Із 01 січня 2024 р. буде заборонено вивезення відходів в сміттєвих чи подібних до них пакетах з центральної частини м.Виноградів – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Із 01 січня 2024 р. буде заборонено вивезення відходів в сміттєвих чи подібних до них пакетах з центральної частини м.Виноградів

З метою покращення санітарного стану центральної частини м.Виноградів, враховуючи протокол засідання робочої групи з вивчення питання заборони вивозу в пакетах твердих побутових відходів від населення та підприємців з центральної частини міста Виноградів, виконавчий комітет прийняв відповідне рішення:

 

з 01 січня 2024 року буде заборонено вивезення відходів в сміттєвих чи подібних до них пакетах з центральної частини м.Виноградів, а саме з вулиць: вул.Миру, пл.Миру, вул.Шевченка, вул.Станційна, вул.Партизанська.

 

Оприлюднюємо рішення №276, прийняте виконавчим комітетом  29 вересня 2023 р. “Про заборону вивозу з центральної частини м.Виноградів твердих побутових відходів в сміттєвих чи  подібних до них пакетах”

Виноградівська міська рада