Просимо молодь Виноградівської міської територіальної громади долучитись до опитування – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Просимо молодь Виноградівської міської територіальної громади долучитись до опитування

Вивчити потреби та інтереси молоді, сприяти розвитку молодіжної політики в громадах і регіоні загалом покликане спеціальне опитування, яке розробила Молодіжна рада при Закарпатській ОДА.

Дане анкетування допоможе дізнатись про проблеми, що турбують молодь не лише в обласному центрі, а й в усіх територіальних громадах.

Репрезентативна вибірка, результати опитування будуть представлені та обговорені на обласному молодіжному форумі, що відбудеться на початку листопада. Також їх опублікують в окремому посібнику та врахують у формуванні роботи молодіжних рад на наступний рік.

 

Анкетування, зокрема, охоплює питання щодо функціонування молодіжних рад у громадах, учнівського та студентського самоврядування, рівня комунікації між молоддю та органами місцевої влади, наявності чи відсутності необхідної інфраструктури для цього тощо.

 

Пройти опитування можуть особи віком від 14 до 35 років – місцеві мешканці та внутрішньо переміщені особи.

 

Опитування доступне до 20 жовтня 2023 р. на порталі «Допомога Закарпаття» за посиланням. Учасникам не потрібно реєструватися чи залишати особисті дані на платформі

https://dopomoha.carpathia.gov.ua/archives/10618

Виноградівська міська рада