)

Попередження про небезпечні метеорологічні явища (18-19.02.2021 р.)

Рекомендації Уповноваженого із захисту державної мови щодо норм Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної», які стосуються застосування державної мови у діяльності місцевих державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій державної і комунальної форм власності

БЕЗПЕКА ДІТЕЙ В ІНТЕРНЕТІ

Попередження про небезпечні метеорологічні явища (12-14.02.2021 р.)

Попередження про небезпечні метеорологічні явища (11-12.02.2021 р.)

Гідрологічне штормове попередження (10-11.02.2021 р.)

Попередження про стихійні метеорологічні явища (11-12.02.2021 р.)

 Припинення водопостачання в м.Виноградів (11.02.2021р.)

Припинення водопостачання в м.Виноградів (08.02.2021р.)

Роз’яснення  департаменту соціального захисту населення Закарпатської ОДА про порядок надання одноразової натуральної допомоги «Пакунок малюка» при народженні дитини після 24 жовтня 2020 р.

Гідрологічне штормове попередження (04-05.02.2021 р.)

Попередження про небезпечні метеорологічні явища (29.01.2021 р.)

Лист ТОВ «Закарпатський навчальний центр підготовки і перепідготовки кадрів» від 22.01.2021 р. № 19  щодо діяльності ТОВ «ЗНЦ» для подальшої співпраці та надання якісних освітніх послуг

Інформаційна кампанія про земельну реформу, запровадження прозорого ринку земель та ефективного управління земельними ресурсами       ПОСТЕРИ

Планове відключення електроенергії у с. Мала Копаня (26.01.2021 р.)

Інформує УСЗН  Виноградівської  РДА (“Пакунок малюка”)

До уваги юридичних та фізичних осіб

Повідомлення про відсутність електропостачання у м. Виноградів (21.01.2021 р.)

Повідомлення про відсутність електропостачання у м. Виноградів (20.01.2021 р.)

До відома орендарів земельних ділянок комунальної власності Виноградівської міської  територіальної громади

ЗАПРОШУЄМО ДОЛУЧИТИСЬ ДО НАЦІОНАЛЬНОГО ПРОЄКТУ «РОДИННА СЛАВА УКРАЇНИ»


2020 рік

До відома підприємств, установ, організацій та представників бізнесових кіл

Виноградівське ДПІ ГУ ДПС у Закарпатській області інформує

 Національний конкурс «Молодіжна столиця України»

Радіодиктант національної єдності (9.11.2020р.)

Повідомлення про зміни в обмеженні руху автотранспорту з 02.11.2020 р.

Припинення водопостачання в м. Виноградів (30.10.2020 р.)

Повідомлення про обмеження руху автотранспорту з 02.10.2020 р.

Повідомлення Регіональної газової компанії «Закарпатгаз»

Припинення водопостачання в м. Виноградів (22.09.2020 р.)

Повідомлення про обмеження руху автотранспорту з 21.09.2020 р.

Повідомлення про обмеження руху автотранспорту з 21.09.2020 р.

Припинення водопостачання в м. Виноградів (18.09.2020 р.)

Повідомлення про обмеження руху автотранспорту 17 – 19.09.2020 р.

Повідомлення про відсутність напруги у м. Виноградів (16.09.2020 р.)

Повідомлення про відключення електроенергії у м. Виноградів (15.09.2020 р.)

Повідомлення про обмеження руху автотранспорту з 5.09.2020 р.

Попередження про ускладнення погодних умов по території Закарпатської області (11-13.07.2020 р.)

Списання ФОПам «боргів» з ЄСВ 

Попередження про ускладнення погодних умов по території Закарпатської області (7-8.07.2020 р.)

Гідрологічне штормове попередження по Закарпатській області (6-7-8.07.2020 р.)

Можливе пониження тиску води в м. Виноградів (6.07.2020 р.)

Можливе пониження тиску води в м. Виноградів (2.07.2020 р.)

Відбудеться суперхлорування питної води в м. Виноградів (3.07.2020 р.)

Припинення водопостачання в м. Виноградів (1.07.2020 р.)

Пониження тиску води в м. Виноградів (23.06.2020 р.)

Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Закарпатській області (16.06.2020 р.)


Повідомлення про обмеження руху автотранспорту з 15.06.2020 р.

СХЕМА   об’їзду


Припинення водопостачання в м. Виноградів (4.06.2020 р.)

Повідомлення про обмеження руху автотранспорту з 03.06.2020 р.

Припинення водопостачання в м. Виноградів (3.06.2020 р.)

Конкурс з призначення   управителів багатоквартирними будинками у м.Виноградів

Припинення водопостачання в м. Виноградів (29.05.2020 р.)

Повідомлення про відсутність електропостачання у м. Виноградів (7-8.05.2020 р.)

Відбір кандидатів для проходження  військової служби за контрактом у Збройних Силах України у ІІ кв. 2020 р.

Припинення водопостачання в м. Виноградів (7.05.2020 р.)

Повідомлення про обмеження руху  автотранспорту (з 06.05.2020 р.)

Повідомлення про відключення електроенергії у м. Виноградів (30.04.2020 р.)

До уваги ОСББ та ініціативних груп, що бажають створити ОСББ

Попередження про пожежну небезпеку по Закарпатській області (28-29.04.2020 р.)

До уваги представників ОСББ

Припинення водопостачання в м. Виноградів (27.04.2020 р.)

Повідомлення про відсутність напруги в електромережі у м. Виноградів (27.04.2020 р.)

Попередження про пожежну небезпеку по Закарпатській області (24.04.2020 р.)

Заміна кабелю електроживлення

Попередження про небезпечні метеорологічні явища (14.04.2020 р.)

Обмеження руху автотранспорту по вул. І. Франка

Попередження про небезпечні метеорологічні явища (3.04.2020 р.)

Припинення водопостачання в м. Виноградів (2.04.2020 р.)

Попередження про небезпечні метеорологічні явища (31.03. -2.04.2020 р.)

Припинення водопостачання в м. Виноградів (31.03.2020 р.)

Попередження про небезпечні метеорологічні явища (30.03.2020 р.)

 Відключення електроенергії у м. Виноградів (30.03.2020 р.)

Термінове відключення електроенергії у м. Виноградів (26.03.2020 р.)

До уваги мешканців міста (доставка пенсій та грошової допомоги в умовах карантину) 

Попередження про небезпечні метеорологічні явища (24-25.03.2020 р.)

Термінове відключення електроенергії у м. Виноградів (23.03.2020 р.)

Про ускладнення погодних умов по території Закарпатської області (21.03.2020 р.)

Можливе пониження тиску води в м. Виноградів (17.03.2020 р.) 

ПРОТОКОЛ регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, який є обов’язковим для виконання на території Виноградівсього району

Вимушені тимчасові протиепідемічні заходи

З метою посилення протиепідемічних та профілактичних заходів щодо недопущення поширення випадків COVID-19

Про ускладнення погодних умов по території Закарпатської області (14-18.03.2020 р.)

У дошкільних закладах міста оголошено карантин через загрозу епідемії коронавірусної  інфекції (12.03.20р. -3.04.20 р.)

Повідомлення Закарпатського обласного центру з гідрометеорології (вітер, 3.03.2020 р.)

Повідомлення Закарпатського обласного центру з гідрометеорології (3.03.2020 р.)

Початок прийому проєктів в рамках громадського бюджету 

Відбудеться відкриття виставкової зали «Імпасто» за новою адресою (1.03.2020 р.) 

Повідомлення Закарпатського обласного центру з гідрометеорології (26-27.02.20 р.)

Планове відключення електроенергії у м. Виноградів (25.02.20 р.)

Відбудеться конкурс краси “Міс Виноградів” (8.03.2020 р,)

Відбудеться концерт-реквієм пам’яті Небесної Сотні та загиблим  воїнам АТО (21.02.2020 р.)

Повідомлення Закарпатського обласного центру з гідрометеорології (21.02.2020 р.)

Повідомлення Закарпатського обласного центру з гідрометеорології (14-15.02.2020 р.)

Навчання з питань роботи ОСББ (17.02.2020 р.)

Планове відключення електроенергії у м. Виноградів (13.02.2020 р.)

Попередження про небезпечні метеорологічні явища І рівня небезпечності по Закарпатській області (11.02.2020 р., 12.02.2020 р.)

Попередження про небезпечні метеорологічні явища І рівня небезпечності по Закарпатській області (11.02.2020 р.)

Припинення водопостачання в м. Виноградів (7.02.2020 р.)

Соціальна програма матеріальної допомоги українським студентам 

Безоплатна вторинна правова допомога

ПрАТ “Гроно-Текс” прийме на роботу осіб з інвалідністю за спеціальністю “Швейна справа”

Тренінг у рамках  проекту  ЄС/ПРООН (HOUSES): «Бухгалтерський облік в ОСББ» (30.01.2020 р.)

Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру повідомляє про значення коефіцієнта індексації нормативної грошової оцінки земель за 2019 рік

Інформаційне повідомлення: шляхом викупу приватизовано об’єкт

Планові відключення електроенергії у м. Виноградів (10.01.2020 р.)

Припинення водопостачання в м. Виноградів (09.01.2020 р.)

Можливе пониження тиску води в м. Виноградів (3.01.2020 р.)


З 01.01.2020 р. введено в дію нові рахунки для зарахування податків, зборів, платежів до державного і місцевих бюджетів

 ДО УВАГИ ПЛАТНИКІВ
З 01.01.2020 р. введено в дію нові рахунки для зарахування податків, зборів, платежів до державного і місцевих бюджетів. Зарахування платежів на ці рахунки розпочалося з 03.01.2020 р.

Туристичний збір (рахунки)

Орендна плата (рахунки)

Адміністративний збір за проведення державної реєстрації (рахунки)

Плата за надання інших адміністративних послуг РЕЄСТРАЦІЯ / ЗНЯТТЯ З РЕЄСТРАЦІЇ МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ / ПЕРЕБУВАННЯ (рахунки)


2019 р.

Можливе пониження тиску  води в м. Виноградів (31.12.2019 р.)

Припинення водопостачання в м. Виноградів (23.12.2019 р.)

Припинення водопостачання в м. Виноградів (20.12.2019 р.)

Припинення водопостачання в м. Виноградів (16.12.2019 р.)

Відкриття міської ялинки (18.12.2019 р.)

Припинення водопостачання в м. Виноградів (4.12.2019 р.)

 Конкурс з призначення управителя багатоквартирного будинку на території м. Виноградів (повторний, 3.01.2020 р.)

Припинення водопостачання в м. Виноградів (2.12.2019 р.)

Припинення водопостачання в м. Виноградів (27.11.2019 р.)

EducationUA – соціальний проект, який дає можливість молодим людям проявити себе і поборотися на конкурсній основі за фінансування навчання

Припинення водопостачання в м. Виноградів (25.11.2019 р.)

Соціальна програма на оплату навчання у ВИШі. Загальна сума гранту складає 16 000 гривень та буде розподілена між трьома переможцями, яким буде оплачено навчання в українському ВНЗ

Припинення водопостачання (22.11.2019 р.)

Припинення водопостачання в м. Виноградів (22.11.2019 р.)

Припинення водопостачання в м. Виноградів (19.11.2019 р.)

До уваги власників землі та землекористувачів, у яких право власності (користування) на земельні ділянки виникло до 2013 року, але відомості відсутні у Державному земельному кадастрі

У зв’язку з проведенням ремонтних робіт по вул. Чкалова (14.11.2019 р.)

Перебої у водопостачанні в м. Виноградів (13-14.11.2019 р.)

Припинення водопостачання в м. Виноградів (12.11.2019 р.)

Припинення водопостачання в м. Виноградів (5.11.2019 р.)

Припинення водопостачання в м. Виноградів (4.11.2019 р.)

Планові відключення електроенергії у м. Виноградів (3.10.2019 р.)

Набір кандидатів до списку присяжних Виноградівського районного суду 

Припинення водопостачання в м. Виноградів (23.09.2019 р.)

Припинення водопостачання в м. Виноградів – перелік вулиць (20.09.2019 р.)

Припинення водопостачання в м. Виноградів (20.09.2019 р.)

Планові відключення електроенергії у м. Виноградів (18.09.2019 р.)

26.09.2019 р.  на базі Королівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 відбудеться «День кар’єри»

Припинення водопостачання в м. Виноградів (10.09.2019 р.)

Тренінг «ОСББ в Україні: правовий статус, порядок створення і діяльність. Налагодження роботи новоствореного ОСББ», а також інформаційна сесія «Про фонд енергоефективності і можливості ОСББ» (10.09.2019 р.)

Припинення водопостачання в м. Виноградів (9.09.2019 р.)

Планові відключення електроенергії у м. Виноградів (3.09.2019 р.)

Припинення водопостачання в м. Виноградів (23.08.2019 р.)

Припинення водопостачання в м. Виноградів (21.08.2019 р.)

Припинення водопостачання в м. Виноградів (20.08.2019 р.)

Припинення водопостачання в м. Виноградів (15.08.2019 р.)

Виконавчий комітет Виноградівської міської ради Закарпатської області повторно оголошує проведення конкурсу з призначення управителів багатоквартирними будинками у місті Виноградів (10.09.2019 р.)

Припинення водопостачання в м. Виноградів (9.08.2019 р.)

Припинення водопостачання в м.Виноградів (7.08.2019 р.)

Припинення водопостачання в м. Виноградів (5.08.12019 р.)

Планові відключення електроенергії у м. Виноградів (2.08.2019 р.)

Виноградівський РЕМ повідомляє (31.07.2019 р.)

Планові відключення електроенергії у м. Виноградів з 29.07.2019                ГРАФІК

Планові відключення електроенергії у м. Виноградів на період з 23.07 по 26.07.2019 р.           ГРАФІК

СКЛАД дільничних виборчих комісій м.Виноградів (позачергові вибори народних депутатів України 21 липня 2019 року,  oдномандатний виборчий округ № 73)

Конкурс з призначення управителів багатоквартирними будинками у місті Виноградів (01.08.2019 р.)

До відома суб’єктів  господарювання та споживачів міста

Тренінг у рамках  проекту  ЄС/ПРООН (HOUSES) «Об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) – створення та перспектива розвитку» (14.06. 2019 р.)

Новий соціальний проект – матеріальна допомога українським студентам EducationUA 2019

Конкурс на право оренди об’єктів комунальної власності

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності  для проведення робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок комунальної власності (21.06.2019 р.)

У Виноградові виступить Військово-музичний центр  Сухопутних військ Збройних Сил України (23.05.2019р.) АФІША

Повідомлення ГУ Держпродспоживслужби в Закарпатській області щодо обробітку хімічними препаратами шкідників 

Повідомлення ГУ Держпродспоживслужби в Закарпатській області щодо запобігання  ураженнями дерев

Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів Виноградівської міської ради

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту Виноградівської міської ради

У Виноградові 6-7 квітня 2019 р. вперше пройде міжнародний фестиваль «Пасхальні зустрічі» (афіша)

Безкоштовна юридична допомога громадянам, які постраждали внаслідок збройної агресії РФ проти України і окупації частини території України – ГО “Всеукраїнський рух “Сила Права”

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для визначення вартості нерухомого майна комунальної власності (4.03.2019 р.)

Виноградівський районний відділ  Філії Державної установи «Центр пробації» в Закарпатській області. Запрошуємо до співпраці небайдужих громадян в якості волонтерів пробації

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок комунальної власності (18.02.2019 р.)

Конкурс на право оренди об’єкту комунальної власності (5.02.2019 р.)

У зв’язку  з несприятливими погодними умовами можливе зміщення графіку надання послуг  по збору та вивезенню твердих побутових відходів ТОВ «АVЕ Виноградово» (21.01.2019 р.)

ПрАТ «Гроно-Текс» прийме на роботу осіб з інвалідністю за спеціальністю «Швейна справа»

15-16 листопада відбудеться комплексна перевірка централізованої системи оповіщення

До уваги мешканців міста (персональний кабінет абонента Виноградівське ВУЖКГ)


2018 р.

Конкурс з відбору субєктів оціночної діяльності для проведення робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок комунальної власності (28.11.2018 р.)

Конкурс на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування (12.11.2018 р.)

Про встановлення батьківської плати за харчування дітей в закладах дошкільної освіти Виноградівської міськради  з 1 січня 2019 р. 

Конкурс на перевезення пасажирів  на міських автобусних маршрутах загального користування (9.10.2018 р.)

У зв’язку з  проведенням святкових заходів до Дня міста Виноградів буде перекрито  рух транспортних засобів

Виїзний прийом громадян  у Виноградівському бюро правової допомоги

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності  для проведення робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок комунальної власності (29.08.2018 р.)

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для визначення вартості нерухомого майна комунальної власності (22.08.2018 р.)

Конкурс  з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок комунальної власності (8.08.2018 р.)

Попередження травмування громадян на залізничному транспорті

Виїзний семінар «Антикорупційна політика. Е-декларування» (21.02.2018 р.)

Конкурс на заміщення вакантної посади  завідувача художньо-постановочної та режисерської частини

ЗАЯВА – повідомлення про наміри

Працевлаштування осіб з інвалідністю на ПрАТ «Гроно-Текс»


2017 р.

Конкурс  з відбору суб’єктів оціночної діяльності у сфері оцінки земель з метою проведення експертної  грошової оцінки  забудованих земельних ділянок несільськогосподарського призначення міста Виноградів, які підлягають продажу фізичним та юридичним особам, що знаходяться в їх користуванні (17.11.2017 р.)

Конкурсна комісія Виноградівської міської ради по проведенню конкурсу з визначення   організаторів аукціонів по відчуженню об’єктів комунальної власності О Г О Л О Ш У Є проведення конкурсу з визначення  організаторів аукціонів по відчуженню об’єктів комунальної власності (25.10.2017 р.)

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності у сфері оцінки земель з метою проведення експертної  грошової оцінки  забудованих земельних ділянок несільськогосподарського призначення міста Виноградів, які підлягають продажу фізичним та юридичним особам, що знаходяться в їх користуванні (20.10.2017 р.)

Конкурс на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування (10.10.2017 р.)

Обмеження руху автомобільного транспорту на період проведення святкових заходів, приурочених святкуванню 755-ої  річниці з Дня заснування міста Виноградів (27 – 28 серпня 2017 р.)

ОГОЛОШЕННЯ: Військова служба за контрактом в Державній прикордонній службі України

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності у сфері оцінки земель з метою проведення експертної  грошової оцінки  забудованих земельних ділянок несільськогосподарського призначення міста Виноградів, які підлягають продажу фізичним та юридичним особам, що знаходяться в їх користуванні (18.07.2017 р.)

Конкурс на  визначення  робочого органу-підприємства (організації) для виконання функцій забезпечення роботи конкурсного комітету з визначення  автомобільних перевізників на   міських  автобусних  маршрутах загального користування у м. Виноградів (22.08.2017 р.)

Триває набір до патрульної поліції у містах Ужгороді та Мукачеві Приєднуйся до команди!
Прийом громадян з особистих питань військовим комісаром Закарпатського обласного військового комісаріату

Загальноміські  Дні благоустрою (31.03 – 1.04.2017 р.  та  28 – 29.04.2017 р.) 

Виногра%B