Повідомлення про оприлюднення  пропозиції щодо перейменування вулиці – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Повідомлення про оприлюднення  пропозиції щодо перейменування вулиці

Повідомлення про оприлюднення  пропозиції щодо перейменування вулиці Лесі Українки на вулицю Івана Старости в селі Велика Копаня Виноградівської міської територіальної громади  Берегівського району Закарпатської області згідно вимог Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, юві­лейних та святкових дат,  назв і дат історичних подій»

Повна назва документа:

Розгляд пропозиції щодо перейменування вулиці Лесі Українки на вулицю Івана Старости в селі Велика Копаня, Виноградівської міської територіальної громади Берегівського району, Закарпатської області, згідно вимог Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, юві­лейних та святкових дат, назв і дат історичних подій».

Орган, що прийматиме рішення про внесення на розгляд ради рішення про найменування (перейменування) об’єкта (наприклад, вулиці) та подає на розгляд ради всі необ­хідні документи.

Виконавчий комітет Виноградівської міської ради (meriya1@vin-rada.gov.ua)

Процедура громадського обговорення

Дата початку та строки здійснення процедури

Відповідно до Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, юві­лейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» та постанови Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 2012 року № 989 «Про затвердження порядку проведення гро­мадського обговорення під час розгляду питань про присвоєн­ня юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святко­вих дат, назв і дат історичних подій», громадське обговорення щодо перейменування вулиці Лесі Українки на вулицю Івана Старости в с. Велика Копаня, Виноградівської міської територіальної громади Берегівського району, Закарпатської області, розпочато з дня оприлюднення а саме: 06 вересня 2024 року на сайті Виноградівської міської ради (https://vin-rada.gov.ua) та триватиме до 06 листопада 2024 року.

Способи участі громадськості

Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі зауваження та пропозиції щодо перейменування вулиці Лесі Українки на вулицю Івана Старости в с. Велика Копаня, Виноградівської міської територіальної громади Берегівського району, Закарпатської області. Усі зауваження і пропозиції одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду комісії. За результатами розгляду, комісія враховує одержані зауваження або вмотивованого їх відхилення.

Ознайомлення з: додатковою інформацією  за адресою: м. Виноградів, вул. Миру, 38/а, перший поверх, каб. 1.

Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій:

Зауваження і пропозиції щодо перейменування вулиці Лесі Українки на вулицю Івана Старости в с. Велика Копаня, Виноградівської міської територіальної громади Берегівського району, Закарпатської області, подаються до Виноградівської міської ради на адресу: м. Виноградів, пл. Миру, 5 або електрону адресу: ar_vin@ukr.net.

Строк подання зауважень і пропозицій:

Становить 2 місяці тобто до 06 листопада 2024 року. Пропозиції та зауваження подані після встановленого строку не розглядаються.