ІІ Всеукраїнський молодіжний конкурс “Юридична освіта майбутнього” – Виноградівська міська рада Закарпатської області

ІІ Всеукраїнський молодіжний конкурс “Юридична освіта майбутнього”

Захід проходить за сприяння Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Міністерства освіти і науки України.

Прийом конкурсних робіт включно до 30.04.2024 року.

Формат: онлайн, дистанційна подача робіт.

Учасники: група 1 – учні загальноосвітніх навчальних закладів (з 8 класу); група 2 – студенти та аспіранти закладів вищої освіти; група 3 – викладачі закладів вищої освіти (до 35 років).

Метою конкурсу є підтримка обдарованої молоді та внутрішньо переміщених осіб; виявлення проблемних питань юридичної освіти та шляхи їх вирішення; залучення студентів до процесів покращення якості вищої юридичної освіти в Україні; залучення молодих науковців до інтеграції юридичної освіти в європейський освітній простір; професійна орієнтація школярів; аналітика питання підвищеної популярності професії юриста в абітурієнтів.

Програма: 1 етап. Подача робіт до Організаційного комітету конкурсу (29.02- 30.04.2024). 2 етап. Розгляд та попередній відбір робіт Організаційним комітетом (травень). 3 етап. Оцінювання робіт Експертним журі і визначення фіналістів та переможців (травень). 4 етап. Оголошення переможців та формування матеріалів конкурсу (червень). Результати: 1) Визначення найкращих робіт за категоріями та нагородження переможців; 2) Публікація збірника найкращих робіт та результатів.

Тема для робіт: 1 група (учні): Актуальність юридичної професії у 2024 році. 2 група (студенти): Які реформи потрібні юридичній освіті та застосування інновацій. 3 група (викладачі): Шляхи інтеграції юридичної освіти в європейський освітній простір.

Заповнити заявку до 30.04 за адресою: https://bit.ly/48yU22A

Направити конкурсну роботу на е-адресу krmjua@gmail.com, вказавши у темі повідомлення «На Конкурс».


Warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/home/cifra/vin-rada.gov.ua/www:/home/cifra/.system/tmp:/usr/local/pear) in /home/cifra/vin-rada.gov.ua/www/wp-includes/functions.php on line 2124