Офіційна інформація щодо видалення зелених насаджень – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Офіційна інформація щодо видалення зелених насаджень

Виноградівська міська рада повідомляє, що видалення зелених насаджень у місті по вул.Тюльпанів, 64 (на території ЗДО (ясла-садок) ім.Св.Йосипа) здійснюється Виноградівським соціально-каритативним центром на підставі ордера №04-12/23 від 21.12.2023 р., виданого на основі рішення виконавчого комітету міської ради від 19.12.2023 року №378.

Підставою для прийняття відповідного рішення є акт обстеження зелених насаджень від 07.12.2023 року, складений комісією, утвореною розпорядженням міського голови від 01.12.2023 р. № 277.

Із ініціативою обстеження аварійних дерев на території закладу до міської ради звернувся керівник Виноградівського соціально-каритативного центру, враховуючи звернення власників сусідніх із закладом домоволодінь та батьків вихованців закладу дошкільної освіти щодо забезпечення безпеки дітей.

Відповідно до акту обстеження, зелені насадження підлягають видаленню, так як перебувають у незадовільному стані та визнані аварійними, а також з метою відновлення світлового режиму приміщень закладу дошкільної освіти та запобіганню руйнування майна ЗДО і мешканців.

Також повідомляємо, що в поточному році на території закладу будуть проведені роботи щодо наступного озеленення.