Рятувальники провели тренінг для інструкторів та курсантів Закарпатського обласного центру підготовки населення до національного спротиву у Берегівському районі – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Рятувальники провели тренінг для інструкторів та курсантів Закарпатського обласного центру підготовки населення до національного спротиву у Берегівському районі

На базі 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Берегово фахівці Служби порятунку готували нацспротивців до участі у захисті навколишнього середовища та майна від надзвичайних ситуацій, ліквідації наслідків воєнних дій.

 

У теоретичному етапі тренінгу надзвичайники висвітлили питання організації оповіщення населення, дії населення після отримання сигналу, укриття населення в захисних спорудах, тривожні валізи, дії населення при підготовці та проведенні евакуації, у разі хімічної і радіаційної загрози.

 

Вивчали як правильно діяти при виявленні вибухонебезпечних і підозрілих предметів та при виявленні пожежі.

 

Надалі вчилися як правильно використовувати засоби індивідуального захисту при хімічній і радіаційній загрозі. Після ж вчилися гасити пожежу.

За матеріалами ДСНС м. Виноградів