Стартував проєкт “Підтримка реалізації системи управління відходами на місцевому рівні” – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Стартував проєкт “Підтримка реалізації системи управління відходами на місцевому рівні”

Виноградівська міська територіальна громада, в числі 10 громад Закарпатської області,  взяла участь в установчій зустрічі, присвяченій старту Проєкту “Підтримка реалізації системи управління відходами на місцевому рівні”, який ГО “Еколтава” впроваджує за підтримки Проєкту USAID “Говерла”.

В Ужгороді «Еколтава» презентувала  даний проєкт, який має на меті підвищити обізнаність органів місцевого самоврядування щодо ефективного управління відходами.

 

Участь в установчій зустрічі взяли представники (-ці) Білківської, Буштинської, Великобичківської, Виноградівської, Горінчивської, Довжанської, Іршавської, Міжгірської, Полянської, Ясінянської громад.

 

Команда «Еколтави» ознайомила учасників з основними етапами впровадження проєкту, можливостями для навчання, менторства та подальшої розробки дорожніх карт і Місцевих планів управління відходами.

 

Під час зустрічі представники громад розповіли про актуальний стан системи управління відходами та виклики, з якими вони зіштовхуються у повсякденній роботі на місцевому рівні.

 

Проєкт “Підтримка реалізації системи управління відходами на місцевому рівні” впроваджується у 7 областях України – Полтавській, Одеській, Житомирській, Волинській, Закарпатській, Львівській, Рівненській. У межах проєкту представники (-ці) 65 громад візьмуть участь у навчанні в Школі муніципального менеджменту відходів, де дізнаються більше про ефективне управління відходами, підготовку дорожніх карт та розробку Місцевих планів управління відходами.

Публікація створена ГО «Еколтава» в рамках реалізації грантового проєкту «Підтримка реалізації системи управління відходами на місцевому рівні» за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА». Публікація не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.


Warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/home/cifra/vin-rada.gov.ua/www:/home/cifra/.system/tmp:/usr/local/pear) in /home/cifra/vin-rada.gov.ua/www/wp-includes/functions.php on line 2124