Наша громада відібрана до участі у діалогових сесіях Проєкту за підтримки Міжнародної організації з міграції та фінансування Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Наша громада відібрана до участі у діалогових сесіях Проєкту за підтримки Міжнародної організації з міграції та фінансування Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади

Як інформує команда міжнародної організації міграції (IOM Ukraine Everyone Counts Project), Виноградівська міська територіальна громада була відібрана до участі у діалогових сесіях у рамках проєкту «Людський вимір – Інклюзивні дані для стабільності та розвитку».

Вже найближчим часом відбудеться серія зустрічей, де можна буде обмінятися ідеями та знаннями з іншими учасниками, а також на практиці потренуватися збирати та аналізувати дані. Ці діалогові сесії нададуть платформу для активного обговорення ключових питань, а також створення нових стратегій і планів, які впливатимуть на майбутнє громади.

Загалом у компоненті діалогових сесій передбачаються наступні етапи:

  • Діалогова сесія (1);
  • Вправа зі збору та аналізу даних;
  • Діалогова сесія (2).

Основна мета діалогових сесій полягає у покращенні взаємодії між місцевою владою та громадськістю у вирішенні проблем та згуртуванні громади як відповідальної спільноти, підвищення залучення мешканців громади до прийняття рішень на місцевому рівні.

Проєкт впроваджується за підтримки Міжнародної організації з міграції та фінансування Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади.

Слійдкуйте за повідомленнями Виноградівської міської ради та беріть участь у спільній реалізації проєкту, який враховує потреби та пріоритети громадськості під час вирішення нагальних проблем.

Про час і місце проведення проєкту «Людський вимір – Інклюзивні дані для стабільності та розвитку» буде повідомлено додатково.

Виноградівська міська рада