Друге засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку нашої громади – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Друге засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку нашої громади

Відбулось друге засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Виноградівської міської територіальної громади на 2023-2027 роки.

 

На початку роботи до присутніх звернувся перший заступник міського голови Адальберт Сверенко, який підкреслив важливість спільної роботи в рамках програми матеріально-технічної допомоги, що фінансується Проєктом USAID «ГОВЕРЛА» та побажав членам робочої групи ефективної роботи.

 

Затим модератори процесу створення Стратегії – експерти Програми Олег Карий та Назар Глинський, ознайомили з результатами проведеної вступної діагностики нашої громади та першого засідання робочої групи, а також презентували результи SWOT-аналізу громади.

 

Наступний етап – започаткування роботи над планом реалізації Стратегії та визначення цілей і завдань, які б гарантували довготривалий соціально-економічний розвиток і реалізацію очікувань нашої громади.

Виноградівська міська рада


Warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/home/cifra/vin-rada.gov.ua/www:/home/cifra/.system/tmp:/usr/local/pear) in /home/cifra/vin-rada.gov.ua/www/wp-includes/functions.php on line 2124