КЗ “Виноградівська публічна бібліотека” ввійшла до 8-ки відібраних установ для втілення проєкту “ВільноХаб: працевлаштування” – Виноградівська міська рада Закарпатської області

КЗ “Виноградівська публічна бібліотека” ввійшла до 8-ки відібраних установ для втілення проєкту “ВільноХаб: працевлаштування”

КЗ “Виноградівська публічна бібліотека” продовжує втілювати у проєкт «ВільноХаб»та  додає ще один напрямок – “ВільноХаб: працевлаштування”.

 

Наступні шість місяців будуть організовуватись кар’єрні заходи для молоді (пошук роботи, підготовка документів для працевлаштування, ін.) та запуститься коворкінг.

 

КЗ “Виноградівська публічна бібліотека” ввійшла до 8-ки відібраних установ для втілення цього напрямку проєкту “ВільноХаб: працевлаштування”, який втілюється в межах програми @mriemotadiemo, що впроваджується за фінансової підтримки USAID Ukraine – USAID Україна та виконується @irexinukraine.

 

Виноградівська міська рада


Warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/home/cifra/vin-rada.gov.ua/www:/home/cifra/.system/tmp:/usr/local/pear) in /home/cifra/vin-rada.gov.ua/www/wp-includes/functions.php on line 2124