Перший тренінговий модуль – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Перший тренінговий модуль

У рамках проведення “Школи молодіжних рад” 16 квітня у Виноградівській громаді відбувся перший тренінговий модуль на тему “Роль, обов’язки та повноваження Молодіжної ради в реалізації молодіжної політики”.
Участь у заході взяли члени Молодіжної ради при Виноградівській міській раді, лідери учнівського самоврядування та активна молодь громади.
З вітальним словом виступили заступник міського голови Віталій Любка та начальниця відділу освіти, молоді та спорту Виноградівської міської ради Галина Чабрун. Вони зазначили, що молодіжна політика є одним з пріоритетних напрямів у нашій громад.
Перший тренінговий модуль провела голова Молодіжної ради при Закарпатській ОВА Вікторія Кенідра. Вона поділилася досвідом щодо роботи консультативно-дорадчого органу, залучення молоді та адвокації потрібних рішень.
Учасники мали можливість не тільки здобути теоретичні знання про інструменти для прийняття рішень у громаді, а й застосувати здобуті знання під час практичних занять.
“Школа молодіжних рад” проводиться БФ «Центр громадських ініціатив» в рамках проєкту «Молодіжні ради Закарпаття» та стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/home/cifra/vin-rada.gov.ua/www:/home/cifra/.system/tmp:/usr/local/pear) in /home/cifra/vin-rada.gov.ua/www/wp-includes/functions.php on line 2124