Цивільний захист населення – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Цивільний захист населення

Як поводитись на блок-постах
Як вижити під “градом”? Інструкція
Аптечка: що важливо взяти з собою у сховище
Як підготуватися вдома до надзвичайної ситуації; Як діяти при сигналі “УВАГА ВСІМ!”; Що повинна містити тривожна валіза
Дії у разі загрози та надзвичайної ситуації; Тривожна валіза; Аптечка
Як підготуватися вдома у разі військового нападу
Мобільний додаток “Повітряна тривога”
Правила поведінки учасників дорожнього руху під час війни
Реагування НА БІОЛОГІЧНІ ЗАГРОЗИ
Реагування НА РАДІАЦІЙНІ ЗАГРОЗИ
Реагування НА ХІМІЧНІ ЗАГРОЗИ
Захисні споруди цивільного захисту Закарпатської області
Дії при повітряній тривозі


Перелік укриттів Виноградівської міської територіальної громади


                                                              Засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

У Виноградівській міській раді в онлайн-форматі пройшло засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

У ході засідання розглянуто ряд питань:

  • про протипожежний захист лісів на території Виноградівської міської територіальної громади у літній пожежонебезпечний період 2024 року;
  •  про затвердження „Основних заходів щодо попередження пожеж, аварій та інших надзвичайних ситуацій, недопущення загибелі та травмування людей на них в населених пунктах та на об’єктах економіки у 2024 році”;
  •  про затвердження „Робочих заходів із забезпечення у 2024 році протипожежного захисту місць збирання та зберігання врожаю, зернових і грубих кормів”;
  •  про стан підготовки до купального сезону та забезпечення безпечного  відпочинку на водних об’єктах на території Виноградівської міської територіальної громади.

ПРОТОКОЛ


Відбулось позапланове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

У Виноградівській міській раді сьогодні, 7 лютого 2024 р. відбулось позапланове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням міського голови Степана Бочкая та за участі заступників міського голови, членів комісії, запрошених доповідачів.

Розглядали стан захворюваності на грип та ГРВІ серед населення Виноградівської міської територіальної громади та введення обмежувальних заходів під час підйому захворюваності.

Заслухавши доповідачів: Галину Чабрун – начальника відділу освіти молоді та спорту; Наталію Гірку – директора Виноградівської філії державної установи «Закарпатський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України», комісія вирішила:

  • ввести з 08 лютого  по 16 лютого  2024 р.   у   закладах дошкільної, загальної середньої освіти карантин, забезпечивши  організацію освітнього процесу способами ущільнення вивчення навчального матеріалу;
  • призупинити заняття в позашкільних та спортивних закладах, учбових навчальних комбінатах   з 08 лютого  по 16 лютого  2024 р.;
  • обмежити (переглянути необхідність) проведення заходів (конференцій, семінарів, урочистостей тощо) з залученням значної кількості осіб.

ПРОТОКОЛ


Планове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

У Виноградівській міській раді 11 січня 2024 р. відбулось планове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням міського голови Степана Бочкая та за участі заступників міського голови, членів комісії, запрошених старост старостинських округів і доповідачів. Також на засіданні було заслухано представника громадськості с.Тросник Віктора Олага.

Під час засідання членами комісії розглянуто три питання порядку денного:

  • про організацію та проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт по регулюванню русел та берегоукріпленню річки Тиса в с.Тросник та р.Боржава в с. Великі Ком’яти;
  • про підготовку до пропуску льодоходу, паводків і весняних повеней у 2024 р. на території Виноградівської міської територіальної громади;
  • про затвердження «Орієнтовного плану роботи місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Виноградівської міської ради на 2023 рік».

ПРОТОКОЛ


Відбулось планове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (31.10.2023р.)

У Виноградівській міській раді у форматі зум-конференції відбулось планове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням заступника міського голови, заступника  голови місцевої комісії Василя Тесличка, членів комісії та запрошених доповідачів.

 

Під час засідання членами комісії розглянуто наступні питання порядку денного: (більше…)


 

Засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (20.09.2023 р.)

Заступник міського голови Василь Тесличко  провів засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

До порядку денного  ввійшли питання:

  • про хід виконання Плану проведення catch-up кампанії з вакцинації проти кору, епідемічного паротиту та краснухи серед дитячого  населення на території Виноградівської міської територіальної громади;
  • про підготовку господарського комплексу та установ бюджетної сфери Виноградівської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 рр.;
  • про забезпечення  пожежної та техногенної безпеки в осінньо-зимовий період 2023-2024 рр. на території Виноградівської міської територіальної громади;
  •  про стан утримання захисних споруд цивільного захисту у Виноградівській міській територіальній громаді.

Заслухавши інформації доповідачів з питань порядку денного, комісія прийняла ряд рішень. За підсумками засідання складено протокол.

ПРОТОКОЛ

Виноградівська міська рада


 

Оприлюднюємо Розпорядження  голови обласної державної адміністрації – начальника обласної військової адміністрації про введення в дію Рішення ради оборони області від 01.06.2023 р., яке є обов’язковим для виконання виконавчими органами Виноградівської міської ради, підприємствами, установами та організаціями, розташованими на території Виноградівської міської територіальної громади.

 

Закликаємо власників вуличних систем відеонагляду вимкнути онлайн-трансляцію та не допомагати ворогу.

 

Росіяни використовують стріми і вдаються до хакерських атак на такі сервіси, щоб у режимі реального часу отримувати інформацію й коригувати ракетні удари по Україні.

 

Вимкніть трансляцію відопристроїв, адже це може загрожувати безпеці цивільного населення, роботі наших військових чи об’єктів критичної інфраструктури.

 

Закликаємо до свідомості та відповідальності усіх жителів Виноградівської територіальної громади.

Виноградівська міська рада

 


                                                                           Відбулось засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

09.05.2023 р. у Виноградівській міській раді у форматі ZOOM-конференції відбулось чергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

 Заступник міського голови Василь Тесличко ознайомив членів комісії з порядком денним, до якого  ввійшли питання:

про заходи з протипожежного захисту сільськогосподарських угідь, місць збирання та зберігання врожаю зернових і грубих кормів протягом пожежонебезпечного періоду у 2023 р. на території Виноградівської міської територіальної громади;

про організацію заходів безпеки на водних об’єктах Виноградівської міської територіальної громади.

У ході засідання з доповідями виступили: заступник голови місцевої комісії та начальник Берегівського районного управління ГУ ДСНС України в Закарпатській області Михайло Марушка.

Пропозиції висловили начальник відділу житлово-комунального господарства  та благоустрою Вікторія Бачкай та головний спеціаліст відділу оборонної роботи та цивільного захисту міської ради Ростислав Маркулинець.

Заслухавши інформації з питань порядку денного, комісія прийняла ряд рішень. За підсумками засідання складено протокол.

ПРОТОКОЛ

Виноградівська міська рада