Уряд продовжив дію тарифів на електроенергію для населення до кінця квітня 2024-го року – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Уряд продовжив дію тарифів на електроенергію для населення до кінця квітня 2024-го року

Тариф на електроенергію для населення залишиться на рівні 2,64 грн за кВт⋅год до кінця квітня 2024. Таке рішення ухвалив 27 грудня український уряд.

Постанова: https://bit.ly/3vci425

“Сьогодні продовжуємо дію ПСО на електроенергію до кінця квітня наступного року. Як і обіцяли, для побутових споживачів ціна електрики й надалі становитиме 2,64 грн за кВт⋅год. Що дозволить не збільшувати навантаження на родинні бюджети під час опалювального сезону”, — відзначив Прем‘єр-міністр України Денис Шмигаль.

Перший зимовий місяць українська енергетика, за словами очільника уряду, проходить успішно. Вже кілька днів поспіль знижується добовий максимум споживання, генерації достатньо для забезпечення світла і тепла в оселях українців та для роботи підприємств.


Warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/home/cifra/vin-rada.gov.ua/www:/home/cifra/.system/tmp:/usr/local/pear) in /home/cifra/vin-rada.gov.ua/www/wp-includes/functions.php on line 2124