Про проєкт U-Report – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Про проєкт U-Report

Міністерство молоді та спорту України у партнерстві з міжнародним молодіжним проєктом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) реалізує проєкт U-Report. Цей проєкт покликаний у формі онлайн-опитувань через популярні месенджери збирати думки української молоді щодо суспільного життя та завдяки ним генерувати зміни у суспільстві.

За 7 років функціонування проєкт встиг довести користь для української молоді, державних органів виконавчої влади, міжнародних організацій. Завдяки результатам опитувань було відкрито молодіжні центри, прийнято ключові рішення у розвитку молодіжних та волонтерських організацій, розроблено освітні програми тощо.

 

Зараз U-Report – це майже 10000 активних респондентів, що зацікавлені у проходженні опитувань та змінах для країни. U-Report у чат-боті швидко та в анонімній формі  цікавиться думкою молоді щодо певних питань для локальних організацій, міжнародних та державних установ на безкоштовній основі. Опитування можуть бути всеукраїнськими, регіональними, на рівні місцевих громад.

Взяти участь у опитуванні молодь може через чат-боти у:

  • Telegram – http://t.me/ureportukrainebot;
  • Viber – https://chats.viber.com/ureportukraine;
  • Messenger – http://m.me/ureportukraine.

Після отримання відповідей команда U-Report аналізує результати, виводить їх у відповідній формі для подальшого використання заінтересованими органами виконавчої влади, міжнародними та національними організаціями.

Додатково U-Report висвітлює результати опитувань у форматі статей, постів та лайвів на сайті https://ukraine.ureport.in та у соціальних мережах
https://www.instagram.com/ureport.ukraine.

Ознайомитися з результатами роботи U-Report та прикладами опитувань можна за посиланням – https://ukraine.ureport.in/opinions.

При зацікавленості проведення онлайн-опитувань щодо потреб молоді регіону та імплементації їх результатів у державні рішення, міжнародні проєкти та для покращення співпраці з молоддю просимо заповнити форму за посиланням:https://bit.ly/44NZ6MH.

Контактна особа: соціологиня проєкту Валентина +380735533412, електронна пошта ureport.ukraine@gmail.com

Виноградівська міська рада