КП “Центр інвестицій та розвитку” здобув нагороду в категорії “Cross-border Award” у програмному періоді PL-BY-UA 2014-2020 – Виноградівська міська рада Закарпатської області

КП “Центр інвестицій та розвитку” здобув нагороду в категорії “Cross-border Award” у програмному періоді PL-BY-UA 2014-2020

Шановні мешканці Виноградівської територіальної громади, раді інформувати вас про те, що КП “Центр інвестицій та розвитку” здобув нагороду в категорії “Cross-border Award” у програмному періоді PL-BY-UA 2014-2020 за реалізацію проєкту “Виноградів і Жешув – міста з гуманним відношенням до тварин”.

 

Партнерами у проєкті виступили Виноградівська міська рада та Rzeszowskie Stowarzyszenie Ochrony Zwierząt.
Ця статуетка – найвища нагорода, яка присуджується за найкращу реалізацію міжнародних проєктів.

 

Нагороду директору КП “Центр інвестицій та розвитку” Шерегі Артуру 31 травня в Перемишлі урочисто вручив Директор Центру міжнародних проєктів Лєшек Булер.

 

Ми раді бачити наше місто серед найкращих не тільки в Україні, а й серед країн Східної Європи, які беруть участь у таких міжнародних програмах.

 

Щиро вітаємо персонал КП “Центр інвестицій та розвитку” та Виноградівського Центру контролю за тваринами із заслуженою нагородою.

 

Виноградівська міська рада