На Закарпатті стартує навчання для майбутніх підприємців – Виноградівська міська рада Закарпатської області

На Закарпатті стартує навчання для майбутніх підприємців

У п’яти містах Закарпаття з 12 до 30 червня відбудуться безкоштовні п’ятиденні тренінги «Розпочни та вдосконалюй свій бізнес». Навчання пройде за програмою Міжнародної організації праці (МОП) «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» у рамках проєкту «Місцеве партнерство зайнятості в Закарпатській області».

Вас навчатимуть започаткуванню та веденню власної справи, а щонайменше 25 найбільш вмотивованих учасників отримають мініґранти до 3000$ для започаткування бізнесу чи придбання обладнання. Також переможці матимуть менторську підтримку, аби більш впевнено робити перші кроки у бізнесі.

З вами працюватимуть ліцензовані МОП тренери. Зокрема, у рамках тренінгу Ви дізнаєтесь:

  • як правильно визначитися з напрямом бізнесу та реалізувати свій задум,
  • як здійснювати фінансове планування,
  • як підібрати необхідний персонал,
  • як забезпечити екологічність підприємства тощо.

Тренінги триватимуть 5 днів та відбудуться в Ужгороді, Мукачеві, Берегові, Хусті та Рахові. Організатори забезпечать вас навчальними матеріалами та харчуванням. Вартість проїзду та проживання не відшкодовується.

Перші учасники вже подали заявки, а кількість місць обмежена. Завершення подачі заявок 10.06.2023 р. Для реєстрації заповнюйте форму: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfKddz96auvqvmgibuHwIE8igWpCqvMqE9dql3A7rpMT4oYiw/viewform .

У разі виникнення питань чи уточнень, звертайтеся на електронну адресу: office@cehrin.org.

Навчання проводиться в межах ініціативи «Місцеве партнерство зайнятості в Закарпатській області» за проєктом МОП «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» за фінансування Міністерства закордонних справ Данії та уряду Німеччини за підтримки Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. До партнерства входить Закарпатська ОВА, Закарпатський обласний центр зайнятості, комунальне підприємство «Агентство регіонального розвитку та транскордонного співробітництва «Закарпаття»», громадські організації «ЦеГрІн Закарпаття», «Інноваційна освіта Закарпаття», «Неємія» та «Ніка».

Захід адмініструє ГО «ЦеГрІн Закарпаття».

 

За матеріалами Команди проєкту Місцеве партнерство зайнятості в Закарпатській області