Початок підготовки до проведення містобудівного моніторингу містобудівної документації – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Початок підготовки до проведення містобудівного моніторингу містобудівної документації

Виноградівська міська рада інформує про початок підготовки до проведення містобудівного моніторингу містобудівної документації населених пунктів Виноградівської міської територіальної громади та підготовки аналітичного звіту.

 

Починається збір вихідних даних до аналітичного звіту містобудівного моніторингу. З метою вивчення громадської думки пропонуємо подавати пропозиції щодо розвитку – як окремих об’єктів містобудування та будівництва в населених пунктах громади, так і перспективного розвитку території громади в цілому.

 

Пропозиції подавати до 23 серпня 2023 року на електронну адресу відділу містобудування та архітектури Виноградівської міської ради: ar_vin@ukr.net

Відповідальна особа: Тегзе Маргарита Іванівна (03143) 2-21-34.

 

Пропозиції можуть подаватися в письмовій формі або на електронну адресу фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання (з особистим підписом у разі письмового звернення).

 

Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи.

 

Анонімні пропозиції не розглядаються.

Виноградівська міська рада