Оголошено Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Оголошено Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді

Якщо ви активні й амбітні, молоді і креативні, цікавитеся питаннями функціонування державного управління, якщо маєте ідеї і пропозиції для удосконалення державної політики у різних сферах, а в майбутньому – плануєте стати публічними службовцями – вас запрошують до участі у Всеукраїнському конкурсі творчих робіт серед молоді.

Конкурс проводиться Національним агентством України з питань державної служби, Центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу за сприяння та підтримки ООН Жінки в Україні, Фонду Ганса Зайделя в Україні, Проєкту DECIDE, Проєкту ЄС «Підтримка комплексної реформи державного управління в Україні» (EU4PAR), Програми розвитку ООН в Україні, Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) та Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Спілка молодих державних службовців України».

У 2024 році Конкурс проводиться у 7 номінаціях:

«Рівні права і можливості жінок і чоловіків»

«Політична освіта та політична культура»

«Відбудова та відновлення системи освіти в умовах воєнного стану»

«Публічна служба моєї мрії»

«Відновлення України на цінностях прав людини»

«Інструменти ефективності в державних установах»

«Молодь у системі публічного управління: новітні підходи та перспективи».

Участь у Конкурсі можуть брати (одноосібно або творчими колективами) молоді люди віком від 14 до 35 років.

Термін проведення Конкурсу: до 30 вересня 2024 року – прийом творчих робіт, жовтень 2024 року – розгляд та оцінка робіт, листопад 2024 року – визначення та нагородження переможців і призерів.

 Детальну інформацію про Конкурс можна знайти на офіційному веб-сайті Конкурсу: https://vseukrainskyi-konkurs2020.mozello.com/

 У разі виникнення питань звертайтесь до Організаційного комітету Конкурсу на електронну адресу: konkurs@center.gov.ua або до відділу регіональної молодіжної політики та підтримки ініціатив молоді Мінмолодьспорту за тел. 044-284-30-26