Цикл резиденції ідей у Львові – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Цикл резиденції ідей у Львові

Із 18 по 20 жовтня 2023 р. у Львові відбулась резиденція “Стратегія поводження з ТПВ. Що можна робити вже зараз і до чого готуватись в майбутньому”.

Участь у заході прийняли 16 представників територіальних  громад з цілої України, в т.ч. начальниця відділу житлово-комунального господарства та благоустрою Виноградівської міської ради Вікторія Бачкай.

Учасники дізнались про досвід Львова з уст керівників, які щоденно займаються впровадженням нової стратегії у Львові; відвідали Львівське комунальне підприємство “Львівспецкомунтранс” та навчальний центр поводження з відходами, місце будівництва заводу з механіко-біологічної переробки ТПВ, станцію компостування біологічних відходів, місце розташування Грибовицького полігону ТПВ та ознайомилися з процесом його рекультивації. Окрім того, дізнались про ініціативи Zero Waste Lviv у зменшенні продукування відходів.

Насамкінець учасники мали можливість поспілкуватись міським головою Львова Андрієм Садовим та дізнатись про шлях міста  в побудові системи поводження з ТПВ з «перших вуст».

До відома: засновниками резиденцій є шведська асоціація локальних влад та регіонів (SALAR), Інститут міста Львова.

Цикл резиденції ідей у Львові організовує ініціатива Cities4Cities United4Ukraine за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID “Зміцнення громадської довіри (UCBI)”.

Виноградівська  міська рада


Warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/home/cifra/vin-rada.gov.ua/www:/home/cifra/.system/tmp:/usr/local/pear) in /home/cifra/vin-rada.gov.ua/www/wp-includes/functions.php on line 2124