Творчий захід з нагоди відзначення 210-річчя Тараса Шевченка – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Творчий захід з нагоди відзначення 210-річчя Тараса Шевченка

У рамках реалізації договору про співпрацю між Виноградівською міською радою та Академією культури і мистецтв Закарпатської обласної ради відбувся творчий захід з нагоди відзначення 210-річчя Тараса Шевченка. Шевченкове слово, українська пісня та українські народні танці у виконанні студентів та викладачів Академії не залишили байдужими глядачів.

З вітальними словами виступили ректорка Академії культури і мистецтв Наталія Шетеля, керуюча справами Закарпатської облради Мирослава Ливч та заступник Виноградівського міського голови Віталій Любка.

Цей творчий захід став важливою подією для культурного життя міста, що об’єднав глядачів у спільному захопленні українською культурою та мистецтвом. Реалізація подібних заходів сприяє не лише збереженню та популяризації культурної спадщини, але й формуванню національної свідомості та патріотизму у молоді громади.


Warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/home/cifra/vin-rada.gov.ua/www:/home/cifra/.system/tmp:/usr/local/pear) in /home/cifra/vin-rada.gov.ua/www/wp-includes/functions.php on line 2124