Участь представників Виноградівської міської ради у LVIV Urban Forum 2024  – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Участь представників Виноградівської міської ради у LVIV Urban Forum 2024 

Вдруге у Львові відбувся  LVIV Urban Forum 2024 – захоплююча та важлива подія, яка об’єднала  архітекторів, урбаністів, представників місцевих громад, міжнародних  фондів, економістів, експертів, активістів та урядовців з усього світу.

На Форум з’їхались понад 100 громад із усієї України, а загальна кількість учасників та учасниць була понад 1300 осіб .

Спікери міжнародного рівня приїхали з Німеччини, Чилі, Скандинавії, Нідерландів, Австрії, Швейцарії, Франції, Литви, Польщі, а також на онлайн зв’язку були Японія та Велика Британія.

Участь представників Виноградівської міської ради у цьому форумі дала можливість  обмінятися досвідом та ідеями з колегами з інших міст,  новими підходами до вирішення проблем своєї громади, побачити приклади успішних проєктів із різних міст, нових технологій та методів управління містом.

Така участь сприятиме розвитку як сучасної та конкурентоспроможної громади, а також налагодженню співпраці з іншими міськими громадами та експертами з усього світу.

Важливим аспектом була також інтеграція України в європейський простір та співпраця з міжнародними партнерами для реалізації спільних проєктів.