Свідоме подання неправдивої інформації  та намагання маніпулювати фактами – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Свідоме подання неправдивої інформації  та намагання маніпулювати фактами

23 квітня 2024 року у соціальній мережі ФБ з’явився пост дописувача «Євгеній Клантюк» з приводу облаштування території дитячого майданчика біля швейної фабрики в центральній частині міста по вул.Миру.

З метою уникнення непорозумінь та маніпулювання суспільною думкою недостовірними фактами Виноградівська міська повідомляє:

  • Питання облаштування території навколо майданчика з подальшим будівництвом громадського туалету розглядалось на робочій зустрічі за участі керівництва міської ради, окремих депутатів міської ради та Клантюка Євгена.
  • Встановлено наявність незаконної прибудови, яка використовується ФОП Клантюк Н. А.
  • На даний час Клантюк Є.В. не підтвердив свої повноваження представництва по відношенню до закладу громадського харчування. За офіційними документами підприємницьку діяльність у закладі-кафе «Тиса» здійснює Клантюк Надія Андріївна, якій і направлене письмове повідомлення.
  • Прохання міської ради до ФОП Клантюк Н.А. надати будь-які правовстановлюючі документи на дану прибудову чи договір оренди (користування) землею комунальної власності було свідомо проігноровано.
  • На підставі цього можна зробити висновок, що згадана прибудова є незаконною та підлягає негайному демонтажу у зв’язку із незаконним користуванням землею комунальної власності.
  • На сьогоднішній день міською радою готується відповідне звернення до правоохоронних органів по даному факту.