Відбулись тренінги для бізнесу Виноградівщини – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Відбулись тренінги для бізнесу Виноградівщини

Шановні виноградівці!

Раді повідомити вам, що в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини, в рамках реалізації освітніх заходів «Школи розвитку бізнесу Виноградівщини» в конференц-залі «Пузатий Шеф» пройшли 4 дводенні курси тренінгів для бізнесу Виноградівщини.

 

У тренінгах взяли участь підприємці з Виноградівської, Королівської, Пийтерфолвівської та Вилоцької територіальних громад Берегівського району. Тренери з Ужгорода та Львова провели семінари на теми: «Бізнес-планування», «Фінанси», «Продажі та маркетинг», «Експорт».

 

У рамках тренінгів представники різних сфер бізнесу – від виробництва і торгівлі до сфери послуг – не лише вивчили передові підходи до професійного структурування та формування стійких доходів, сегментування споживачів, чинників впливу та структуру вартості, способи пошуку й утримання європейських партнерів, а й отримали фахову оцінку свого діючого бізнесу.

 

Результатом тренінгів стане відбір п’яти найперспективніших бізнес-моделей, для яких у рамках програми професіоналами буде розроблено детальні бізнес-плани з метою їх подальшої реалізації в громадах району.

 

Заходи організовані КП “Центр інвестицій та розвитку” в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

 

Зміст публікації є виключною відповідальністю КП “Центр інвестицій та розвитку” і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.

#eu4business, #MovingForwardTogether, #gizSME, #BDF

Виноградівська міська рада