У Виноградівській, Мукачівській, Буштинській та Великобичківській громадах відбулося перше засідання робочих груп з напрацювання стратегії розвитку до 2027 року – Виноградівська міська рада Закарпатської області

У Виноградівській, Мукачівській, Буштинській та Великобичківській громадах відбулося перше засідання робочих груп з напрацювання стратегії розвитку до 2027 року

Як інформує Проєкт USAID «ГОВЕРЛА», Стратегія розвитку для кожної громади є базою для сталого місцевого розвитку. Запорукою успіху стратегії є публічність і прозорість у процесі розроблення, що передбачає залучення всіх заінтересованих сторін у громаді.
Ділимося свіжим дайджестом виконаної роботи на Закарпатті.
 У Виноградівській, Мукачівській, Буштинській та Великобичківській громадах відбулося перше засідання робочих груп з напрацювання стратегії розвитку до 2027 року.
Степан Бочкай, голова Виноградівської громади, зазначив:
«Ми вже провели вступну діагностику нашої громади. Нині здійснюється дослідження умов життя та якості публічних послуг. Наступним етапом буде визначення цілей і завдань, які б гарантували довготривалий соціально-економічний розвиток та реалізацію очікувань нашої громади. Хочемо, щоб стратегія була відображенням політики розвитку, прийнятої шляхом узгодження та публічного громадського обговорення, до якого б долучилися всі зацікавлені сторони, а в підсумку – щоб стратегія повністю відповідала потребам та очікуванням мешканців громади».
Подробиці читайте за посиланням: