Отримано планшети завдяки успішному проходженню представниками нашої громади декількох тренінгів – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Отримано планшети завдяки успішному проходженню представниками нашої громади декількох тренінгів

Як ми вже повідомляли, Виноградівська міська територіальна громада є учасницею проєкту IOMUkraine – Міжнародної організації з міграції “Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад” і стала однією з 15 громад Закарпатської області, яка пройшла відбір у другий тур проєкту та отримала можливість готувати грантову заявку.

 

Вчора, 24 липня 2023 р., Людмила Лівак – представниця IOMUkraine Міжнародної організації з міграції у Закарпатській області (МОМ), з робочим візитом побувала у Виноградівській міській раді та передала планшети для збору і аналізу даних, а також програмне забезпечення, необхідне для роботи цих девайсів.

Надання вказаної допомоги стало можливим завдяки успішному проходженню представниками нашої громади декількох тренінгів та було здійснено в рамках проєкту МОМ «Людський вимір: Ефективне управління за допомогою даних, співпраці та залучення громад».

 

Проєкт впроваджується за підтримки Міжнародної організації з міграції та фінансування Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади.

Виноградівська міська рада