Щодо недотримання виконавцем послуги з покосу трави на міському кладовищі – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Щодо недотримання виконавцем послуги з покосу трави на міському кладовищі

Виноградівська міська рада та мешканці міста стурбовані незадовільним станом міського кладовища – ця тема неодноразово піднімалась в соціальній мережі Facebook. Надаємо роз’яснення по даному питанню.
Одним із елементів комплексної роботи з благоустрою, що необхідний для збереження охайного і впорядкованого зовнішнього вигляду міського кладовища, є покос трави. Ця послуга не дотримується виконавцем.
Договір про надання послуг з озеленення територій та утримання зелених насаджень на 2023 рік Виноградівською міською радою укладено 10 квітня ц.р. з ТОВ “ІНВАЙТ СИСТЕМС” (м.Київ) – за результатами проведеного тендеру.
Серед основних робіт, які передбачені в договорі, є також викошування трави на кладовищі.

Водночас, працівниками підприємства не виконується в повній мірі той обсяг робіт, який передбачений умовами договору. Міською радою постійно наголошується як працівникам підприємства, так і його керівництву щодо їх незадовільної роботи.
Найближчим часом відбудеться зустріч з керівництвом даного товариства з обговоренням проблеми невиконання умов договору. Також керівництво підприємства попереджено про намір Виноградівської міської ради щодо розірвання договору.
Виноградівська міська рада