Презентація проєкту “Молодіжні ради Закарпаття”, який реалізовуватиметься спільно з БФ “Центр громадських ініціатив” у нашій громаді – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Презентація проєкту “Молодіжні ради Закарпаття”, який реалізовуватиметься спільно з БФ “Центр громадських ініціатив” у нашій громаді

У Виноградівській міській раді відбулася презентація проєкту “Молодіжні ради Закарпаття”, який реалізовуватиметься спільно з БФ “Центр громадських ініціатив” у нашій громаді.

Цей проєкт спрямований на підтримку роботи  молодіжних рад та залучення ініціативної молоді у прийняття рішень.

У заході взяли участь члени та членкині Молодіжної ради при Виноградівській міській раді, ініціативна молодь, керівниці закладів освіти та культури, які працюють з молоддю.

Із ідеєю та етапами реалізації проєкту ознайомила керівниця проєкту Елеонора Вишняк.

Варто зазначити, що за сприяння проєкту USAID “ГОВЕРЛА” у Виноградівській громаді було успішно реалізовано ряд проєктів, спрямованих на підтримку молоді, зокрема –  “Розвиток малих громад Закарпаття через підтримку та розвиток молоді”, впровадження Програми стажування молоді та проєкт “Впливові”.

Цей захід проводиться у рамках проєкту «Молодіжні ради Закарпаття», що  здійснюється БФ «Центр громадських ініціатив» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.