На порушників Правил благоустрою складено протоколи про адміністративне правопорушення – Виноградівська міська рада Закарпатської області

На порушників Правил благоустрою складено протоколи про адміністративне правопорушення

Сьогодні, 18 січня  2024 р., робочою групою за участі представників Виноградівської міської ради, Виноградівського ВУЖКГ, ТОВ «АВЕ Виноградово» та поліцейського офіцера громади здійснено чергове рейдове обстеження суб’єктів підприємницької діяльності на предмет дотримання норм і правил у сфері благоустрою, в тому числі наявності укладених договорів на вивезення побутових відходів.

Щодо тих суб’єктів, в яких було виявлено порушення Правил благоустрою території Виноградівської міської територіальної громади, складено протоколи про адміністративне правопорушення.  Робота в даному напрямку буде продовжуватись і надалі.

До відома:

згідно зі ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, порушення правил у сфері благоустрою населених пунктів тягне за собою накладення штрафу:

  • на громадян: від 20 до 80 неоподаткованих мінімумів доходів громадян;
  • на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності: від 50 до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.