Розпочато здійснення рейдових обстежень – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Розпочато здійснення рейдових обстежень

Сьогодні, 11 травня 2023 р., робочою групою за участі представників Виноградівської міської ради, Виноградівського ВУЖКГ, ТОВ «АВЕ Виноградово» та відділення поліції №1 Берегівського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області розпочато здійснення рейдових обстежень суб’єктів підприємницької діяльності на предмет наявності укладених договорів на вивіз побутових відходів та дозвільних документів на здійснення виносної торгівлі.

 

За результатами рейдового обстеження відносно порушників Правил благоустрою території Виноградівської міської територіальної громади складено протоколи про адміністративне правопорушення.

 

Міська рада вчергове нагадує підприємствам, установам, організаціям, фізичним особам-підприємцям та мешканцям приватних домоволодінь про їх обов’язок укладати договори на вивіз побутових відходів.

 

Окрім того наголошуємо суб’єктам підприємницької діяльності на необхідності оформлення дозвільних документів на розміщення об’єктів виїзної (виносної) торгівлі та облаштування відкритих літніх майданчиків.

 

Особи, які і надалі порушуватимуть Правила благоустрою, будуть притягатися до адміністративної відповідальності.

 

Виноградівська міська рада


Warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/home/cifra/vin-rada.gov.ua/www:/home/cifra/.system/tmp:/usr/local/pear) in /home/cifra/vin-rada.gov.ua/www/wp-includes/functions.php on line 2124