Урочистості з нагоди Дня медичних працівників – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Урочистості з нагоди Дня медичних працівників

У п’ятницю, 28 липня 2023 року, у міському будинку культури відбулись урочисті заходи з нагоди Дня медичних працівників.

 

Участь в урочистостях взяли заступник міського голови Віталій Любка, помічник-консультант народного депутата Ігор Вантюх, директор КНП «Виноградівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Агата Гал, директор КНП «Виноградівська районна лікарня» Олександр Милюков, медики та громадськість.

 

Привітав присутніх зі святом Віталій Любка:

 

«Найперше – дякую нашим Збройним Силам за можливість зібратися в цьому залі для вшанування медичних працівників. Прийміть найщиріші вітання та слова вдячності, дорогі медики!

 

Професійне свято працівників сфери охорони здоровʼя — День медичних працівників ви зустрічаєте в непростих умовах реформування вітчизняної системи охорони здоров’я   і   з   новими викликами.

 

Сердечно бажаю всім працівникам і ветеранам медичної галузі довгоочікуваної Перемоги і Миру, міцного здоров’я, успіхів у роботі, сімейних гараздів, щастя, достатку та благополуччя.»

 

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять всіх загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

 

Затим відповідно до розпорядження міського голови Віталій Любка вручив грамоти та подяки Виноградівської міської ради за сумлінну працю, надання висококваліфікованої медичної допомоги населенню та з нагоди професійного свята – Дня медичних працівників.

 

Виноградівськ аміська рада