Налагодження україно-ірландської співпраці в сфері середньої освіти – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Налагодження україно-ірландської співпраці в сфері середньої освіти

Освітяни Виноградівської міської територіальної громади взяли участь у заході з налагодження україно-ірландської співпраці в сфері середньої освіти.

 

Викладачі та співробітники престижної приватної школи Newbridge College (Ірландія) записали відеозвернення до наших вчителів, а студенти написали листи зі словами підтримки для учнів українських шкіл.

 

Зустріч була організована за сприяння відділу освіти, молоді та спорту, відділу культури і туризму Виноградівської міської ради, підтримавши ініціативу нашої землячки Крістіни Поличко – політологині, історика та викладачки, яка нещодавно проходила стажування у Виноградівській міській раді.

 

Учасники заходу подивилися відеозвернення викладачів, обговорили схожості та відмінності між ірландською та українською системами освіти, а також прочитали уривки листів ірландських учнів.

 

Для всіх присутніх було дуже важливо почути щирі слова підтримки та побажання найшвидшої Перемоги.

 

Відеозвернення колег з Ірландії змотивували та надихнули, а листи учнів створили міцний емоційний зв’язок між молоддю двох країн.

 

Цей атмосферний захід є спробою побудувати мости між українськими та ірландськими школами з можливістю майбутнього освітньо-культурного обміну та співпраці.

Виноградівська міська рада