Завершився тренінг “Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад” – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Завершився тренінг “Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад”

12-13 червня 2023 р. у великому залі засідань Виноградівської міської ради відбувся третій заключний етап тренінгів в рамках грантового проєкту «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад», який втілюється міською радою у партнерстві з Міжнародною організацією з міграції МOM Ukraine,  Західноукраїнським ресурсним центром та фінансується Посольством Канади.

 

У навчанні взяли участь представники Виноградівської міської територіальної громади та Королівської селищної територіальної громади. Тренером тренінгу була Надія Кріт – член ГО «Товариство Лева».

Під час навчання учасники заходу дізналися як збирати необхідні дані, проводити їх аналіз та приймати рішення, направлені на задоволення потреб громади. Основна увага була зосереджена на якісному зборі даних, аналізу потреб громади та використанні сучасних цифрових інструментів у роботі.

 

За результатами тренінгу та підсумкового анкетування кожен учасник отримав Сертифікат за успішне проходження навчання.

 

 

Щиро дякуємо міжнародним партнерам за  можливість долучитися до таких проєктів та набути важливих знань, необхідних для роботи в органах місцевого самоврядування. Чекаємо на діалогові сесії та можливість написання грантового проекту, – зазначила начальник відділу економіки міської ради Валентина Окутіна.

 

Як інформували організатори тренінгу, наступний крок проєкту передбачає участь відібраних мотивованих громад, які матимуть змогу взяти участь у серії діалогових сесій, провести практичні вправи зі збору та аналізу даних, підготувати плани реагування громади та отримати головний приз – грант.

Виноградівська міська рада