Цікавий захід «Ніч в музеї» був реалізований у Виноградівській громаді – в межах проєкту «Впливові» – Виноградівська міська рада Закарпатської області

 Цікавий захід «Ніч в музеї» був реалізований у Виноградівській громаді – в межах проєкту «Впливові»

Метою цього заходу була популяризація історії та культури міста, розвитку туристичного потенціалу громади, об’єднання молоді у громаді та робота в команді з представниками ОМС.

 

У першій частині дня провели екскурсії містом та квест – ці активності були організовані представниками ОМС, Української академії лідерства та місцевої молоді, що дало можливість отримати навички й знання організації заходів великою командою, обмінятися досвідом та провести все на високому рівні.

 

Учасники та учасниці пройшлися історичним маршрутом міста і дізналися цікаві факти про Виноградів від історика, депутата Виноградівської міської ради Максима Молнара.

Після екскурсії всі учасники брали участь у квесті, для якого вони були поділені на команди, що мали свій маршрут.

 

На кожній локації маршруту учасників та учасниць очікували випробування, задля яких вони мали обʼєднатися і бути цільною командою, навчитися довіряти один одному, підтримувати та не боятися труднощів.

 

Кожна з локацій квесту мала свою історичну особливість, тому молодь могла ще більше дізнатися про історію міста.

 

Загалом до заходу долучилася молодь із 9 громад України, а саме: Гришковецької, Южненської, Боратинської, Горохівської, Дорошівської, Клесівської, Коростенської, Кремінської та Косівської громад.

 

Також активну участь взяли студенти Української академії лідерства, молодь ВПО з Ужгорода та молодь Виноградова.

 

Проєкт “Впливові” реалізовується ГО “УкУкраїнська академія лідерствау партнерстві з EaEasyBusinessпільно з ЦеЦентр Економічного Відновленняа став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID “ГОВЕРЛА” HOHOVERLA / проєкт USAID в Україні Зміст цього проєкту не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Виноградівська міська рада