Результати дослідження  про  актуальні проблеми кар’єрного і професійного розвитку ветеранів – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Результати дослідження  про  актуальні проблеми кар’єрного і професійного розвитку ветеранів

Український ветеранський фонд Мінветеранів провів щорічне анонімне онлайн-опитування серед ветеранів і ветеранок та діючих військовослужбовців і військовослужбовиць.

 

Опитування було проведено в період з 15 по 25 січня 2024 року. Воно передбачало збір первинних даних з метою визначення думки безпосередньо ветеранів та діючих військовослужбовців щодо їхніх актуальних потреб та бачення можливостей для кар’єрного і професійного зростання в Україні. Воєнний стан, який триває в Україні на час збору даних, обмежує доступ до повних та достовірних офіційних статистичних даних щодо загальної кількості ветеранів, діючих військовослужбовців, їхнього розподілу відповідно до віку, статі, а також використання персоналізованих кількісних методів збору даних.

Враховуючи важкодоступність респондентів, методом для збору даних було обрано анонімне онлайн-опитування, тому вибірка є «стихійною». В опитуванні взяли участь 1043 респонденти. Результати опитування не є репрезентативним, проте вони відображають актуальні настрої та певні тенденції серед цільової аудиторії.

 

Для забезпечення більшої обізнаності програм підтримки серед ветеранів  війни, військовослужбовців  та  членів їх сімей пропонуємо ознайомитись з результатами дослідження  про  актуальні проблеми кар’єрного і професійного розвитку ветеранів від Українського  ветеранського фонду.

РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕННЯ