Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

Оприлюднюємо заяви про стратегічну екологічну оцінку проєктів до документів державного планування:

 

,,Про розробку проєкту детального плану території за адресою: м.Виноградів, урочище ,,Виннички”

 

,,Детальний план території житлової забудови для будівництва та обслуговування житлового будинку в м. Виноградів товариство «Шовкова Косиця», б/н, урочище «Чорна Гора», Берегівського району, Закарпатської області”

,Детальний план території громадської та житлової забудови для реконструкції адміністративного корпусу з вбудованим магазином під магазин, готельні номери та складські приміщення в м. Виноградів, вул. Комунальна, 1, Берегівського району, Закарпатської області”

 

,,Детальний план території громадської забудови для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови – початковий майданчик для підготовки водіїв транспортних засобів, на землях комунальної власності в м. Виноградів, вул. Вакарова біля будівлі №20, Берегівського району, Закарпатської області”

 

,,Детальний план території громадської забудови для реконструкції будівель для зберігання сільськогосподарської продукції в с. Підвиноградів, контур №348, Берегівського району, Закарпатської області”

 

,,Детальний план території житлової забудови для будівництва та обслуговування житлового будинку в с. Боржавське, вул. Шевченка, 106, Берегівського району, Закарпатської області”

 

,,Детальний план території житлової забудови для будівництва та обслуговування житлового будинку в м. Виноградів садове товариство «Біолог», урочище «Чорна Гора», Берегівського району, Закарпатської області”