Всеукраїнський молодіжний форум «Державотворець» – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Всеукраїнський молодіжний форум «Державотворець»

22 липня 2023 р. відбудеться Всеукраїнський молодіжний форум «Державотворець». Доброчесні урядовці, відомі підприємці, журналісти та волонтери разом із понад 300 студентами з усієї України обговорять можливості реалізації молоді в Україні та необхідність єднання зусиль для успішної відбудови держави.

 

У серпні запланована реалізація другого етапу проєкту – Всеукраїнська молодіжна акція «Державотворець» для 35 відібраних студентів з перспективною їхнього працевлаштування в органи державної влади, бізнес та громадські організації.

 

Реєстрація на форум за посиланням: http://surl.li/imqly

 

У разі виникнення додаткових питань звертайтеся за тел. (097) 654-75-89 -Лілія Шкира, начальник відділу регіональної молодіжної політики та підтримки ініціатив молоді департаменту молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України, або за тел. (095) 460-00-15 – Максим Свисенко, координатор програми «Державотворець».

 

ДОВІДКОВО: у 2018 р. Міністерство молоді та спорту України спільно з партнерськими організаціями з метою активізації участі молоді у процесах реформування та творення держави ініціювали національну програму особистісного та професійного розвитку молоді «Державотворець».

 

Мета національної програми «Державотворець» – створення системи особистісного та професійного розвитку молоді в Україні віком від 18 до 35 років, розвиток відповідального лідерства та підвищення рівня громадянської активності молоді.

 

Випускниками програми стали сотні молодих людей з різних регіонів України, які вже створили проактивну всеукраїнську спільноту. У цьому році розпочато співпрацю з Київською школою державного управління ім. Сергія Нижного та Українською Студентською Лігою задля відновлення програми «Державотворець».

Виноградівська міська рада


Warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/home/cifra/vin-rada.gov.ua/www:/home/cifra/.system/tmp:/usr/local/pear) in /home/cifra/vin-rada.gov.ua/www/wp-includes/functions.php on line 2124