Відбулось планове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Відбулось планове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

У Виноградівській міській раді у форматі зум-конференції відбулось планове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням заступника міського голови, заступника  голови місцевої комісії Василя Тесличка, членів комісії та запрошених доповідачів.

 

Під час засідання членами комісії розглянуто наступні питання порядку денного:

 

  • про затвердження «Комплексного плану готовності в міжепідемічний період і реагування під час епідемічного підйому захворюваності на грип та ГРВІ на 2023-2024 роки на території Виноградівської міської територіальної громади»;

 

  • про забезпечення вимог законодавства України у сфері пожежної та техногенної безпеки у закладах освіти, в тому числі дошкільної, дитячих закладах оздоровлення і відпочинку державної, комунальної та приватної форми власності на території Виноградівської міської територіальної громади.

 

За інформацією Виноградівської філії ДУ «Закарпатський ОЦКПХ МОЗ» – за період з 1.10.2023р. по 26.10.2023р.  в Виноградівській громаді зареєстровано 843 випадки ГРВІ, в т.ч. 570 випадків захворювань ГРВІ у дітей. Зареєстровано 52 випадки захворювань на COVID серед дорослого населення.

 

Заслухавши інформації доповідачів, членами комісії затверджено Комплексний план та прийнято ряд рішень.

 

ОПРИЛЮДНЮЄМО:

«Комплексний план готовності в міжепідемічний період і реагування під час епідемічного підйому захворюваності на грип та ГРВІ на 2023-2024 роки на території Виноградівської міської територіальної громади»

Протокол №4 від 31.10.2023р. місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Виноградівська міська рада