Просимо долучитись до опитування- триватиме до кінця дня 18 березня – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Просимо долучитись до опитування- триватиме до кінця дня 18 березня

Виноградівська міська рада щиро дякує мешканцям громади, які долучились до анонімного опитування щодо пріоритетних напрямків проєктної діяльності на території громади.

Участь в опитуванні прийняла 451 особа з усієї громади.

Серед  проєктних ідей з орієнтовною вартістю фінансування до 1 млн.грн. найбільш актуальним вважається проєкт будівництва громадської вбиральні (217 голосів або 48,1 %), а серед дороговартісних  проєктів – проєкт з реконструкції стадіону «Пластмасовик» (194 голоси або 43 %).

91,6 % опитаних погодились з тим, що залучення грантового фінансування від донорських організацій повинно спрямовуватись на проєкти, які громада не в змозі фінансувати самостійно.

Так як орієнтовна вартість реалізації проєкту з реконструкції стадіону «Пластмасовик» в 2020 році складала 54,5 млн.грн., для його реалізації необхідно вишуковувати додаткові джерела фінансування та залучати інвесторів.

Тому в подальшому командою міської ради буде здійснюватись робота над детальною розробкою та пошуком джерел фінансування саме на зазначений проєкт.

Для того, щоб реалізація проєкту задовольняла потреби найбільшої кількості мешканців громади, міська рада планує вивчити думку різних цільових аудиторій щодо напрямку розвитку спорту та оздоровлення.

Просимо долучатись до даного опитування (опитування триватиме до кінця дня 18 березня) та заповнити анкету відповідно до категорії цільових аудиторій, до якої відноситесь саме ВИ:

молодь віком від 18 до 35 років – https://forms.gle/rax8hrGyRw6XoVeK6

населення віком понад 35 років – https://forms.gle/SuP4tsrHMW2KQ1A57

спортсмениhttps://forms.gle/JwLYqXC5tWJgfuM18

особи з інвалідністю та маломобільні групи населення – https://forms.gle/pNE6pmLXwdTBwLLS9


Warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/home/cifra/vin-rada.gov.ua/www:/home/cifra/.system/tmp:/usr/local/pear) in /home/cifra/vin-rada.gov.ua/www/wp-includes/functions.php on line 2124