Молодь з дев’яти громад їде ділитися досвідом у Виноградів на “Ніч в музеї” – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Молодь з дев’яти громад їде ділитися досвідом у Виноградів на “Ніч в музеї”

9 грудня до Виноградова з дружнім візитом приїдуть представники дев’яти громад з 6 областей: Житомирської, Рівненської, Одеської, Волинської, Миколаївської та Івано- Франківської областей.
У межах цього візиту молодь Виноградівської громади організує захід “Ніч в музеї”. Захід передбачає знайомство молоді 9 громад-учасниць проєкту “Впливові” з представниками ОМС, молоддю Ужгорода та громадськістю. Під час візиту буде організовано робочу зустріч для обміну досвідом та ідеями, воркшопи та майстер-класи.
Заходи, що відбуватимуться в межах Виноградова, будуть доступні для зареєстрованих учасників. Жителі та гості міста зможуть доєднатися до “Ночі в музеї”, попередньо зареєструвавшись та обравши цікавий для них майстер-клас.

🟧 Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/kRb2PNSJKZVYr7MX6
_____________
Проєкт “Впливові” реалізовується ГО “Українська Академія лідерства” у партнерстві з EasyBusiness спільно з Центр Економічного Відновлення та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID “ГОВЕРЛА”HOVERLA / проєкт USAID в Україні. Зміст цього проєкту не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США
Виноградівська міська рада