Моніторинговий візит команди Проєкту USAID до Виноградівської міської ради – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Моніторинговий візит команди Проєкту USAID до Виноградівської міської ради

Команда Проєкту USAID “Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування” (“Говерла”)  здійснила моніторинговий візит у Виноградівську міську територіальну громаду.

 

 

Відвідали Виноградівську міську раду керівник програм з розвитку місцевого самоврядування і децентралізації влади Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) Марат Кюрчевський, керівник Проєкту USAID “Говерла” Габріель Абрахам, заступниця директора Проєкту USAID “Говерла” Наталія Гнидюк та керівниця компоненту розвитку місцевого самоврядування Проєкту USAID “Говерла” Галина Семенець.

 

 

Міський голова Степан Бочкай зазначив: “Ми високо цінуємо підтримку та допомогу  USAID «Говерла» та сподіваємося на подальшу підтримку нашої громади”.

 

 

Перший заступник Виноградівського міського голови Адальберт Сверенко розповів про подальші плани Виноградівської міської ради щодо реалізації проєктів економічного та соціального розвитку, а також цілі діяльності та можливості подальшої співпраці.

 

 

Начальниця відділу економіки Валентина Окутіна, начальниця відділу архітектури Маргарита Тегзе та заступниця начальника відділу культури і туризму Олеся Данилець презентували результати спільної співпраці у рамках реалізації проєктів та запропонували вектори подальшої співпраці.          Зокрема, йшлося про Програму матеріально-технічної допомоги та розробку Стратегії розвитку Виноградівської територіальної громади, розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Виноградівської міської територіальної громади, Програму стажування молоді у Виноградівській міській раді та проєкт, реалізований спільно з БФ “Центр громадських ініціатив” – “Розвиток малих громад через розвиток молоді”.

Виноградівська міська рада