На центральній площі міста Виноградів за допомогою систем відеоспостереження зафіксовано пошкодження дорожньої інфраструктури – Виноградівська міська рада Закарпатської області

На центральній площі міста Виноградів за допомогою систем відеоспостереження зафіксовано пошкодження дорожньої інфраструктури

18 серпня 2023 року,в рамках проєкту «Реконструкція вулиці Миру та площі Миру в м. Виноградів» було проведено роботи із встановлення нових дорожніх знаків на центральній площі міста.

А вже наступного дня, 19 серпня 2023 року, водій автомобіля Mercedes(номерний знак АО 1368 РВ) здійснив наїзд на щойно встановлений дорожній знак «Пішохідний перехід».

 

20 серпня, мешканка Виноградівської територіальної громади, виконуючи виїзд заднім рухом на проїжджу частину автомобілем BMW (номерний знак АО 2680 ВА) не впоралася з керуванням та здійснила наїзд на той самий дорожній знак, пошкоджений днем раніше.Цього ж дня водій автомобіля Peugeot (номерний знак АО 2606 НХ) здійснив такий самий наїзд.

 

22 серпня, VOLKSWAGEN (номерний знак АО 3318 КА) здійснив аналогічне правопорушення на цьому місці.

 

В результаті дорожніх пригод було пошкоджено дорожній знак, встановлений за кошти платників податків нашої громади. Оглянувши результати невдалих маневрів, водії легкових автомобілів покинули місце пригоди сподіваючись уникнути відповідальності за вчинене правопорушення.

 

З кожним днем, завдяки спільним зусиллям, наша громада стає все охайнішою, красивішою зручною для життя та відпочинку, тому Виноградівська міська рада звертається до кожного жителя та гостя міста буди свідомим жителем громади, дбайливо ставитися до оточуючого середовища, всіх благ та зручностей, створених для всіх нас.

 

Силами поліції, вже встановлено особи двох водіїв, що здійснили правопорушення. Щодо осіб інших двох водіїв проводиться розшук.

 

Виноградівська міська рада вкотре наголошує – не намагайтесь уникнути відповідальності за вчинене правопорушення. Якщо ви вчинили автопригоду, залишайтесь на місці події та викличте поліцію. Будьте правосвідомими, кермуйте відповідально та не порушуйте правил дорожнього руху України.

Виноградівська міська рада