Затверджено Соціальний паспорт Виноградівської міської територіальної громади – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Затверджено Соціальний паспорт Виноградівської міської територіальної громади

12 червня  2024 року під головуванням першого заступника міського голови, голови Робочої групи з питань доступності послуг об’єктів соціальної роботи в громаді, співробітництва з іншими територіальними громадами, підвищення рівня інклюзії, у тому числі задля попередження конфліктів в різних сферах життя населення Виноградівської міської територіальної громади Адальберта Сверенка проведено чергове засідання Робочої групи.

Під час засідання розглянуто два питання  порядку денного:

  •   про затвердження Соціального паспорту Виноградівської міської територіальної громади;
  •   про ознайомлення та подальшого використання в роботі Аналітичних матеріалів за результатами дослідження доступності, чутливості до конфліктів та перспектив розвитку міжмуніципальних соціальних послуг у пілотних громадах Проєкту USAID «Говерла», яке проводилося спільно з Громадською організацією «Фундація «Простір».

За результатами розгляду питань прийнято відповідні рішення.

Із соціальним паспортом Виноградівської міської територіальної громади можна ознайомитись за посиланням:

https://drive.google.com/file/d/1bNkqaL5yM55MtOvQ7TAAbhQLbQbn0Rnd/view?usp=sharing

Ця публікація стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.