Зимовий арт-івент “Ми єдині!” – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Зимовий арт-івент “Ми єдині!”

У  рамках презентації проєкту “Людський вимір. Ефективне управління за допомогою даних, співпраці та залучення громади” з метою покращення якості культурних послуг для мешканців Виноградівської міської територіальної громади 1 грудня у міському будинок культури було проведено зимовий арт-івент “Ми єдині!” за участі творчих колективів та індивідуальних виконавців громади.

 

Це – інтеграційний захід з концертною програмою, спрямований на згуртування мешканців громади, представників органу місцевого самоврядування, громадських організацій, внутрішньо переміщених осіб, депутатського корпусу та членів Молодіжної ради при Виноградівській міській раді.

Проведення такого івенту дало можливість учасникам поспілкуватися, поділитися досвідом та згенерувати нові ідеї.

 

Варто зазначити, що у цьому заході взяли участь представники різних поколінь: і ті, які тільки роблять свої перші кроки на сцені, і досвідчені виконавці, внутрішньо переміщені особи, члени Молодіжної ради, люди з інвалідністю та представники національних меншин.

 

Арт-івент “Ми єдині!” – це про можливості для кожного і кожної, про віру в себе і підтримку друзів.

 

Проєкт “Людський вимір. Ефективне управління за допомогою даних, співпраці та залучення громади” впроваджується Міжнародною організацією з міграції (IOM Ukraine) у партнерстві з Західноукраїнським ресурсним центром та фінансується Міністерством закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади.

Виноградівська міська рада