Пропонуємо всім зацікавленим особам долучитись до робочого процесу розробки Стратегії розвитку Виноградівської міської територіальної громади на 2023-2027 рр. – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Пропонуємо всім зацікавленим особам долучитись до робочого процесу розробки Стратегії розвитку Виноградівської міської територіальної громади на 2023-2027 рр.

Запрошуємо громадськість та мешканців Виноградівської міської територіальної громади до активної участі у розробці Стратегії розвитку Виноградівської міської територіальної громади на 2023-2027 роки та формуванні планів заходів з реалізації Стратегії громади.

 

На даному етапі розробки Стратегії проведено дві стратегічні зустрічі робочої групи та експертів в рамках програми матеріально-технічної допомоги, яка фінансується Проєктом USAID «ГОВЕРЛА». Учасниками засідань обговорювались соціально-економічні профілі громади, формувався SWOT-аналіз – у межах підгруп з економічного, соціального, просторового розвитку громади, визначались сильні сторони, які в найближчому майбутньому можуть стати конкурентними перевагами громади, а також проблеми, які потрібно долати спільними зусиллями.

 

Експертами проєкту представлено та обговорено з учасниками заходів структуру системи цілей та завдань Стратегії, а також підходи до формування планів заходів з реалізації Стратегії громади та затверджено «Дерево цілей Виноградів» (додається).

 

Пропонуємо всім зацікавленим особам долучитись до робочого процесу та пропонувати власні ті чи інші завдання/проєкти  до майбутньої Стратегії (за формою «Картка проєкту») та надсилати на електронну адресу відділу економіки Виноградівської міської ради eko-rda@ukr.net

 

Для прикладу заповнення пропонуємо Вам розроблену відділом економіки Картку проєкту «Реконструкція стадіону «Пластмасовик» по вул. Українська в м. Виноградів» (додається).

 

Визначення цілей і завдань розвитку громади – дуже важливий процес і кожен з Вас допомагає зробити нашу громаду кращою для мешканців та привабливішою для гостей та інвесторів.

                                                              Відділ економіки міської ради