Відбудеться інтеграційний захід «Школа молодіжного лідера» – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Відбудеться інтеграційний захід «Школа молодіжного лідера»

31 березня о 10:00 за адресою м.Виноградів вул.Комунальна, 21Б відбудеться інтеграційний захід «Школа молодіжного лідера».

 

Захід організовується у рамках проєкту «Розвиток малих громад Закарпаття через підтримку та розвиток молоді», що реалізується Виноградівською міською радою у співпраці з БФ «Центр громадських ініціатив», який став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА»

 

Це мотиваційний захід для молоді Виноградівської міської територіальної громади за участі місцевих лідерів думок: політиків, підприємців, військовослужбовців, спортсменів, артистів, молодіжних активістів та науковців. Під час панельної дискусії молодіжні лідери ділитимуться досвідом та секретами успіху, а  учасники зможуть познайомитись між собою, встановити нові партнерські стосунки задля створення сприятливих умов для розвитку молодіжних ініціатив та їх реалізації у Виноградівській територіальній громаді.

 

Для участі у заході потрібно зареєструватися за номером телефону: 0972768223

 

Цей захід проводиться у рамках проєкту «Розвиток малих громад Закарпаття через підтримку та розвиток молоді», що  здійснюється БФ «Центр громадських ініціатив» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

 

Виноградівська міська рада