До уваги родин ветеранів: набір учасників сімейних ретритів в рамках проєкту «Шлях Стійкості» – Виноградівська міська рада Закарпатської області

До уваги родин ветеранів: набір учасників сімейних ретритів в рамках проєкту «Шлях Стійкості»

Міжнародна організація з міграції (МОМ), Представництво в Україні, за фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини розпочинає набір учасників сімейних ретритів  в рамках компоненту «Підсилення спроможності з надання психосоціальної підтримки» проєкту «Шлях Стійкості».

 

Повідомляємо про можливість взяти участь у сімейних ретритах для ветеранів/ветеранок та членів їхніх сімей, для дорослих та дітей  з  метою   навчитися покращенню навичок комунікації у родинних стосунках та стосунках у громаді.

 

Мета – надати сім’ям ветеранів/їх подружжю, які прагнуть вирішити проблеми у своїх стосунках та/або покращити міжособистісні відносини, можливість користуватись/отримати доступ до цілеспрямованих послуг з психічного здоров’я та психосоціальної підтримки.

Відбір учасників відбувається на конкурсній основі. Подання заявки не гарантує, що Ви і Ваша сім’я станете учасником ретриту.

 

Розклад проведення: 3 сімейні ретрити (12-15 липня  2023р., 14-17 серпня 2023р., 4-7 вересня 2023р.)

 

Особливості участі в ретритах:

  • Участь безкоштовна, витрати на переїзд, проживання та харчування покриваються організатором ретриту
  • Всі заходи будуть проходити англійською (з перекладом) та українською мовою
  • Загальна тривалість ретриту – 4 дні
  • Оформлення офіційного запрошення
  • Кількість місць обмежена

Заповнюйте анкету за посиланням  https://ee.kobo.iom.int/x/g6HoHOKj

 

Всі персональні дані, які надаються Вами в цій анкеті, будуть зберігатися в суворій відповідності до Принципів захисту даних Міжнародної організації з міграції.

 

Керівник ретриту: доктор Джошуа Креймейер (Dr. Joshua Kreimeyer) – професор програми для магістрів клінічної практики з питань психічного здоров’я в Християнському Університеті (штат Колорадо), професор факультету Міжнародного інституту післядипломної освіти в Києві. Ліцензований професійний консультант та сімейний терапевт. Має досвід роботи в амбулаторіях загальної практики, приватної практики та сімейного терапевта у системі медичних закладів Міністерства у справах ветеранів США.

Виноградівська міська рада