Рішення про припинення повноважень та заміщення депутатів – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Рішення про припинення повноважень та заміщення депутатів

8 СКЛИКАННЯ

 

Постанова Виноградівської міської територіальної виборчої комісії від 08.12.2023 р.

Про визнання обраним депутатом наступного за черговістю кандидата в депутати в територіальному виборчому списку кандидатів у депутати від Закарпатської облсної організації політичної партії “Рідне Закарпаття” у територіальному виборчому окрузі № 1

 


Постанова  Виноградівської міської територіальної виборчої комісії від 22.06.2023 р.

 

Про визнання обраним депутатом наступного за черговістю кандидата в депутати в територіальному виборчому списку кандидатів в депутати від Закарпатської обласної організації політичної партії “Рідне Закарпаття” у територіальному виборчому окрузі №2


Рішення 17-ої позачергової сесії (26.08.2022 р.)

№ 868 Про дострокове припинення повноважень  депутата Виноградівської міської ради VІІІ скликання Крайняй А.А.


 

Постанова  Виноградівської міської територіальної виборчої комісії від 18.08.2022 р.

№44 “Про дострокове припинення повноважень депутата Виноградівської міської ради 8 скликання Жидика Адальберта Адальбертовича та реєстрацію наступного за черговістю кандидата в депутати – Зеленяк Катерину  Петрівну


Рішення 16-ої сесії (12.08.2022 р.)

№ 865 Про дострокове припинення повноважень депутата Виноградівської міської ради VІІІ скликання Жидика А.А.


7   СКЛИКАННЯ

У К Р А Ї Н А
ВИНОГРАДІВСЬКА  МІСЬКА  РАДА  ЗАКАРПАТСЬКОЇ  ОБЛАСТІ
        Двадцять дев’ята сесія міської ради сьомого  скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від  27 червня 2019 року № 861

м. Виноградів

Про заміщення депутата Виноградівської
міської ради сьомого скликання

Відповідно до частини 1 статті 90 Закону України «Про місцеві вибори», п.п.2 п.2 ст.5 Закону України “Про статус депутатів місцевих рад” та п.п.1, 3 статті 45 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, на підставі Постанов Виноградівської міської виборчої комісії № 35 та № 36 від 14 червня 2019 року “Про припинення повноваження депутата Виноградівської міської ради” та «Про реєстрацію депутата Виноградівської міської ради», сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Інформацію голови Виноградівської міської (територіальної) виборчої комісії Немири Л.П. прийняти до відома.
  2. Припинити повноваження депутата Виноградівської міської ради сьомого скликання, обраної 25 жовтня 2015 року по багатомандатному виборчому округу Штайнкуглер Ганни Йосипівни, у зв’язку з її особистою заявою про складання депутатських повноважень.
  3. Визнати повноваження депутата Виноградівської міської ради сьомого скликання Стойка Івана Юрійовича, включеного до виборчого списку Виноградівської районної організації Партії «Відродження».

4.Включити Стойку Івана Юрійовича до складу постійної депутатської комісії з питань регіонального розвитку, промисловості, підприємництва, будівництва та комунальної сфери.

5.Закріпити за депутатом міської ради Стойка Іваном Юрійовичем виборчий округ    № 8.

Міський голова                                                                                             С.З.Бочкай


У К Р А Ї Н А
ВИНОГРАДІВСЬКА  МІСЬКА  РАДА  ЗАКАРПАТСЬКОЇ  ОБЛАСТІ
        Двадцять восьма сесія міської ради сьомого  скликання
Р І Ш Е Н Н Я
від  23 травня 2019 року № 793
                           м. Виноградів
Про заміщення депутатів Виноградівської
міської ради сьомого скликання

Відповідно до частини 1 статті 90 Закону України «Про місцеві вибори», п.п.2 п.2 ст.5 Закону України “Про статус депутатів місцевих рад” та п.п.1, 3 статті 45 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, на підставі Постанов Виноградівської міської виборчої комісії № 30 та № 31 від 06 березня 2019 року “Про припинення повноваження депутата Виноградівської міської ради” та «Про реєстрацію депутата Виноградівської міської ради», Постанов № 32, № 33, № 34 від 25 березня 2019 року “Про припинення повноваження депутата Виноградівської міської ради” та «Про реєстрацію депутата Виноградівської міської ради», сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Інформацію голови Виноградівської міської (територіальної) виборчої комісії Немири Л.П. прийняти до відома.
  2. Припинити повноваження депутатів Виноградівської міської ради сьомого скликання, обраних 25 жовтня 2015 року по багатомандатному виборчому округу Гал Віталія Івановича та Левчак Віталія Степановича, у зв’язку з їх особистою заявою про складання депутатських повноважень.
  3. Визнати повноваження депутатів Виноградівської міської ради сьомого скликання Земко Степана Ярославовича та Бучок Світлани Михайлівни, включених до виборчого списку Виноградівської районної організації Партії «Відродження».

4.Включити:

– Земко Степана Ярославовича до складу постійної депутатської комісії з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та етики.

– Бучок Світлану Михайлівну до складу постійної депутатської комісії з питань охорони здоров’я, освіти, спорту, соціального захисту та культурного розвитку.

5.Закріпити за депутатами міської ради:

– Земко Степаном Ярославовичем виборчий округ № 22

– Бучок Світланою Михайлівною виборчий округ № 10.

 

Міський голова                                                                                             С.З.Бочкай


У К Р А Ї Н А

Виноградівська міська рада Закарпатської області

Дванадцята сесія міської ради сьомого скликання

РІШЕННЯ

від  18 травня 2017 року № 277

                           м. Виноградів

Про заміщеня депутата

Виноградівської міської ради сьомого скликання

                 Відповідно до частини 1 статті 90 Закону України «Про місцеві вибори», п.3 ст.5 Закону України “Про статус депутатів місцевих рад” та п.п.1, 3 статті 45 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, на підставі Постанови № 31 та Постанови № 32 Виноградівської міської  виборчої  комісії від 20 квітня 2017 року “Про припинення повноваження депутата Виноградівської міської ради” та «Про реєстрацію депутата Виноградівської міської ради», сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

  1.Припинити повноваження депутата Виноградівської міської  ради сьомого скликання, обраного  25 жовтня 2015 року по багатомандатному виборчому округу Чейпеш Марії Іванівни.

2.Визнати повноваження депутата Виноградівської міської ради сьомого скликання Шіпош Габора Габоровича, включеного до виборчого списку під № 19 Виноградівської районної організації Партії «Відродження».

3.Інформацію голови Виноградівської міської (територіальної) виборчої комісії Немири Л.П.  затвердити.

4.Включити Шіпоша Габора Габоровича до складу постійної депутатської комісії з питань регіонального розвитку, промисловості, підприємництва, будівництва та комунальної сфери та виключити з даної комісії Стець Лесю Володимирівну як голову лічильної комісії.

                                           Міський голова                                                                                             С.З.Бочкай