Чеські партнери вчергове доставлять допомогу для Закарпаття – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Чеські партнери вчергове доставлять допомогу для Закарпаття

Делегація представників органів місцевого самоврядування  Закарпатської області  з робочим візитом відвідала  чеський  край Височина. Виноградівську міську раду на зустрічі представляв заступник міського голови Віталій Любка.

У ході цього візиту з чеськими партнерами,  серед іншого, було обговорено питання передачі комунальної техніки для потреб громад Закарпаття. Ця ініціатива стала можливою завдяки конструктивній співпраці з чеськими партнерами, яка триває вже понад 17 років.

Представники краю Височина презентували техніку, яку можуть передати для нашого регіону. Техніка у належному стані,тому наразі працюють над організацією її доставки.  Як зазначалось у ході зустрічі ця допомога є важливою для підтримки місцевих громад Закарпаття, особливо в нинішній складній ситуації.

Чеські партнери, у свою чергу, запевнили у подальшій підтримці нашої області, адже постійно переконуються, що спільні проєкти успішно реалізуються в Закарпатті задля розвитку громад та покращення життя жителів регіону. Серед представників чеської сторони: Їржі Бєгоунек – почесний гетьман краю Височина, Зденек  Кадлец – директор Регіонального управління краю Височина, голова Благодійного фонду “ВіЗа”, Мартін Гіскі, Катержина Свободова, начальник відділу канцелярії губернатора та ін.

  Закарпаття на зустрічі  представляли  депутати Закарпатської обласної ради  та представники Керецьківської , Пилипецької , Нересницької  й Ужгородської територіальних громад.