Відділ містобудування та архітектури інформує – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Відділ містобудування та архітектури інформує

                                                       

Повідомлення про проведення громадського обговорення

«Детальний план території житлового будинку з вбудованим магазином  в  м. Виноградів, вул.  Пухова( Маяковського), 3/5 Берегівського району Закарпатської області на земельній ділянці з кадастровим номером:2121210100:07:004:0120 площею 0,01 га”

ДОКУМЕНТИ


                                                                      Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Повна назва документа державного планування:

«Детальний план території громадської та житлової забудови для будівництва магазину та обслуговування індивідуального житлового будинку з вбудованим магазином будівельних матеріалів за адресою м. Виноградів, вул.Копанська, 244, 246,  Берегівського району, Закарпатської області на земельних ділянках  з кадастровими номерами: 2121210100:00:009:0218 площею 0,0595 га та 2121210100:07:009:0335 площею 0,06га, з можливістю зміни цільового призначення земельної ділянки 2121210100:00:009:0218 площею 0,0595 га із земель «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» у землі «для будівництва та обслуговування об’єкту торгівлі».

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документу державного планування: Виноградівська міська рада (meriyal@vin-rada.gov.ua). (більше…)


 

Відбувся третій воркшоп навчальної програми

Команда Виноградівської міської ради – в числі 15 громад зі всієї України, взяла участь у третьому воркшопі навчальної програми “Школа проєктного менеджменту для місцевого самоврядування 2024” від Міжнародний республіканський інститут – IRI Ukraine  за підтримки USAID Ukraine – USAID Україна.

Було опрацьовано правила складання бюджетів і фінансового менеджменту грантів, ризик-менеджмент як інструмент управління ризиками.


Сформовано завдання на розроблення Комплексного плану

На виконання вимог чинного законодавства та рішення Виноградівської міської ради №1303 від 31.05.2023 р. «Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Виноградівської міської територіальної громади», зі змінами від 29.02.2024 р. (рішення № 1991), враховуючи результати процедури громадського обговорення Робочою групою розроблено та погоджено проєкт Завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Виноградівської міської територіальної громади.

Надалі проєкт Завдання було передано на затвердження до Відділу містобудування та архітектури Виноградівської міської ради, визначеного Замовником Комплексного плану.

Ознайомитися з остаточною редакцією Завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Виноградівської міської територіальної громади можна за посиланням: https://cutt.ly/Lw4mlfZH


Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

Оприлюднюємо:

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки «Детального плану території громадської та житлової забудови для реконструкції салон-магазину «Меблі» з влаштуванням житлової квартири та офісних приміщень  в м. Виноградів, вулиця Гандери О., 21 Берегівського району Закарпатської області на земельній ділянці з кадастровим номером: 2121210100:00:011:0013, площею 0.1457 га»

 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки «Детального плану території громадської  забудови для будівництва спортивно-оздоровчого комплексу в с. Підвиноградів, вулиця Ардовецька, 6 Берегівського району Закарпатської області на земельній ділянці з кадастровим номером: 2121284400:05:007:0132, площею 0.2876 га, з можливістю зміни цільового призначення із земель «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі» у землі «для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури та спорту»

 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки  «Детального плану території  с.В.Ком’яти, вул. Ватутіна №1 для будівництва та обслуговування  житлового будинку господарських будівель та споруд площею 0.25 га на землях житлової і громадської забудови сільської ради»


Виноградівська міська рада інформує

про початок підготовки до проведення містобудівного моніторингу містобудівної документації населених пунктів Виноградівської міської територіальної громади та підготовки аналітичного звіту з 05.04.2024 року.

З метою вивчення громадської думки пропонуємо подавати пропозиції щодо розвитку як окремих об’єктів містобудування та будівництва в населених пунктах громади, так і перспективний розвиток території громади в цілому.

Пропозиції подавати до 05 травня 2024 року  відділу містобудування та архітектури Виноградівської міської ради ar_vin@ukr.net  відповідальна особа: Тегзе Маргарита Іванівна (03143) 2-21-34.

Пропозиції можуть подаватися в письмовій формі або на електронну адресу фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання( із особистим підписом у разі письмового звернення). Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.


Повідомлення про проведення громадського обговорення 

«Детальний план території громадської та житлової забудови для реконструкції частини житлового будинку під магазин в м. Виноградів. вул. Мала Польова, 117 Берегівського району Закарпатської області на земельній ділянці з кадастровим номером: 2121210100:07:004:0629 площею 0,0812га»   – документи

 

“Детальний план території громадської забудови для реконструкції стоматологічного кабінету з добудовою в м.Виноградів, вул. Григорія Сковороди, 101 Берегівського району Закарпатської області” – документи


Стратегічна сесія Закарпатської області 

В області 25.03.2024 р. проведено стратегічну сесію щодо просторового планування розвитку Закарпаття, в якій взяли участь представники 62 громад області.

Виноградівську міська територіальну громаду представляли перший заступник міського голови Адальберт Сверенко    та  начальниця відділу містобудування і архітектури Маргарита Тегзе.

Практичним кроком стратегічної сесії стала робота представників територіальних громад  у дискусійних групах.

Захід відбувся в рамках проєкту USAID «Говерла».


Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

Оприлюднюємо:

ЗАЯВА про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки ,,Детального плану території громадської забудови для будівництва та обслуговування магазину з офісними приміщеннями в м. Виноградів, вул. Шевченка, №42, №44/А  Берегівського району Закарпатської області на земельних ділянках з кадастровими номерами: 2121210100:00:004:0115 та 2121210100:07:004:0515 площею 0.1859 га, з можливістю зміни цільового призначення із земель «для будівництва та обслуговування житлового будинку» на землі «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі”

ЗАЯВА про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки ,,Детального плану території  житлової забудови для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку за межами населених пунктів с.Великі Ком’яти, контур 610, ділянка №231 Берегівського району Закарпатської області на земельних ділянках з кадастровими номерами: 2121280900:03:002:0058 площею 0.1826 га та 2121280900:03:002:0059 площею 0.1826 га, з можливістю зміни цільового призначення із земель «для ведення особистого селянського господарства» у землі «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ”

ЗАЯВА про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки ,,Детального плану території громадської та житлової забудови для будівництва та обслуговування житлового будинку з вбудованим магазином в с.Великі Ком’яти, вул.Соборності, б/н   Берегівського району Закарпатської області на земельній ділянці з кадастровим номером:2121280900:08:005:0016 площею 0.053 га з можливістю зміни цільового призначення із земель «для ведення особистого селянського господарства» у землі «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ”.


Повідомлення про проведення громадського обговорення:

«Детального плану території житлової забудови для будівництва та обслуговування житлового будинку в м.Виноградів, вул. Локоти, 47 Берегівського району Закарпатської області”

Повідомлення про результати проведення громадських слухань

та «Детального плану території  для реконструкції з добудовою кафе-магазину «Рафанда» та влаштування вхідної зони до об’єкту в м. Виноградів,  вул. Перемоги, 9 Берегівського району Закарпатської області»

Повідомлення про результати проведення громадських слухань


Школа проєктного менеджменту для представників органів місцевого самоврядування

Серед близько 450 заявок Міжнародним республіканським інститутом відібрано команду працівників Виноградівської міської ради та ще 15 громад зі всієї України для участі у Школі проєктного менеджменту для представників органів місцевого самоврядування, щоб допомогти розробити та реалізувати проєкти по відбудові громад.

Це вже друге таке навчання, яке  інститут проводить Україні за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).


Повідомлення

Оприлюднюємо заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки ,,Детального плану  території  для будівництва та обслуговування садових будинків в с. Букове, вул.Незалежність, б/н, Берегівського району Закарпатської області.

ЗАЯВА


Засідання архітектурно-містобудівної ради

У Виноградівській міській раді відбулось засідання архітектурно-містобудівної ради за участі заступника міського голови Сергія Грабара, начальника відділу містобудування та архітектури (голови архітектурно-містобудівної ради)  Маргарити Тегзе  та членів ради.

У засіданні прийняли участь представники архітектурно-містобудівної ради (фахівці у сфері будівництва, містобудування та архітектури, представники ДСНС, ВУЖКГ, представники структурних підрозділів міської ради та архітектори. (більше…)


                                                                                                                        Повідомлення про проведення громадського обговорення

Оприлюднюємо проєкт документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку «Детальний план території громадської забудови для будівництва та обслуговування магазину-складу в с. Боржавське, вул. Виноградна, б/н Берегівського району Закарпатської області  на земельній ділянці з кадастровим номером: 2121280300:05:004:0065».

ДОКУМЕНТИ


 До уваги громадськості

Оприлюднюємо для ознайомлення громадськості проєкт протоколу Стратегічної сесії з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Виноградівської міської територіальної громади. Посилання –  https://drive.google.com/file/d/1XlCsPQunlS_u4aj6-waW77WZGbeOFljn/view

У ході Стратегічної сесії було забезпечено відеофіксацію заходу. Посилання – https://www.youtube.com/watch?v=SQ6vAcuWg5Y

Зауваження та пропозиції просимо надсилати до 10 лютого 2024 р. на е-mail: ar_vin@ukr.net


    Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

Оприлюднюємо заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки ,,Детального плану  житлової забудови для будівництва та обслуговування житлового будинку з можливістю зміни цільового призначення із земель «для ведення особистого селянського господарства» у землі «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в м.Виноградів, вул.Локоти, 47   Берегівського району Закарпатської області”;

заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки ,,Детального плану території  громадської та житлової забудови для реконструкції частини житлового будинку під магазин в м.Виноградів, вул. Мала Польова, 117, Берегівського району Закарпатської області ”;

заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки ,,Детального плану території для реконструкції з добудовою кафе-магазину «Рафанда» та влаштування вхідної зони до об’єкту в м.Виноградів, вул.Перемоги, 9, Берегівського району Закарпатської області”.

Виноградівська міська рада


 Проєктні пропозиції Дошки пам’яті  загиблих захисників

Виноградівська міська рада ознайомлює громадськість з проєктними пропозиціями щодо облаштування Дошки пам’яті  загиблих захисників та благоустрою прилеглої території, розробленими архітектором Іваном Вашкебою.

Рішенням виконавчого комітету №267 від 24 серпня 2023 р. з метою вшанування пам’яті мешканців Виноградівської міської територіальної громади, які віддали своє життя, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України, було визначено місце розташування Дошки пам’яті – по вулиці Шевченка,6 в м.Виноградів (біля Виноградівської гімназії).

Також  у міській раді були проведені консультації з громадськістю та членами сімей загиблих Героїв, відбулось засідання містобудівної ради при відділі містобудування і архітектури та відібрано даний проєкт.

Проєктні пропозиції

Виноградівська міська рада


                  Проведено Стратегічну сесію щодо обговорення завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Виноградівської міської територіальної громади

24 листопада 2023 року Виноградівською міською радою проведено Стратегічну сесію щодо обговорення завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Виноградівської міської територіальної громади.

Стратегічна сесія – це обов’язковий публічний захід громадського обговорення з формування завдання на розроблення Комплексного плану, метою проведення якого є визначення перспективи розвитку громади.

У нашому заході взяли участь близько 100 чоловік – це активні мешканці громади, депутати, працівники структурних підрозділів міської ради, представники громадських організацій та сусідніх громад, молодь.

Всі учасники громадського слухання прийняли активну участь в обговоренні пропозицій, які надходили до міської ради протягом червня – жовтня 2023 року. Присутні надавали свої пропозиції, ідеї та ініціативи щодо розв’язання цілої низки конкретних завдань у соціальній, культурній та інфраструктурній сферах, що в подальшому допоможе уникнути непередбачуваних ситуацій на стадії затвердження містобудівної документації. (більше…)


Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта «Про затвердження Правила розміщення зовнішньої реклами на території  Виноградівської міської територіальної громади»

 

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності на території  Виноградівської міської територіальної громади»

 

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта «Про затвердження Порядку оформлення паспортів відкритих літніх майданчиків (терас)

Виноградівська міська рада


 Очікуємо всіх зацікавлених  мешканців Виноградівської міської територіальної громади на громадському обговоренні з формування завдання

на розроблення   Комплексного плану

Нагадуємо, що в рамках процедури громадських обговорень з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Виноградівської міської територіальної громади 24 листопада 2023 року заплановане проведення Стратегічної сесії – обов’язкового публічного заходу громадського обговорення з формування завдання на розроблення Комплексного плану, метою проведення якого є визначення перспективи розвитку громади.

Результати напрацювань у ході Стратегічної сесії будуть враховані при формуванні завдання на розроблення Комплексного плану.

Проведення заходу планується об 11:00 24 листопада 2023 р. за адресою: м. Виноградів, вул. Комунальна, буд. 21, приміщення ресторації «Версаль». Початок реєстрації о 10:00. Очікувана тривалість заходу 3-4 години.

До участі у стратегічній сесії запрошуються всі зацікавлені мешканці Виноградівської міської територіальної громади!

Заявку на участь у Стратегічній сесії з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Виноградівської міської територіальної громади можна оформити у період до 22 листопада 2023 р. за посиланням: http://surl.li/mqqtl, або подати заяву особисто чи поштою на адресу Виноградівської міської ради (90300, м. Виноградів, вул. Миру,38/А або м. Виноградів, пл. Миру, 5).

Виноградівська міська рада


Оприлюднено Реєстр пропозицій фізичних та юридичних осіб до розроблення Комплексного плану просторового розвитку Виноградівської міської територіальної громади

Триває процедура громадських обговорень з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Виноградівської міської територіальної громади.

На виконання вимог чинного законодавства було проведено прийом пропозицій фізичних та юридичних осіб до розроблення Комплексного плану. Визначений попередньо період внесення пропозицій тривав        з 02.06.2023 р. до 31.07.2023 р., а згодом був продовжений до 30.09.2023 р.

Надані пропозиції опрацьовано Робочою групою з підготовки Завдання на розроблення Комплексного плану та сформовано Реєстр наданих пропозицій, ознайомитися з яким та, за доцільності, додати свої коментарі можна за посиланням: https://cutt.ly/twYlgWrM.

Виноградівська міська рада


Повідомлення про оприлюднення проєктів документів державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку


                                                                                                                               
                                                                                                                                                                          Повідомлення

Відповідно до Закону України “Про охорону атмосферного повітря” оприлюднюємо повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди для виробничого майданчика АЗС в м.Виноградів, вул. Комунальна, б/н.

Відповідно до Закону України ,,Про стратегічну екологічну оцінку” оприлюднюємо:

заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки ,,Детального плану  житлової забудови для будівництва та обслуговування житлового будинку, з можливістю зміни цільового призначення із земель «для ведення особистого селянського господарства» у землі «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Букове, вул.Незалежність, 6, Берегівського району Закарпатської області”;

заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки ,,Детального плану території для будівництва та обслуговування будівель та споруд для переробки та реалізації сільськогосподарської продукції  в м.Виноградів, вул.Копанська, б/н, Берегівського району Закарпатської області”;

заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки ,,Детального плану план громадської та житлової забудови для реконструкції в цілому житлового будинку під магазин в с. Підвиноградів, вул. Ардовецька, 1, Берегівського району Закарпатської області”.

Виноградівська міська рада


Повідомлення

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку детального плану території громадської забудови для реконструкції адмінбудинку, позначеного літерою Б під кафе-магазин та реконструкції складу з навісом, позначеного літерою Д під торгово-офісні приміщення в м. Виноградів, вул. Борканюка, 63-Б, Берегівського району Закарпатської області.

 

Виноградівська міська рада


Початок підготовки до проведення містобудівного моніторингу містобудівної документації

Виноградівська міська рада інформує про початок підготовки до проведення містобудівного моніторингу містобудівної документації населених пунктів Виноградівської міської територіальної громади та підготовки аналітичного звіту.

Починається збір вихідних даних до аналітичного звіту містобудівного моніторингу. З метою вивчення громадської думки пропонуємо подавати пропозиції щодо розвитку – як окремих об’єктів містобудування та будівництва в населених пунктах громади, так і перспективного розвитку території громади в цілому.

Пропозиції подавати до 23 серпня 2023 року на електронну адресу відділу містобудування та архітектури Виноградівської міської ради: ar_vin@ukr.net

(більше…)


Повідомлення про початок громадського обговорення проекту державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

 


Повідомлення щодо оприлюднення заяв про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки “Детального плану території громадської забудови для реконструкції адмінбудинку, позначеного літерою Б під кафе-магазин та реконструкції складу з навісом, позначеного літерою Д під торгово-офісні приміщення в м.Виноградів, вул. Борканюка, 63-Б, Берегівського району, Закарпатської області”;

 

заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки “Детального плану території житлової забудови для будівництва та обслуговування житлового будинку в с. Великі Ком’яти, вул. Івана Франка, 218, Берегівського району, Закарпатської області”;

 

заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки “Детального плану території житлової забудови для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Великі Ком’яти, вул. Івана Франка, 259, Берегівського району, Закарпатської області”;

заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки ,,Детального плану території для будівництва та обслуговування садового будинку в м. Виноградів (на території Виноградівської міської ради, Закарпатської області) на земельній ділянці з кадастровим номером 2121210100:07:009:0087, площею 0,35 га та з можливістю зміни цільового призначення земельної ділянки із земель «для ведення товарного сільськогосподарського виробництва» на землі «для індивідуального садівництва» та призначення обсягів досліджень, методів екологічної оцінки, рівня деталізації інформації, що має бути включена до звіту про стратегічну екологічну оцінку.

 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки ,,Детального плану території житлової забудови для будівництва та обслуговування релігійної будівлі, будинку священника, релігійної організації «Релігійна громада церкви євангельських християн-баптистів села Підвиноградів» в с.Підвиноградів, вул. Миру, 46 Берегівського району Закарпатської області”


 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки ,,Детального плану території громадської забудови для реконструкції господарської будівлі (літера Б) під магазин в с.Підвиноградів, вул. Ардовецька, 272 Берегівського району Закарпатської області


Відділ містобудування та архітектури Виноградівської міської ради оприлюднює інформацію про результати проведення місцевими органами з питань містобудування та архітектури обстеження та оцінки ступеня безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для людей з інвалідністю.


Детальний план території громадської та житлової забудови для реконструкції адміністративного корпусу з вбудованим магазином під магазин, готельні номери та складські приміщення в місті Виноградів, вулиця Комунальна, 1, Берегівського району, Закарпатської області


Повідомлення про початок розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Виноградівської міської територіальної громади

На виконання вимог чинного законодавства Виноградівською міською радою прийнято рішення «Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Виноградівської міської територіальної громади» №1303 від 31 травня 2023 р. З повним текстом рішення можна ознайомитись за посиланням.

Комплексний план просторового розвитку території територіальної громади є одночасно містобудівною документацією на місцевому рівні та документацією із землеустрою, що визначає планувальну організацію, функціональне призначення території, основні принципи і напрями формування єдиної системи громадського обслуговування населення, дорожньої мережі, інженерно-транспортної інфраструктури, інженерної підготовки і благоустрою, цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів, охорони земель та інших компонентів навколишнього природного середовища, формування екомережі, охорони і збереження культурної спадщини та традиційного характеру середовища населених пунктів, а також послідовність реалізації рішень, у тому числі етапність освоєння території.

Склад, зміст та порядок розроблення Комплексного плану визначається Порядком розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації (затверджено Постановою КМУ від 1.09.2021 р. № 926).

На виконання вимог чинного законодавства розпочинається прийом пропозицій фізичних та юридичних осіб до розроблення Комплексного плану. Пропозиції приймаються до 31.07.2023 р.

Пропозиції можна надавати:

– шляхом нанесення пропозицій на веб-мапі за посиланням: https://arcg.is/jzbry (відеоінструкція з користування);

– електронною поштою на адресу: ar_vin@ukr.net ;

– офіційними листами на адресу: м. Виноградів, вул Миру,38/А або м. Виноградів пл. Миру, 5

Інститути громадянського суспільства, наукові та експертні організації, інші юридичні особи під час подання пропозицій і зауважень у письмовій формі зазначають своє найменування та місцезнаходження, фізичні особи – прізвище та ініціали.

Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.


 Інформаційне повідомлення

З метою вивчення громадської думки Виноградівська міська рада оприлюднює проєкт аналітичного звіту за 2021 рік містобудівного моніторингу містобудівної документації населених пунктів Виноградівської міської територіальної громади, на які розроблені генеральні плани населених пунктів м.Виноградів, сіл Букове, Боржавське, Велика Копаня, Великі Ком’яти, Дротинці, Мала Копаня, Онок, Олешник, Підвиноградів, Фанчиково, Тросник, Притисянське, Широке.

Пропонуємо подавати пропозиції та зауваження до проєкту аналітичного звіту містобудівного моніторингу за 2021 рік – до 30 листопада 2022 року на офіційну електронну пошту відділу містобудування та архітектури Виноградівської міської ради ar_vin@ukr.net

Відповідальна особа: Тегзе Маргарита Іванівна (03143) 2-21-34.

Пропозиції можуть подаватися в письмовій формі (вул. Миру, 38-А, м.Виноградів, Закарпатська обл., 90300) або на електронну адресу ar_vin@ukr.net  фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання (з особистим підписом у разі письмового звернення).

Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи.

Анонімні пропозиції не розглядаються.

Річний аналітичний звіт за 2021 рік


 

Інформація про результати проведення управителями об’єктів обстеження та оцінки ступеня безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю на території Виноградівської міської територіальної громади у 2022р.

Виноградівська міська рада забезпечує відкритий доступ до  інформації за результатами узагальнення оцінки ступеня безбар’єрності управителями об’єктів.

Оприлюднюємо інформацію про результати проведення управителями об’єктів обстеження та оцінки ступеня безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю на території Виноградівської міської територіальної громади у 2022 р.

Виноградівська міська рада


Реєстр містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва

виконавчого комітету Виноградівської міської ради 2022 рік

Дата та номер наказу про затвердження 

містобудівних умов та обмежень

Замовник об’єкта 

будівництва

Назва обєкта 

будівництва

Адреса обєкта

будівництва

Інформація про внесення змін до містобудівних умов та обмежень Підстава для скасування або 

зупинення дії 

містобудівних умов та обмежень

Електронна скан-копія примірника 

містобудівних умов та обмежень, наданих за формою, наведеною

22.02.2022 №01-24/04 КНП ,,Виноградівська районна лікарня” Реконструкція інфекційного відділення КНП ,,Виноградівська районна лікарня” м. Виноградів,

вул. Лікарняна, 13

    22.02.2022 №01-24/04
10.01.2022 №01-24/01 Шандолі Ян Антонінович Реконструкція приміщення магазину промислових товарів з влаштуванням мансардного поверху в межах існуючих геометричних параметрів будівлі м. Виноградів,

вул. Станційна, 44/3

10.01.2022 №01-24/01

 

 

Реєстр містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва

виконавчого комітету Виноградівської міської ради 2021 рік

Дата та номер наказу про затвердження 

містобудівних умов та обмежень

Замовник об’єкта 

будівництва

Назва обєкта 

будівництва

Адреса обєкта

будівництва

Інформація про внесення змін до містобудівних умов та обмежень Підстава для скасування або 

зупинення дії 

містобудівних умов та обмежень

Електронна скан-копія примірника 

містобудівних умов та обмежень, наданих за формою, наведеною

22.04.2021 №01-24/04 Олашин Лоранд Степанович Будівництво будівлі для зберігання та переробки сільськогосподарської продукції, зберігання інвентарю, кімнати відпочинку м. Виноградів,

вул. Полкова, 32

22.04.2021 №01-24/04
 23.04.2021 №01-24/07 Релігійна громада (парафія) Мукачівської дієцезії римсько-католицької церкви Ремонт (реставраційний) перекриття пам’ятки архітектури національного значення XIV-XVI ст., охоронний № 174-Н Костелу та монастиря Францисканців м. Виноградів,

вул. Миру, 3

 23.04.2021 №01-24/07
 23.04.2021 №01-24/08  Подловський Ігор Вікторович Будівництво станції технічного обслуговування автомобілів з магазином супутніх товарів м. Виноградів,

вул. Меліоративна

 23.04.2021 №01-24/08
 12.05.2021 №01-24/09  Харчук Віталій Петрович Будівництво магазину та складних приміщень м. Виноградів,

вул. Комунальна

 12.05.2021 №01-24/09
 12.05.2021 №01-24/10 Корінець Євген Євгенович Будівництво магазину та складських приміщень  м. Виноградів,

вул. І.Франка, 56

 12.05.2021 №01-24/10
 19.05.2021 №01-24/11  Мейгеш Вікторія Фтомівна Реконструкція частини житлового будинку під магазин с. Фанчиково,

вул. Головна, 68

 19.05.2021 №01-24/11
 26.05.2021 №01-24/12  Бочкор Надія Юріївна Будівництво автомагазину та гаража м. Виноградів,

вул. Репіна, 69

 26.05.2021 №01-24/12
 28.05.2021 №01-24/13 Релігійна громада реформатської церква Будівництво парафіального будинку с. Фанчиково,

вул. Кутлана Степана, 11

 28.05.2021 №01-24/13
 17.06.2021 №01-24/14 Чізмар Наталія Богданівна Будівництво житлового будинку з вбудованим магазином м. .Виноградів,

вул. Ардовецька, 155/2

 17.06.2021 №01-24/14
 18.06.2021 №01-24/15 Повшик Володимир Васильович,

Хрипта Андрій Іванович

Реконструкція котельні (літера И), яка є складовою частиною ,,Консервного заводу”  c. Великі Ком’яти,

вул. Ватутіна, 28 контур 665

 18.06.2021 №01-24/15
 14.07.2021 №01-24/16 Штефура Іляна Дмитрівна Реконструкція житлового будинку під магазин м. Виноградів,

вул. Пушкіна, 48

 14.07.2021 №01-24/16
 16.07.2021 №01-24/17 Козар Петро Антонович Будівництво молодіжного кафе с. Широке,

вул. Шевченка, б/н

 16.07.2021 №01-24/17
 20.07.2021 №01-24/18 Штефура Іляна Дмитрівна Будівництво житлового будинку м. Виноградів,

вул. Пушкіна, 48-52

 20.07.2021 №01-24/18
 26.07.2021 №01-24/19  ТзОВ «Профцем» Реконструкція лісопильного цеху під склад будівельних матеріалів та будівництво господарської будівлі м. Виноградів,

вул. Партизанська, 41

26.07.2021 №01-24/19
 28.07.2021 №01-24/20 Королевич Роман Петрович,

Кравчук Світлана Миколаївна

Реконструкція частини житлового будинку під офісні приміщення з житловою надбудовою м. Виноградів,

вул. Гандери О., 34

 28.07.2021 №01-24/20
 02.08.2021 №01-24/21 Хрипта Андрій Іванович Нове будівництво складської будівлі з вбудованими адміністративно-побутовими приміщеннями с. Великі Ком’яти,

вул. Ватутіна, 20

наказ відділу містобудування та архітектури від 20.01.2022 № 01-24/02  02.08.2021 №01-24/21

20.01.2022 №01-24/02

 04.08.2021 №01-24/22 ТзОВ «Авто-Комплекс Мукачево» Нове Будівництво боксів та торгових приміщень для обслуговування автомобілів м. Виноградів,

вул. Франка І., 108/Е

 04.08.2021 №01-24/22
 09.08.2021 №01-24/23 Бердар Василь Петрович Реконструкція будівлі магазину промислових товарів під магазин з офісними приміщеннями м. Виноградів,

вул. Комунально, 18

 09.08.2021 №01-24/23
11.08.2021 №01-24/24 Богар Давид Веніамінович Реконструкція індивідуального житлового будинку під індивідуальних житловий будинок м. Виноградів,

вул. Франка І., 135/Г

11.08.2021 №01-24/24
26.10.2021 №01-24/28 Баторі Марія Петрівна Реконструкція частини житлового будинку під магазин с. Підвиноградів,

вул. Ардовецька, 93

26.10.2021 №01-24/28
01.11.2021 №01-24/29 Харчук Віталій Петрович Реконструкція із розширенням складу-магазину з конторськими приміщеннями м. Виноградів,

вул. І.Франка, 108

 

01.11.2021 №01-24/29
18.11.2021 №01-24/30 Матей Леся Павлівна Реконструкція житлового будинку під магазин м. Виноградів,

вул. Станційна, 15

18.11.2021 №01-24/30
06.12.2021 №01-24/32 Вінце Віктор Йосипович,

Сейкей Роман Адальбертович

Будівництво автомийки самообслуговування м. Виноградів,

вул. Персикова, б/н

06.12.2021 №01-24/32
20.12.2021 №01-24/33 Кляп Галина Степанівна Будівництво індивідуального житлового будинку з вбудованим магазином м. Виноградів,

вул. Гінцака, 82

20.12.2021 №01-24/33
20.12.2021 №01-24/34 Байструк Оксана Михайлівна Реконструкція житлового будинку під індивідуальний житловий будинок з вбудованим магазином м. Виноградів,

вул. Ардовецька, 95

20.12.2021 №01-24/34
29.12.2021 №01-24/36 Свереняк Діана Михайлівна Реконструкція квартири №1 та №2 під комерційні приміщення (в межах геометричних параметрів будівлі) м. Виноградів,

вул. Станційна, 44

29.12.2021 №01-24/36
29.12.2021 №01-24/37 ТзОВ ,,Сандерс-Виноградів” Нове будівництво складу з виробничими приміщеннями на території майнового комплексу м. Виноградів,

вул. Комунальна, 10

29.12.2021 №01-24/37
30.12.2021 №01-24/38 Репинець Валерія Юріївна Реконструкція житлового будинку під житловий будинок з вбудованим магазином м. Виноградів,

вул. Космонавтів, 21

30.12.2021 №01-24/38
30.12.2021 №01-24/39 Лацканич Андріяна Юліхвна Нове будівництво складу-магазину м. Виноградів,

вул. Студентська, 16

30.12.2021 №01-24/39